RoSecure bij Eethuis Hugo

Go Hugo!

Bij Eethuis Hugo kunt u terecht voor friet, lekkere snacks, heerlijk romig softijs, frisse salades en complete maaltijden. Lunchen is ook een mogelijkheid. Geniet van een kakelverse (Italiaanse) bol of knapper pistolet, rijke belegd met verse vleeswaren, kaas of salade. Het alarm moest gedigitaliseerd worden en monteur Willem was de aangewezen man. En onze monteur Jair van Belcentrale was er ook bij.

Eethuis Hugo

RoSecure bij Grieks restaurant ZARAS

Heerlijk Grieks eten in Zandvoort

ZARAS is een Grieks restaurant dat opgericht is in 2003. Geniet van traditioneel gerechten uit Griekenland in een sfeervolle sfeer. ZARAS serveert de meest smakelijke Griekse vlees-, mediterrane- en vegetarische gerechten en er wordt gewerkt met gezonde ingrediënten. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd.

ZARAS Grieks restaurant

Belcentrale bij Concreet Hygiëne

Draadloos alarmsysteem

Concreet Hygiëne is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven in de voedingsindustrie. Omdat het bedrijf zorg draagt voor een voedsel veilige omgeving, wordt de dagelijkse hygiënestatus op een hoog niveau gehandhaafd. Bij Concreet Hygiëne kunt u terecht voor dagelijkse en periodieke schoonmaakklussen, advies en inspecties. Monteur Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Concreet Hygiëne

RoSecure bij Euro Transmissie

Missie geslaagd

Euro Transmissie, de versnellingsbak specialist van Rotterdam. Bij Euro Transmissie vindt u de beste versnellingsbakken voor de scherpste prijzen. De revisie van versnellingsbakken is complex werk wat diepgaande kennis en inzicht vergt. Bij het bedrijf werken specialisten met gemiddeld 15 jaar ervaring in reparatie en revisie van handschakel versnellingsbakken voor automobielen. Onze monteurs Dimitri en Stanley hebben maar liefst zeven camera’s opgehangen. Missie geslaagd.

Euro Transmissie

RoSecure bij Tamoil Tankstation Hilversum

Op bezoek bij Tamoil Hilversum

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en heeft momenteel 212 tankstations, waaronder in Hilversum. Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstation en bied klanten diverse duurzame brandstoffen aan op een aantal tankstations. Onze monteur Willem heeft het huidige alarmsysteem een upgrade gegeven.

Tamoil Tankstation Hilversum

RoSecure bij Polymess B.V. Rijssen

Dimitri op bezoek

Polymess B.V. is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van kunststof materialen met oog voor detail. Met verschillende technieken en materialen worden er hoogwaardige producten geproduceerd. Onze monteur Dimitri heeft een Ajax alarmsysteem geïnstalleerd, inclusief sirene met flits en een koolmonoxidemelder.

Polymess B.V. Rijssen

RoSecure bij Magdy Snacks

Friet en snacks

Magdy Snacks is gevestigd aan de Monseigneur Bekkersplein in Sint-Oedenrode. De snackbar verkoopt heerlijke pitabroodjes zoals pita kaas met ananas en pita gezond. Ook verkoopt Magdy Snacks verse friet en veel snacks zoals een broodje frikandel en cheeseburger. Onze monteur Dimitri heeft een Ajax alarmsysteem geïnstalleerd en vier camera’s geplaatst.

Magdy Snacks

RoSecure bij Mamma d'Italia

Italiaanse en Turkse gerechten

Bij Mamma d'Italia Klundert kunt u terecht voor heerlijke Italiaanse en Turkse gerechten. Heeft u trek in een kapsalon döner, lasagne of pasta gamberetto? Het kan allemaal bij Mamma d'Italia. Het restaurant heeft een bezorgservice, afhaal of u kunt daar gewoon gezellig eten. Reserveren is niet verplicht. Onze monteur Willem heeft 2x een binnen camera geplaatst en een Wi-Fi versterker geïnstalleerd.

Mamma d'Italia

Belcentrale bij Café Brakke

Gezellig buurtcafé

Eetcafé Brakke is een gezellig bruin buurtcafé in het centrum van Amsterdam. U bent van harte welkom voor een drankje of een goed gesprek met lokale of internationale gasten. Brakke is voorzien van een groot terras op het zuiden waar u heerlijk kunt genieten in de zomer. Ook is Café Brakke dé plek voor uw vrijgezellenfeest, receptie, lunch of gewoon voor een drankje met een hapje. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Eetcafé Brakke

Belcentrale bij Eijpe Automobielbedrijf

Alarm en camera installatie

Eijpe Automobielbedrijf uit Naarden repareert en onderhoud alle auto’s. Het garagebedrijf is gevestigd op de Kobaltstraat. Onze monteur Willem heeft een Ajax alarm geïnstalleerd en een binnen camera van HikVision geplaatst. Deze camera is gekoppeld aan de Hik-Connect app waardoor de eigenaar ook van een afstand de beelden van zijn zaak kan bekijken.

Eijpe Automobielbedrijf

Belcentrale bij A.P.K. Station H.B.S

A.P.K Station H.B.S

APK Station HBS, sterk in ieder merk, is een veelzijdig garagebedrijf in de stad Vlaardingen. Ze onderhouden en voeren reparaties uit van alle merken en modellen. APK-keuringen en onderhoud voor verschillende leasebedrijven behoren ook tot het takenpakket. Onze monteur Dimitri heeft een Ajax alarm geïnstalleerd en meerdere bewegingsdetectoren geplaatst.

