RoSecure bij BLS Carservice Nijmegen

Dimitri in Nijmegen

De meest universele en laagdrempelige garage van Nijmegen en omstreken. Het team van BLS biedt vakkundige reparaties en onderhoud, aircoservice, bandenservice en nog veel meer. Ze staan voor eerlijk en onafhankelijk advies, de reparatiekosten zijn altijd in overleg met de klant en vervangend vervoer (auto of fiets) is mogelijk. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

BLS Carservice Nijmegen

RoSecure bij Knight-Mart

Voor al uw boodschappen

K-Night Mart in Zoetermeer is de plek voor al uw vergeten boodschappen. U vindt in de winkel verschillende dagelijkse producten zoals levensmiddelen, maar ook bier en wijn. De winkel is elke dag geopend, ook in de avonduren. Daarnaast zit er in de kleine supermarkt ook een slijterij. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

K-Night Mart

Belcentrale bij Brasserie T-Huis

Organische koffiebonen in Roosendaal

Bij Brasserie T-Huis in Roosendaal ligt in een mooie omgeving waar u kunt genieten van heerlijke organische koffiebonen, lunch of een high tea. Voor ieder wat wils, jong en oud. Trouwe viervoeters zijn ook van harte welkom. Monteur Willem heeft 2x HikVision camera’s geïnstalleerd en gekoppeld aan de Hik Connect App. Zo kunnen ze altijd camerabeelden bekijken.

Brasserie T-Huis

RoSecure bij Munsters Motoren

Willem op bezoek

Munsters Motoren bestaat al bijna 20 jaar en zijn al zo’n 15 jaar gevestigd aan het Hertog Janplein te Erp. Het bedrijf is een officiële Beta, SWM en Beta Boano dealer. Onderhoud en reparatie van uw motor behoort ook tot de diensten van Munsters Motoren. Daarnaast verkopen ze stevige motorkleding en helmen. Onze monteur Willem heeft een alarm geplaatst en een binnencamera geïnstalleerd.

Munsters Motoren

RoSecure bij Electro World

Electro World in Boxmeer

Jan Berkvens Electro World, de plek waar service en kwaliteit samenkomen sinds 1920. Ervaren adviseurs staat in de winkel voor u klaar. Van de nieuwste QLED Samsung tv tot een Miele wasmachine, ze hebben het allemaal. Onze monteur Dimitri heeft zes nieuwe camera’s geïnstalleerd.

Jan Berkvens Electro World

RoSecure bij Eetcafé 't Roer Om

Ouderwets gezellig

Ouderwets gezellig, daar staat Eetcafé ’t Roer Om in de Lage Zwaluwe voor. U kunt heerlijk genieten van een hapje en drankje. Het eetcafé organiseert verschillende evenementen, feestavonden met livemuziek en diverse toernooien. Voor uw feesten en partijen, bent u ook aan het goede adres. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Eetcafé ’t Roer Om

RoSecure bij Dagwinkel Brughuis

Dagwinkel Harbrinkhoek

Dagwinkel Brughuis heeft het karakter van een versspecialist. De verpakte groenten, salades, vlees en zuivel is te vinden in de koelingen. Achterin de winkel vindt u vers gebrande nootjes, kaas en vleeswaren vers van het mes. Ook kunt u broodjes en lekkernijen vers uit eigen oven. Onze monteur Dimitri heeft twee buitencamera's geïnstalleerd.

Dagwinkel Brughuis

RoSecure bij IJs- en lunchcorner Chill Nistelrode

Dé plek voor ijs, lunch en bonbons

Zin in heerlijk ijs of lunch? Bezoek een Chill, dé plek voor ijs, lunch en bonbons in Nistelrode. U heeft de keuze uit vele smaken zoals chocolade, monchou, stroopwafel en diverse smaken sorbetijs. Daarnaast serveert Chill broodjes met verse ingrediënten of een heerlijke tosti. En u kunt terecht voor leuke geschenken zoals chocoladewijn, speciaalbiertjes of speciaal gemaakte bonbons. Onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarm geïnstalleerd en vier camera's opgehangen.

