Ons moederbedrijf Protagonist

Zorgeloos in de cloud

U wilt uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak, vandalisme en brand. Maar ook online moet het goed geregeld zijn.

Rosecure en Protagonist bieden een passende oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk.

Samenwerking met Protagonist

Ons gemeenschappelijke doel

Rosecure en Protagonist hebben één doel voor ogen: u zo goed mogelijk beschermen tegen verstorende invloeden van buitenaf.

de juiste inzet van onze beveiligingsadviseurs, onze kennis en de jarenlange ervaring op het gebied van hosting en beveiliging, kunnen we onze klanten de juiste oplossing bieden. Bovendien profiteren klanten van Rosecure van een aantrekkelijke korting bij het afnemen van diensten bij Protagonist. En ook andersom.

Onze samenwerking

Protagonist
Rosecure

Sinds 1999 biedt Protagonist diverse diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Door onze jarenlange ervaring leveren we professionele oplossingen en zorgen we ervoor dat vele duizenden websites op het internet te vinden zijn. Protagonist staat voor bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid. Alles om u de best mogelijke service te geven.

Cloudflare

Eén van de grootste ergernissen van websitebezoekers? Een trage website. Verhoog daarom de snelheid en veiligheid van uw website met Cloudflare.

Het laden van een website kunt u aanzienlijk versnellen en het bespaart tot 60% dataverkeer. Hierdoor worden de servers minder belast en dus blijven ze sneller. Ook beveiligt Cloudflare uw verbinding en houdt het hackers en spammers tegen. Met slechts één druk op de knop, bent u verzekerd van een snelle en beveiligde website.

SSL Certificaten

Het is nu belangrijker dat ooit om een veilige gebruikerservaring te bieden. Zeker in een tijd waarin online veiligheid en privacy constant onder druk zijn.

Communicatie over het internet is openbaar waardoor de gegevens van en naar websites onderschept kunnen worden. Daarom is een veilige SSL certificaat voor iedere website een must. Zo kunt u garanderen dat de gegevens van de bezoekers van uw website altijd veilig zijn. En u staat zelfs hoger in de ranking van Google! Protagonist biedt twee pakketten aan: Rapid SSL certificaat en GeoTrust True BusinessID.

Online Back-up

Met Acronis Back-up zijn uw bestanden altijd veilig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken bij een brand, waterschade of diefstal.

Acronis is de snelste en meest complete back-up ter wereld. Maak back-ups van mappen en bestanden, tot complete schijven, servers en systemen. Bovendien beschermt Acronis uw gegevens met een soort virusscanner voor ransomware. Zo voorkomt u schade aan uw data en houd u hackers buiten de deur.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)