Alarm onderhoud bij Rosecure

Beveiligings­oplossingen

U wilt uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak, vandalisme en brand.

En u wilt een toekomstbestendige oplossing. En u wilt zeker weten dat u niet te veel betaalt.

Digitaliseren alarmsysteem

Met Rosecure beveiligt u uw bedrijfspand optimaal tegen brand en toegang van onbevoegden. We regelen alles wat u nodig heeft zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Inbraak beveiliging

Inbraakbeveiliging is waar de meeste mensen aan denken als je het over beveiliging hebt. Beveiligen komt voor een heel groot deel neer op preventie. Daarom inventariseren we eerst het te beveiligen object en omliggende terrein.

We bepalen waar de zwakke plekken zijn en we adviseren over de te nemen maatregelen, zoals installatie van extra sloten en plaatsen van betere hekken. Vanzelfsprekend hebben we ook de hardware in huis voor inbraakpreventie en -detectie, zoals bewegingssensoren, magneetcontacten en detectiecamera’s en. Een aansluiting bij de meldkamer hoort daar natuurlijk ook bij.

Moderne meldkamer

Rosecure werkt samen met een moderne gecertificeerde meldkamer. Hier wordt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar over uw bedrijfspand gewaakt.

Wanneer er een melding binnenkomt, bijvoorbeeld van inbraak, onderneemt de meldkamer meteen actie op basis van hetgeen er vooraf met u is afgesproken. Als u beveiligingscamera’s heeft geïnstalleerd, dan kan vaak op basis van de beelden die via de cloud beschikbaar zijn, gekeken worden wat er aan de hand is. Zo kan er bij loos alarm worden voorkomen dat er kosten worden gemaakt.

Meer informatie

Camerabeveiliging

Ook bij beveiliging van uw bedrijf met camera’s is het belangrijk om eerst te achterhalen wat u wilt beveiligen of vastleggen.

Wilt u een preventief confrontatiescherm bij de ingang van uw pand om ongewenste bezoekers buiten te houden? Of denkt u meer aan een koppeling met het alarmsysteem, zodat de meldkamer live kan meekijken bij een alarmmelding of inbraak. Omdat we alarmsystemen aanleggen met een IP-verbinding, kunnen de camerabeelden makkelijk worden geüpload naar de cloud. Beelden worden daar een afgesproken periode bewaard. Een veiligere methode dan opslag op een recorder, omdat daarbij de kans aanwezig is dat bij inbraak ook de opnames worden meegenomen. Kortom, weer een voordeel van beveiliging via IP.

Meer informatie

Brandbeveiliging

Het grootste risico op een faillissement? Kortsluiting, brandstichting of een smeulende sigaret. Een op de twee bedrijven die door brand wordt getroffen is binnen twee jaar failliet, blijkt uit onderzoek van de Rabobank.

Brandpreventie en beveiliging tegen brand zijn dus een must voor iedere MKB-er. Rosecure is een modern beveiligingsbedrijf dat ook op het gebied van brandbeveiliging bedrijven compleet ontzorgt. We beginnen met een inventarisatie en advies – ook op het gebied van preventie - gevolgd door een duidelijke en overzichtelijke offerte. Vanzelfsprekend installeren en onderhouden we uw brandmeldinstallatie en -toebehoren ook en zorgen we voor aansluiting bij de meldkamer. Uw vaste kosten voor het jaarlijks onderhoud en uw meldkamercontract zijn bij Rosecure gegarandeerd 10% goedkoper dan bij uw huidige leverancier.

Toegangscontrole

Controle over wat van u is

Beheer wie, waar en wanneer naar binnen mag en bescherm uw mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Samen met u kiezen we de beste oplossing.

Bij toegangscontrole worden uw toegangsdeuren en poorten voorzien van lezers die met een bepaalde sleutel of tag moeten worden geactiveerd om de deur te openen. Een andere optie is de installatie van een pinpad waar mensen een pincode moeten intoetsen. Door toegangscontrole te installeren houdt ongewenste bezoekers letterlijk buiten de deur. Maar u kunt veel meer met toegangscontrole. U kunt mensen privileges toekennen om in bepaalde afgesloten ruimtes te komen. U kunt deze functionaliteit inzetten om aanwezigheid van uw personeel te registreren. En u kunt ervoor zorgen dat bepaalde delen of het gehele pand of terrein alleen op gezette tijden te betreden zijn.

Toegangscontrole telefoon

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)