Willem in Utrecht

Aladdin Restaurant is een eetgelegenheid in Utrecht Overvecht. Van tajine tot couscous en van een hamburger tot aan een Marokkaanse wrap, je kunt altijd genieten van goed eten. Bij Aladdin Restaurant zijn alle producten vers en vlees is halal. Monteur Willem heeft een buiten- en twee binnencamera's geplaatst. En hij heeft de camera's gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Aladdin Restaurant

Camera installatie

Dodji 4 Men is een kledingzaak voor mannen in Gulpen. Mannen, zowel jong als oud, kunnen sinds maart 2012 terecht bij Dodji. De kledingzaak verkoopt sportieve maar ook fashionable kleding. Voor ieder wat wils! Onze monteur Dimitri heeft een binnen- en buiten camera geïnstalleerd.

Dodji 4 Men is een kledingzaak voor mannen in Gulpen. Mannen, zowel jong als oud, kunnen sinds maart 2012 terecht bij Dodji. De kledingzaak verkoopt sportieve maar ook fashionable kleding. Voor ieder wat wils! Onze monteur Dimitri heeft een binnen- en buiten camera geïnstalleerd.

Heerlijk eten in Groningen

Restaurant De Zevende Hemel is gevestigd in Groningen-stad, vlak om de hoek bij de Nieuwe Kerk. In de Zevende Hemel kan iedereen lekker eten. Het restaurant biedt vlees-, vegetarische-, veganistische- en visgerechten. En de bediening speelt ook nog eens piano! Op dit moment zijn ze open voor afhaal. Onze Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Restaurant De Zevende Hemel is gevestigd in Groningen-stad, vlak om de hoek bij de NIeuwe Kerk. In de Zevende Hemel kan iedereen lekker eten. Het restaurant biedt vlees-, vegetarische-, veganistische- en visgerechten. En de bediening speelt ook nog eens piano! Op dit moment doen ze aan afhaal. Onze Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Dimitri en Stanley in Klundert

Bij Gasterij ’t Tolhuys kunt u een heerlijke heerlijke lunch, diner of high tea bestellen. U kunt ook cadeaupakketten, borrelschalen en een sharing pan voor 2 of 4 personen bestellen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Stanley een binnen- en een buitencamera geplaatst en een alarmsysteem geïnstalleerd. Bij Gasterij ’t Tolhuys komt u langs voor een heerlijke lunch of diner. Even uitrusten op het buitenterras met een verfrissend drankje of gezellig op vrijdag avond aanschuiven bij “Eet je mee”. Bij t’ Tolhuys in Klundert is het altijd gezellig. Bij ons kunt u gewoon even binnenlopen, maar reserveren mag natuurlijk ook. Iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond eten we een speciaal geselecteerd gerecht als “Eetjemee?”-menu naast de a-la-carte. en op zaterdagavond organiseren we graag uw feest, partij of bijeenkomst al dan niet besloten. Kortom kom snel een keer langs en ervaar de gastvrijheid van Klundert en omstreken.

Gasterij ’t Tolhuys

Installatie in Heesch

Dankers Beheer is een dealer van tweedehands auto's in Heesch, een plaatsje vlakbij Oss. Onze monteur Willem heeft bij Dankers een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems en een tv kastje geïnstalleerd.

Dankers Beheer

Heerlijke Japanse gerechten

Een tijdje terug waren onze monteurs Dimitri en Willem op bezoek bij Ask de Chef. Het bedrijf is een meester in het bereiden van super verse sushi, sashimi en warm bites. Ask de Chef bezorgt sushi in de hele regio Arnhem. Vers bereid, direct op jouw bord tegen een vriendelijke prijs. Onze monteurs hebben een alarmsysteem en drie camera's geplaatst.

Ask de Chef

Monteurs in Alblasserdam

Verse salades, heerlijke broodjes en heel veel pizza’s. Deniz Place heeft het allemaal. Onze monteurs Dimitri en Willem hebben twee binnen- en twee buitencamera’s geplaatst. Verder hebben de monteurs een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Deniz Place

Stanley op bezoek

Bij Odysse kunt u prachtige feestkleding en accessoires zoals clutches, hoeden en sieraden vinden. Odysse gebruikt de mooiste stoffen van de beste Italiaanse kwaliteit en alles kan geleverd worden in verschillende kleuren. Onze monteur Stanley heeft bij Odysse twee binnencamera’s geplaatst.