IJs- en lunchcorner Chill

RoSecure bij Foto Weenink - Goedheer

Fotografie

Huwelijk, familie, sport, pasfoto's en meer. Foto Weenink - Goedheer legt graag mooie momenten uit het leven vast voor later. Want het moment gaat voorbij, maar de herinnering niet. Het bedrijf is gevestigd aan de Dorpsstraat 34a in Wormer. Onze monteur Willem heeft een draadloos alarmsysteem geïnstalleerd.

Foto Weenink - Goedheer

RoSecure bij Bakkerij Jos Wijnands

Live camerabeelden

Bakkerij Jos Wijnands is een ambachtelijke bakker gevestigd in het centrum van Echt. De bakkerij heeft onlangs een bezoek gehad van onze monteur Willem. Hij heeft twee camera's opgehangen en deze gekoppeld aan de Hik Connect app. De eigenaar kan nu zijn zaak 24/7 in de gaten houden.

Bakkerij Jos Wijnands

RoSecure bij Koffiehuis De Heerlijckheid

Koffie en heerlijck eten

Gezelligheid en service, daar staat Koffie & Eethuis De Heerlijckheid voor. Aan de oudste en gezelligste winkelstraat van Nijmegen kunt u een heerlijck genieten van een kopje koffie, drankje of een heerlijke lunch. In de zomer kunt u genieten van het zonnetje op het terras. In de winter kunt u plaatsnemen op een verwarmd terras. Onze monteur Dimitri ging langs om camera’s te installeren.

Koffie & Eethuis De Heerlijckheid

RoSecure bij Nimax Cultuurtechniek in Puth

Dimitri op bezoek

Hoveniersbedrijf Nimax Cultuurtechniek is begonnen in 1999 en sindsdien veel kennis en ervaring opgedaan. Bij Nimax kunt u terecht voor elke vraag over groenvoorziening, tuinaanleg, groenonderhoud en gladheidbestrijding. Het bedrijf heeft voor zowel de grote als de kleine portemonnee een oplossing. Nimax heeft een uitgebreid machinepark waarmee ze snel en efficiënt kunnen werken. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Nimax Cultuurtechniek

RoSecure bij Beau Vous

Damesmode in Beuningen

Beau Vous is een dameskledingzaak in Beuningen, Gelderland. De dameskledingzaak is sinds 6 september 2019 geopend en verkoopt mode voor jong en oud. Naast kleding verkoopt Beau Vous ook sieraden. En binnenkort verkoopt de winkel het sieradenmerk MIAB, in goud en zilver. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd.

Beau Vous

Belcentrale bij El Quinto Pino in Breda

Spaans restaurant

Het Spaanse restaurant El Quinto Pino is opgericht door Cristina en Daniel. Een tijdje geleden zijn ze verhuisd vanuit Spanje naar Nederland. De naam van het restaurant, El Quinto Pino, refereert naar een oud Spaans gezegde, dat letterlijk ‘ver weg’ betekent. Hoewel de eigenaren ver verwijderd zijn van hun Spaanse roots, vrienden en paella, proberen ze samen met klanten terug te gaan naar een wereld vol lekkere tapas paella’s. Onze monteur Willem is langs geweest om 2 camera’s te installeren. De camera’s zijn gekoppeld met de handige Hik Connect App, waardoor Cristina en Daniel hun zaak van een afstand kunnen bekijken.

El Quinto Pino

RoSecure bij Baveck Machines

Drie buitencamera's

Baveck Machines is opgericht in 1975 door oud-eigenaar Ben Avezaat. Eerst werd er gericht op de werkzaamheden in de landbouw en fruitteelt. Niet veel later is Baveck begonnen met het ontwikkelen en bouwen van machines naar wens van de klant. Baveck ontwikkeld en bouwt al meer dan 10 jaar machines voor de spoorinfra zoals spoorwegonderstellen en flatlorries met opbouwmogelijkheden. Daarnaast biedt het bedrijf ook engineering aan. Onze monteur Dimitri heeft drie buitencamera’s geplaatst.

Baveck Machines

RoSecure bij Beau&Beau

Alarm en binnencamera

Beau&Beau zit in de wereld van verzorging, aandacht, bewustzijn en gezondheid. Dit doen zij al ruim 20 jaar volgens 3 pijlers: Huid, Lijf en Bewustzijn. Huid staat voor huidverbeterende en probleemoplossende gezichtsbehandelingen. Lijf staat voor aandacht voor uw lichaam en Bewustzijn staat voor jezelf zijn. Beau&Beau zorgt voor ontspanning, sfeer, privacy en rust. Monteur Willem heeft een Ajax alarmsysteem en een binnencamera geïnstalleerd.