Bij Odysse kunt u prachtige feestkleding en accessoires zoals clutches, hoeden en sieraden vinden. Odysse gebruikt de mooiste stoffen van de beste Italiaanse kwaliteit en alles kan geleverd worden in verschillende kleuren. Onze monteur Stanley heeft bij Odysse twee binnencamera’s geplaatst.

Binnen- en buitencamera

De Moor-Vlaeminck B.V. is een groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen. Monteur Willem heeft een binnen- en een buitencamera geplaatst. De camera’s zijn gekoppeld aan de app Hik-Connect.

De Moor-Vlaeminck B.V.

Willem en Stanley

Turkse pizza’s, kapsalons of heerlijke broodjes met saté, shoarma of kipdöner. Bij Chicken Avrasya kunt u het allemaal halen. Onze monteur Willem heeft samen met Stanley drie binnencamera’s en een buitencamera plaatst. Verder hebben ze een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Chicken Avrasya

Camera's met kenteken herkenning

Sjouwenman Transport is een echt familiebedrijf. Al sinds de oprichting in 2013 behoort iedereen tot de familie. Het bedrijf zorgt altijd dat ze een oplossing paraat hebben. Voor elke optie heeft Sjouwenman Transport diverse mogelijkheden. Zoals een bakwagen. Of een gekoelde trailer. Ook de mogelijkheid dat ze in uw huisstijl rijden, zodat de goederen uw naam onderweg dragen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Willem acht gloednieuwe camera’s geplaatst, voor binnen en buiten. En de buitencamera’s kunnen kentekens herkennen.

Sjouwenman Transport

Beautysalon voor auto's

Monteur Willem heeft samen met Dimitri en Stanley zes camera’s geplaatst, een scherm en een recorder geïnstalleerd bij Car Barber, de beautysalon voor auto’s. Uw auto wordt grondig gereinigd, gepolijst en voorzien van een lakverzegeling. Ook kunt u terecht voor een keramische coating.

Car Barber

Alarm digitalisatie

Begin december heeft onze monteur Dimitri het alarm gedigitaliseerd bij Slijterij Hoekstra in Bedum. Slijterij Hoekstra heeft een ruim assortiment aan bier, whiskey en alcoholvrije dranken.

Slijterij Hoekstra

Stanley in Eindhoven

Onze Stanley ging onlangs op bezoek bij sigarenwinkel Tabakado in Eindhoven. Genieten van een sigaar? Dan bent u bij Tabakado aan het juiste adres. In het ruime assortiment kunt u van alles vinden, zoals sigaren van over de hele wereld, aanstekers en sigarenknippers. Monteur Stanley ging aan de slag om drie binnencamera’s te installeren.

Tabakado

Binnencamera

BSO Super Kiddo’s is een kleinschalige BSO in een grote ruimte, waar een goede zorg, aandacht, warmte, betrokkenheid en beleving van de kinderen centraal staan in de dienstverlening. De buitenschoolse opvang is gevestigd in Amsterdam. Onze Willem heeft een 4kanaalsrecorder en een binnencamera geplaatst. Hij heeft de camera gekoppeld aan de app Hik-Connect.

BSO Super Kiddo’s

Dimitri en Stanley op bezoek

Lareej Gym is gevestigd in Utrecht en biedt onder andere muay-thai, kickboksen en MMA aan. De fitnessliefhebbers kunnen er ook terecht en het is mogelijk om een personal training te volgen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Stanley een draadloos Ajax Systems alarmsysteem geplaatst en negen camera’s.

Lareej Gym

Ajax alarmsysteem

Café Restaurant Het Wapen van Linschoten is gevestigd op een unieke locatie in het pittoreske Linschoten. Vroeger fungeerde dit monumentale pand als rechtshuis en vervolgens als raadshuis. Tegenwoordig kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in huiselijke sferen. Onze monteur Willem heeft samen met Dimitri een alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en drie binnen camera’s geplaatst. Deze camera’s hebben ze gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Café Restaurant Het Wapen van Linschoten

Weer terug naar school

De G.J. van den Brinkschool is een algemene basisschool met ongeveer 245 leerlingen. De school is opgericht in 1921 door de Wageningse schoolvereniging en is gehuisvest in een sfeervol pand, vlakbij het centrum van Wageningen. Monteur Dimitri heeft samen met Willem het alarm gedigitaliseerd.

Wageningse Schoolvereniging

Dimitri in Tilburg

Fysio-manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat heeft een team van gespecialiseerde therapeuten, waar u met verschillende klachten terecht kunt. Zij onderzoeken u aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en stellen een behandelplan op maat voor. Monteur Dimitri heeft een draadloos alarmsysteem en een binnencamera geïnstalleerd.