Beau&Beau

RoSecure bij Boetiek Bunny Juwelier

Dimitri onderweg

Bunny Juwelier verkoopt sieraden en horloges in hartje Roermond. Ook is het mogelijk om gaatjes te schieten voor oorbellen. Onze monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren.

Boetiek Bunny Juwelier

RoSecure bij Westerhof Tweewielers

Fietsverhuur

Westerhof Tweewielers is gevestigd in Vasse, een dorp in Overijssel. Westerhof verkoopt en repareert fietsen. Ook kunt u hier terecht voor het huren van fietsen. Onze monteur Willem heeft een gloednieuw Ajax systeem geïnstalleerd.

Westerhof Tweewielers

RoSecure bij Cenza

Voor de modebewuste vrouw

Cenza damesmode is dé winkel in Woerden voor de modebewuste vrouw. Cenza verkoopt onder andere Cambio, Turnover, King Louie en Marc Aurel. Hoewel ze al veel merken verkopen, blijven ze steeds op zoek naar leuke nieuwe merken. Eind augustus is het alarm gedigitaliseerd door monteur Willem.

Cenza damesmode

RoSecure bij Albert America VOF

Willem op bezoek

Albert America heeft meer dan een eeuw ervaring met veiligheidsartikelen. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en alle producten voldoen aan de hoge (veiligheids-) standaarden. Albert America verkoopt onder andere bedrijfskleding, gehoorbescherming en veiligheidsschoenen. Monteur Willem heeft een gloednieuw alarm geplaatst.

Albert America VOF

RoSecure bij Bromfietsenhandel J. van Meel

Installatie binnen camera

In 1937 start Toon van Meel een fietsenwinkel in Made. Verkoop en onderhoud van fietsen en motoren stonden eerst centraal. Later werd het vooral fietsen en bromfietsen. Toon draagt in 1965 zijn zaak over aan Jan en Jeanne. J. van Meel Bromfietsenhandel kreeg al snel de erkenning als officieel rijwielhersteller van ANWB. De winkel gaat met haar tijd mee en zijn er ook elektrische fietsen en scooters erbij gekomen. Ook is de Bromfietsenhandel een erkend Sparta dealer. Onze monteur Dimitri heeft een binnen camera geplaatst.

J. van Meel Bromfietsenhandel

Belcentrale bij Maine-Damesmode

Alarm digitalisatie

Het team van Maine Mode helpt u graag om de outfit te vinden die bij uw stijl en persoonlijkheid past. Main Mode heeft een ruim assortiment en biedt een spannende mix van bekende en niet alledaagse merken en collecties. Merken zoals Geisha, Zoso maar ook Angels en Pari Mi kunt u vinden in de winkel. Monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Maine Mode in Wijchen

RoSecure bij Van Leeuwen Tweewielers B.V.

Wielerspecialist in Rozenburg

Van Leeuwen 2-wielers is uw wielerspecialist in Rozenburg. U kunt een grote collectie fietsen en scooters bekijken in de showroom. De wielerspecialist heeft een moderne werkplaats waar reparaties door gediplomeerde monteurs vakkundige worden uitgevoerd. Onze monteur Dimitri heeft twee camera’s van Hikvision geïnstalleerd.

Van Leeuwen Tweewielers B.V.

Belcentrale bij Big Bread 't Trefpunt

Willem in Terheijden

Big Bread ’t Trefpunt is gevestigd aan de Hoofdstraat 23 in het plaatsje Terheijden. Klanten kunnen er terecht voor heerlijke broodjes en diverse vlees of snack menu’s. Bij mooi weer kunt u in het zonnetje op het terras zitten. Onze monteur Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax geïnstalleerd en heeft genoten van een heerlijke hamburger.