Fysio-manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat

Italiaans eten in Maastricht

ll Giardino is een Italiaanse restaurant in Maastricht met roots in Sicilië, het eiland waar alles draait om eten en leven. Bij dit restaurant krijgt u verse producten van de beste kwaliteit met een Italiaanse gezelligheid om dit gevoel compleet te maken. Willem en Stanley hebben een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en kabels getrokken voor installatie van de camera’s. Dit maken ze de volgende afspraak af.

ll Giardino

MCD Formule

Supermarkt Verkaik hoort bij de bekende MCD-formule. MCD is ontstaan in 1966 en in de loop van de jaren gegroeid tot een keten van kwalitatieve service supermarkten. De supermarkt is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze monteur Dimitri heeft het alarmsysteem vervangen door Galaxy Flex 50+ en hij heeft een uitbreiding geïnstalleerd.

Supermarkt Verkaik

Ajax Systems

Subway is een keten van broodjeszaken waar u zelf broodjes en salades kunt samenstelling. Ook in Venlo kunt u de broodjeszaak vinden. Monteur Dimitri heeft samen met Emre een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems en vier binnen camera’s geïnstalleerd.

Subway Venlo

Twee camera's

Werkhoven Betonstaal V.O.F. is gevestigd in Middelburg, in de provincie Zeeland. Het is een montage- en lasbedrijf. Onze monteur Willem heeft een binnen- en buiten camera geplaatst en deze gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Werkhoven Betonstaal V.O.F.

Tijdloos kapsel

Op zoek naar een nieuwe haarkleur of een nieuw kapsel? Kom dan langs bij Kapsalon Freestyle in Arnhem-Zuid. U krijgt dan een tijdloos en stijlvol kapsel aangemeten, zowel dames als heren. De kapsalon is makkelijk bereikbaar als u met het openbaar vervoer komt of met een auto. Onze Willem heeft twee binnen camera’s geplaatst en gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Kapsalon Freestyle

Dimitri in Limburg

Autoschade Ger Erens is een vakkundig autoschadeherstelbedrijf in Landgraaf, een stad in het zuiden van Limburg. Onze monteur Dimitri heeft een gloednieuw draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Autoschade Ger Erens

Het volledige team

MijnNatuurwinkel is een onderdeel van Bakker Mart en de Eekhoorn. In 2002 zijn ze begonnen met het verkopen van noten & zuidvruchten en natuurvoeding op verschillende markten, zoals in Culemborg, Hoogland en Velp. Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben ze na tien jaar besloten om ook een webwinkel erbij te beginnen. MijnNatuurwinkel verkoopt onder andere cosmetica, huidverzorging, chocolade, natuurvoeding en supplementen. Het volledige team van RoSecure was aanwezig om een alarmsysteem te installeren en vijf camera’s te plaatsen.

MijnNatuurwinkel.nl

Dineren in Oosterse sfeer

Bij Ocean Paradise in Sittard kunt u genieten van zowel Aziatische specialiteiten als Wok, BBQ, Teppanyaki en verse sushi. Daarnaast kan het restaurant de catering van Aziatische gerechten voor iedere gelegenheid, zoals een vergadering, bruiloft of een verjaardag, verzorgen. Onze monteur WIllem heeft het alarm gedigitaliseerd.

Ocean Paradise

Barbershop

Sinds 2020 is Fades & Cutz Barbershop een herenkapsalon waarbij kwaliteit en gezelligheid op de eerste plaats staan. Er zijn twee behandelstoelen en een royale lounge, waar u kunt genieten van een drankje totdat u aan de beurt bent. De barbershop is gespecialiseerd in strakke kapsels met vloeiende overloop en het trimmen van de baard. Onze Stanley heeft een binnen- en een buitencamera geplaatst.

Fades & Cutz Barbershop

Dimitri in Malden

Groothandel KIMEX is in 1976 opgericht door J.W. de Kanter. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd tot een groothandel in onder andere slijp- en schuurmiddelen, machines, beeldhouwgereedschap, onderhoudsproducten, lijmen, kitten en veel meer voor de natuursteen verwerkende industrie. Het oude alarmsysteem was 30 jaar oud en was toe aan vernieuwing. Onze monteur Dimitri heeft daarom een gloednieuw alarmsysteem en extra componenten van Ajax Systems geplaatst.

KIMEX B.V.