Big Bread ’t Trefpunt

RoSecure bij Jouw Tafel

Bijzondere producten

Het concept van Jouw Tafel houdt in dat particulieren en bedrijven een tafel (winkelruimte) huren voor een vast bedrag per week. Zij kunnen nieuwe of tweedehands spullen verkopen. U heeft de keuze uit veel soorten producten zoals zelfgemaakte creaties maar ook kleding, meubels en lampen. Alles kan verkocht worden waardoor u een ruime keuze heeft aan bijzondere producten. Monteur Willem heeft een gloednieuw alarmsysteem van Ajax geïnstalleerd.

Jouw Tafel in Zutphen

RoSecure bij Togo Levensmiddelen

Willem in Enschede

Zelfbedieningsgroothandel Togo Levensmiddelen is opgericht in 1987 in Enschede. Ze leveren aan onder andere horecabedrijven en ziekenhuizen. Ook voor uw kerstpakketten kunt u bij Togo terecht. Het bedrijf importeert producten uit Griekenland, Italië, Turkije, Spanje, Libanon en de Verenigde Staten. Togo Levensmiddelen levert oriëntale levensmiddelen zoals olijven, olijfolie, worstsoorten, kaassoorten, noten, pasta's en kruiden. Onze monteur Willem bracht een bezoekje om een gloednieuw Ajax alarmsysteem te installeren.

Togo Levensmiddelen

RoSecure bij Multimate Berkel-Enschot

Dimitri op bezoek

Multimate Berkel-Enschot heeft een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen. Het team doet er alles aan om elke doe-het-zelf klus tot een groot succes te maken. Mocht u er toch niet uitkomen, de kundige montagedienst van Multimate helpt u graag verder. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Multimate Berkel-Enschot

RoSecure bij Wokrestaurant Royal Place

All you can eat in Delft

Royal Place is een wokrestaurant in Delft waar u kunt eten volgens het bekende all you can eat concept. Voor één prijs kunt u drie uur lang onbeperkt eten en drinken. Geniet van uitgebreid assortiment aan verse Sushi, salades, gerookte zalm, wok gerechten, een vruchtenbuffet en een chocolade fontein gevuld met Belgische chocolade. Monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Royal Place

RoSecure bij Taxi Zundert

Ajax Alarmsysteem

Taxi Zundert biedt diverse soorten vervoer en diensten aan voor Zundert en omstreken. Klanten kunnen daar terecht voor personenvervoer en groepsvervoer. Onze monteur Willem heeft een draadloos Ajax Alarmsysteem geplaatst.

Taxi Zundert

RoSecure bij Ple4 B.V.

Kleding sorteren

Plevier BV koopt op grote schaal tweedehands kleding en schoenen in. Het bedrijf sorteert gedragen kleding en verscheept veel naar uiteenlopende plaatsen. Op jaarbasis sorteert Plevier BV duizenden tonnen, oftewel miljoenen kilo’s kleding. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Ple4 B.V.

RoSecure bij Van Seggelen Autobanden

We keep you rolling...

Van Seggelen Autobanden streeft ernaar om een ruim assortiment en een grote voorraad te hebben met een variëteit aan merken. Zo kunnen klanten altijd meteen en goed geholpen worden. De medewerkers van Van Seggelen bieden altijd een passende service aan en zorgen voor een goede prijsafspraak. Naast de standaardmaten, hebben we ook een hoop aparte en afwijkende maten op voorraad liggen. Denk aan bijvoorbeeld SUV’s en bedrijfswagens maar ook aan brede en platte bandmaten. Onze monteur Willem heeft het alarm geïnstalleerd.

Van Seggelen Autobanden

Tandheelkundige Praktijk Twiss

Installatie draadloos alarm

Tandheelkundige Praktijk Twiss B.V. is gevestigd aan de Caumerbeeklaan 76 te Heerlen. Onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarm geïnstalleerd van Ajax. Niet te verwarren met de voetbalclub of brandblussers. Ajax Systems is een bedrijf uit Oekraïne en levert draadloze beveiligingssystemen van hoge kwaliteit.

Tandheelkundige Praktijk Twiss B.V.

RoSecure bij Bakkerij Nico en Aeltsje de Groot

De Echte Bakker

Nico & Aeltsje de Groot, de Echte Bakker is gevestigd in Stiens, een dorpje in de gemeente Leeuwarden. Voor echte producten uit Friesland kunt u bij de Echte Bakker terecht. Dit zijn producten zoals suikerbrood, kruidkroek, elfstedenkoek, Stienser poffen en veel meer. Ook kunt u ontbijtmanden of een heerlijke high tea bestellen. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd.

Bakkerij Nico en Aeltsje de Groot

Belcentrale bij Marlijn Coaching

Grote klus voor Dimitri

Marlène Ruigrok - van Houtum richt zich op het resultaat en het meer succesvol maken van directeurs, management en hun organisaties. De kracht van visie, dat is waar zij in gelooft. Marlène geeft inzicht in u als mens, uw succesfactoren, mentaliteit, passies, zakelijke en persoonlijke drijfveren, en meer. Marlijn Advies is gevestigd aan De Langeweg 22 in Langeweg. Onze monteur Dimitri kreeg de grote klus toegeschoven. Hij moest onder andere een alarmsysteem van Ajax installeren, 4x codebedienpanelen en detectoren plaatsen en programmeren.

Marlijn Coaching, Adv. & Erkend Opleiden B.V.

RoSecure bij Sea Optiek

Trendy brillen

Vlakbij het gemeentehuis van Zandvoort bevindt zich sinds 2004 Sea Optiek. Een opticien met een grote keuze aan trendy brillen, zonnebrillen en goede contactlenzen. Alle brillen worden persoonlijk geselecteerd door de eigenaars, Michel en Anita van Scheppingen, op internationale beurzen zoals Milaan en Parijs. Uiteraard moeten deze producten allemaal goed beschermd worden. Daarom heeft onze monteur Willem een Ajax alarmsysteem geplaatst in de winkel. Met het alarm bent u direct beveiligd tegen inbrekers.

Sea Optiek Zandvoort

RoSecure bij Cafetaria Mickey

Gratis lunch

Bij Cafetaria Mickey in Den Bosch kunt u terecht voor heerlijke burgers, friet, milkshakes, ijsjes en een ruim assortiment aan snacks. Onze monteur Willem ging langs om een alarm te installeren zodat de zaak goed beveiligd is. Na zijn werkzaamheden heeft hij ook nog een heerlijke lunch gehad!

Cafetaria Mickey

Belcentrale bij Boekhandel Hoogstins

Literatuur

Sinds 1986 zit Boekhandel Hoogstins op de Kinkerstraat in Amsterdam. Het is een afwijkende boekwinkel vanwege de diversiteit aan artikelen. Er is een gedeelte waar onder andere tassen, luxueuze schrijfwaren, agenda’s en voordeling geprijsde boeken te koop zijn. Het andere deel van de winkel is echt het domein van het boek. Hier kunt u hedendaags literatuur vinden, maar ook kinderboeken, kookboeken, esoterische boeken en zwangerschapsboeken. Monteur Dimitri ging aan de slag om het alarm te digitaliseren.

Boekhandel Hoogstins

RoSecure bij Bazaar Ple4

Carnaval

Meer dan 30.000 verschillende artikelen, zowel nieuw als tweedehands. Bazaar Ple4 verkoopt onder andere unieke stukken theaterkleding, lederhosen, galajurken en diverse andere originele kostuums. Ze verkopen veel carnavalskleding voor zowel kinderen als volwassenen. Monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren.

Bazaar Ple4

RoSecure bij Kiosk Roelandschap

Willem in Arnhem

Kiosk Roelandschap is gevestigd aan de Hommelstraat in Arnhem. U kunt onder andere kranten en tijdschriften halen. Onze monteur Willem ging langs om het alarm te digitaliseren.

Kiosk Roelandschap

Belcentrale bij Taberna La Cazuela Rotterdam

Willem in Rotterdam

La Cazuela is gevestigd aan de Proveniersstraat te Rotterdam. Op slechts 5 minuten loopafstand vanaf station Rotterdam Centraal, kunt genieten van een restaurant met Spaanse, Italiaanse, Franse, Portugese en Noord-Afrikaanse keuken. Naast de standaard gerechten en tapas, kunt u ook veel vis en groentegerechten bestellen. Het moderne Mediteriaans restaurant kreeg onlangs bezoek van Willem. Onze monteur heeft het alarm gedigitaliseerd.