Heerlijke koffie

30ml is het koffiecafé met het gevoel van een tweede huiskamer. Gasten krijgen hoogwaardige specialty koffies of thee voorgeschoteld. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen of chillen met familie en vrienden. 30ml branden hun eigen koffiebonen en hebben daarom volledige controle over de productie en smaak van de koffie. Onze monteurs Stanley en Dimitri hebben bij het hoofdkantoor 30ml een bedraad alarmsysteem Galaxy Flex en detectoren geplaatst. Verder hebben ze twee buitencamera’s en een binnencamera geïnstalleerd.

30ml - Nijkerk

Onderhoud en reparatie keuken

Verhagen Horeca Techniek B.V. voorkomt en verhelpt storingen aan uw professionele keukenapparatuur. Inmiddels verricht het bedrijf al meer dan 25 jaar onderhoud en reparatie aan grootkeukenapparatuur in de horeca in het westen van Nederland. Klanten kunnen een razendsnelle service, een oplossingsgerichte aanpak en vakmanschap verwachten. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd.

Verhagen Horeca Techniek B.V.

Alles voor uw huisdier

Hans van der Lubbe begon op 13 april 1987 in de dierenspeciaalzaak van zijn ouders op de Terletstraat in Den Haag Dierenkliniek Zuiderpark. In de loop der jaren is de praktijk gemoderniseerd, waarbij het uitgangspunt hetzelfde bleef; een praktijk waar zowel eigenaar als dier zich zo prettig mogelijk voelen. Katten, honden, konijnen, cavia’s, vogels of andere huisdieren zijn van harte welkom! Onze monteur Dimitri heeft gecontroleerd of het alarmsysteem nog goed naar behoren werkt.

Dierenkliniek Zuiderpark

Schade of ruitschade?

Schade of ruitschade aan uw auto? Dan wordt u bij Autoschade Arikoc snel en adequaat geholpen. Kwaliteit, betrouwbaarheid én persoonlijke service staan voorop. Bij het herstellen van de auto wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen en waar mogelijk kostenbesparende alternatieve reparatiemethoden. Monteur Willem heeft een alarmsysteem van Ajax Systems met extra componenten geïnstalleerd.

Autoschade Arikoc

Visgerechten

Bal Vismeesters heeft een locatie in Almelo en in Nijverdal. Onze Dimitri ging van Almelo naar Nijverdal om Bal Vismeesters te voorzien van een draadloos alarmsysteem. Het bedrijf levert onder andere heerlijke kibbeling, vissalades en viswraps.

Bal Vismeesters Nijverdal

Dimitri in Almelo

De naam zegt het eigenlijk al. Meesters in vis. Bal Vismeesters heeft ruim 35 jaar ervaring en een familietraditie waarbij al bijna 100 jaar het vak visdetaillist doorgegeven wordt. Het bedrijf onderscheidt zich door kennis, kwaliteit en een breed assortiment. Onze Dimitri heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Bal Vismeesters

Alles voor uw huis

InHuis interieur is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Breda, de Veemarktstraat. U kunt alles vinden op het gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires en huisparfum. InHuis heeft diverse woonstijlen van landelijk modern tot klassiek. Onze monteur Willem heeft vier binnencamera’s geplaatst en gekoppeld met Hik-Connect.

InHuis interieur

Stanley en Dimitri

Buitenreclame is het oudste massamedium ter wereld waarmee u meerdere keren per dag in contact komt. Matrix Design is de afgelopen jaren tot een toonaangevend en landelijke opererende allround signmaker. Van bewegwijzering tot bouwborden, van raamfolie tot full color auto wraps. Matrix Design uit Spijkenisse gaat geen enkele reclame-uitdaging uit de weg. Monteurs Dimitri en Stanley hebben twee binnen- en één buitencamera geplaatst. De bestaande PVC buis is gebruikt om kabels weg te werken.

Matrix Design

Ajax alarmsysteem

In de buurt van de vestingsteden Oudewater en Montfoort bevindt zich restaurant De Schans By Mike en Wes. Ze werken met een verrassingsmenu en een kleine á la carte kaart. Verder wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van regionale producten. U kunt heerlijke gerechten bestellen of afhalen bij restaurant De Schans. Onze Willem heeft een Ajax alarmsysteem met extra componenten geïnstalleerd.

Restaurant De Schans

Dimitri en Willem

In de webshop van Bakkerij Croonen vindt verschillende producten zoals hartige snacks, brood en gebak. Alle producten worden dagelijks vers en op een ambachtelijke wijze bereidt. Dagelijks maakt de bakkerij meer dan 35 verschillende soorten brood, waaronder spelt, molen brood en bourgondisch brood. Ook maken zij andere specialiteiten klaar, zoals verschillende soorten taarten, gebak en worstenbrood. Onze monteurs Dimitri en Willem hebben kabels getrokken om drie binnen en drie buitencamera’s te plaatsen.