Taberna La Cazuela

Belcentrale bij ZTaHL Dijkos

Eigenzinnig design

ZTaHL is een producent van design meubels. Collecties worden bedacht en in eigen huis gemaakt. ZTaHL wordt gemaakt door DIJKOS, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. Ooit begon ZTaHL met het maken van grote en bijzondere lampen, nu bestaat de collectie uit verlichting, outdoor en tafels. Met roestvrij staal wordt eigenzinnig design met de hand gemaakt. Onze monteur Dimitri ging op pad om het alarm te digitaliseren.

ZTaHL Dijkos

Belcentrale bij Primera Keijzershof

Installeren alarm

Primera Keijzershof is gevestigd aan de Hoefbladplein 9 in Pijnacker. Klanten kunnen terecht voor onder andere wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen en cadeaukaarten. Ook kunt u terecht voor een stomerijservice, een Pakketpunt van PostNL, de woonaccessoires collectie van Riverdale, diverse soorten inktcartridges en een assortimeent van mobiele accessoires. Onze monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren.

Primera Keijzershof

RoSecure bij Auto Traas

In het hoge noorden

Veilig en comfortabel op de weg, daar zorgt Auto Traas in Groningen wel voor. Garage en Tankstation Traas is BOVAG gecertificeerd en heeft een veelzijdig dienstenpakket. U bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK-keuring, schadeherstel, airco service of nieuwe auto’s. Onze monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren.

Auto Traas B.V.

RoSecure bij Kaldi koffie en thee

Dimitri op bezoek

Koffie met een goed verhaal. Dat is waar het om gaat bij Kaldi Koffie & Thee in Delft. U kunt koffie proeven, drinken en ruiken. En meteen kopen als u het heerlijk vindt. Kaldi biedt een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Espressoapparaten en accessoires horen er ook. Keuze zat voor de koffie- en thee liefhebber. Onze monteur Dimitri ging naar Delft om het alarm te digitaliseren.

Kaldi koffie & thee Delft

Belcentrale bij Lemaco bv

Willem in Friesland

Lemaco B.V. is gevestigd in het dorpje Burdaard, in de provincie Friesland. Het ligt vlakbij Leeuwarden. Het bedrijf legt leidingen aan, bouwt machines, constructiewerk en industrieel onderhoud. Onze monteur Willem ging naar het noorden om het alarm te digitaliseren.

Lemaco B.V.

Belcentrale bij Glas- en Schilderbedrijf Michiels Reusel BV

Dimitri in Reusel

Michiels, allround schildersbedrijf en AF-erkend glaszettersbedrijf, is gevestigd in Reusel, een plaatsje is Noord-Brabant. Het bedrijf is al ruim 55 jaar actief in Reusel-de Mierden en verre omstreken. Vakmanschap, klantgerichtheid en het denken in oplossingen maakt elk project tot een succes. De medewerkers staan garant voor perfect schilderwerk, zowel binnen als buiten. Beglazing en glazen interieurproducten worden ook geleverd. Diensten zoals schilderwerk, nieuwbouw, onderhoud, renovatie, huisschilderplan en beglazing worden altijd met passie uitgevoerd. Onze monteur Dimitri heeft ervoor gezorgd dat het alarm is gedigitaliseerd en hij heeft een Hikvision camera opgehangen.

Glas-en Schilderbedrijf Michiels Reusel BV

Belcentrale bij Wibo's Eatcounter Sneek

Wibo's in Sneek

Onze monteur Dimitri ging het alarm digitaliseren van Wibo’s Eatcounter, een luxe cafetaria in Sneek. Het is meer dan alleen frites en snackt. U kunt ook bij Wibo’s terecht voor huisgemaakte sausen, ambachtelijk vlees, vers belegde broodjes en plates geserveerd met gebakken aardappelen en warme groentes.

Wibo’s Eatcounter

Belcentrale bij Groot Gelijk by M en M Wilnis

Dimitri bij Groot Gelijk

Groot Gelijk by M&M is een trendy winkel voor damesmode vanaf maat 40 t/m 58 en hebben merken zoals Zhenzi, Sybel, Chakou en Stark. De winkel is gevestigd in Wilnis en heeft een groot assortiment aan damesmode. Kom eens langs voor persoonlijk kledingadvies, het team van Groot Gelijk helpt u graag verder. Onze monteur Dimitri bracht een bezoekje.

Groot Gelijk by M&M

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Contact