Bakkerij G. Croonen

Heerlijke gerechten

Sinds eind 2006 is Wok Wonderland gevestigd in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau, het dorp dat bekend staat om haar vele enclaves. U kunt in dit monumentale pand heerlijk Japans, Chinees en Nederlands eten. Onze Willem heeft twee binnencamera’s geplaatst en deze gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Wok Wonderland

Duikbedrijf in Friesland

Aquatech-Diving B.V. in Joure is een duikbedrijf gespecialiseerd in civiele onderwaterbouw. Vanuit Joure opereert het duikbedrijf door heel Nederland en daarbuiten. Het deskundig personeel is uitgerust met moderne materialen en is in staat om zelfs de meest complexe werken uit te voeren. Aquatech-Diving heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de civiele onderwaterbouw. Onze Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Aquatech-Diving B.V.

Uw lokale wijnwinkel

A sense of Place is uw nieuwe lokale wijnwinkel in Haarlem. De wijnen komen van biologische wijngaarden waar geen chemicaliën worden gebruikt. Puur druivensap gefermenteerd tot pure wijn. U krijgt meerdere indrukken, zoals waar de wijn vandaan komt, wie ze gemaakt heeft en hoe het weer was: a sense of Place. Het is een nieuwe wijnwinkel die het anders doet, namelijk eerlijke producten verkopen of een duurzame en no-nonsense manier. Onze Dimitri heeft een bedraad Galaxy alarmsysteem en de bijhorende applicatie geïnstalleerd.

a sense of Place

Shoarma Grillroom in Pernis

Afhaalrestaurant Banibo Pernis levert onder andere snacks, Turkse pizza’s, pita’s, shoarma en döner schotels. Onlangs kreeg Banibo bezoek van onze monteur Willem. Hij heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en drie camera’s geplaatst. Alle camera’s zijn gekoppeld aan de Hik-Connect app.

Banibo Pernis

Willem in Kraggenburg

Garagebedrijf Ten Kate is gespecialiseerd in de merken Citroën en Dodge. Het bedrijf reviseert veerbollen van alle hydraulische geveerde Citroen modellen en doen ze hydraulische- en remleidingen. Ook kunt u terecht voor een APK-keuring. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd.

Website RoSecure

Willem en Stanley in Tilburg

Hamers Metaalbewerking uit Tilburg maakt precisieonderdelen en gereedschap. Hun missie? Altijd de beste kwaliteit blijven leveren. Hamers rekent vooraanstaande nationale en internationale bedrijven tot haar klanten. Onze monteurs Willem en Stanley hebben zes camera’s geplaatst en geïnstalleerd. Deze zijn allemaal gekoppeld aan de Hik-Connect app.

Hamers Metaalbewerking B.V.

Chinese gerechten

Restaurant Manderin ligt in Nieuwkoop, een plaats in de buurt van Alphen aan den Rijn. Daar wordt men aangenaam verrast door heerlijke gerechten uit de Chinese keuken. Zij halen hun inspiratie uit de mooie provincies van China en maken authentieke specialiteiten gerechten klaar. Monteur Dimitri heeft zeven binnen en buitencamera’s geplaatst en geïnstalleerd. Daarnaast heeft hij alle camera’s gekoppeld aan de Hik-Connect app.

Restaurant Mandarin

Italiaanse keuken

Sinds oktober 2006 zwaait meesterkok Giorgio de scepter in Eetcafé Mediterraan te Drunen. Samen met zijn medewerkers probeert hij alle gasten van een mooie ervaring te voorzien. Giorgio heeft ruim 25 jaar ervaring in de Italiaanse keuken. Onze monteur Willem heeft drie camera’s van Hikvision geïnstalleerd en gekoppeld aan de Hik-Connect app. Verder heeft hij een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geplaatst.

Eetcafé Mediterraan

Exotisch eten

Toko Hendrik in Groningen is hét adres voor levensmiddelen uit Zuid-Amerika, Amerika, Azië en Afrika. Heeft u trek in een heerlijk Surinaams belegd broodje? Of heeft u zin in roti? Dan bent u bij Toko Hendrik ook aan het goede adres. Onze monteur Dimitri heeft camera’s geïnstalleerd en deze gekoppeld aan de Hik-Connect app.

Toko Hendrik

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.