A.P.K Station H.B.S

Belcentrale bij Garage Centraal Numansdorp

Willem in Numansdorp

Garage Centraal Numansdorp, uw adres voor al uw reparaties en onderhoud van alle merken personenauto’s en kleine bedrijfswagens tot 3500 kg. Ook is het garagebedrijf gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van oldtimers. Onze monteur Willem heeft een binnen- en buitencamera geplaatst en een Ajax alarm geïnstalleerd.

Garage Centraal Numansdorp

Belcentrale bij Arends Auto's

Lancias's

Arendse Auto’s is gespecialiseerd in Lancia. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan jonge gebruikte Lancia’s, voert onderhoud en reparaties uit en verkoopt ook onderdelen. Onze monteur Willem ging naar Duiven om het bedrijf te voorzien van een Ajax alarmsysteem.

Arendse Auto's

RoSecure bij Terstegen Management B.V.

Dimitri op bezoek

Terstegen Management B.V. levert elektronische en telecommunicatieapparatuur met bijhorende onderdelen. Onze monteur Dimitri ging naar Breda om het bedrijf te voorzien van een nieuw alarmsysteem en vervanging van inbraakdetectie detectoren.

Terstegen Management B.V.

RoSecure bij Dundas Produkties

Zakelijke evenementen

Dundas Produkties is een evenementenbureau in Breda. Het bureau verzorgt concept, entertainment en productie voor zakelijke evenementen. Zowel full service als aanvullend bij de realisatie van uw business event. Dundas is gespecialiseerd in het creëren van sterke live performances in combinatie met een verrassende vorm van licht, laser of videotechniek. Onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarm geïnstalleerd.

Dundas Produkties

Belcentrale bij Auto Rob Oskamp

Willem in Loenersloot

Auto Rob Oskamp is gevestigd in Loenersloot, een klein dorpje in de Nederlandse provincie Utrecht. In de garage worden auto’s met grote zorg nagekeken en onderhouden. Ook voor servicebeurten, verplichte APK-keuringen en verkoop van occasions en nieuwe auto’s kunt u daar terecht. Naast de garage, heeft Auto Rob Oskamp ook een tankstation. Het huisadres van de eigenaar is onlangs gedigitaliseerd en onze monteur Willem heeft een alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Auto Rob Oskamp

RoSecure-bij-Simons-Consultancy

Professioneel advies

Simons Consultancy is een professioneel adviesbureau op het gebied van franchise en supermarkten. Ondernemers op het supermarktgebied worden geadviseerd door Simons Consultancy bij uitbreiding, relocatie, mediation, koop en verkoop. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Simons Consultancy

RoSecure bij Road Force

Willem op bezoek

Dierenspeciaalzaak Road Force in Hardenberg verkoopt voeding voor honden, katten, konijnen en vissen. Onze monteur Willem heeft een alarm van Ajax Systems geïnstalleerd en twee camera's geplaatst. De eigenaar kan altijd en overal de camerabeelden bekijken.

Dierenspeciaalzaak Road Force

RoSecure bij Rosé Garden

Ontdek de Oosterse keuken

Restaurant Rose Garden is een van de bekendste Chinees-Indische restaurants in Gouda. Het restaurant is volgens traditie ingericht in een rustieke sfeer en luxe ambiance. Elk bezoek aan het traditionele restaurant is een fascinerende ontdekkingsreis door de Oosterse keuken. U kunt genieten van traditionele gerechten en de keuken is voorzien van de meest culinaire hoogstandjes met gevarieerde mogelijkheden. Dagelijks werken de chefs met verse ingrediënten en daarnaast worden ook diverse oosterse kruidenpasta’s iedere dag vers gemaakt. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd en camera’s geplaatst.

Restaurant Rose Garden

RoSecure bij Weatherford Elastomers

Dimitri op bezoek

De Nederlandse tak van Weatherford Elastomers is gevestigd in Vlaardingen. Weatherford levert innovatieve technologieën en dienst, ontwikkeld om de huidige en toekomstige energiebehoefte van de wereld in een veilige, ethische en duurzame wijze te voldoen. Onze monteur Dimitri heeft drie camera’s geplaatst.

Weatherford Elastomers

RoSecure bij Café Hendrikx

Gezellig café in Herten

Café Hendrikx is gevestigd op Julianaplein 12 te Herten. Het is een gezellig café met een mooi terras waar u heerlijk kunt vertoeven bij goed weer. Bij het dorpscafé kunt u veel biersoorten bestellen, biljarten en kunt u luisteren naar goede muziek. Het alarm moest gedigitaliseerd worden en onze monteur Dimitri heeft de klus uitgevoerd.

Café Hendrikx

RoSecure bij Arbo Advies Groep B.V.

Dimitri op bezoek

Arbo Advies in Lopik is een complete en gecertificeerde arbodienst. Het bedrijf voldoet aan de wettelijke vereisten om een arbodienst te zijn. Dit heeft betrekking op deskundigheid organisatie en kwaliteit. De Arbodienst beschikt over bedrijfsarts, arbeidshygiënist, veiligheidsdeskundige en arbeids- en organisatiedeskundige. De organisatie voert keuringen uit op basis van de arbo-wetgeving en maakt hierbij altijd een risico-profiel hart- en vaatziekten. De arbodienst biedt al ongeveer 10 jaar ondersteuning. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Arbo Advies

Belcentrale bij Eetcafé Brabant

Turkse gerechten

Eetcafé Brabant is al meer dan 10 jaar een begrip in Brabant. Het Turkse restaurant is gevestigd in Vlijmen, een dorpje vlakbij Den Bosch en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. U kunt heerlijke Turkse gerechten halen zoals de bekende Turkse Pizza’s, pita broodjes, soepen en meer. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd en 4 binnen camera’s geplaatst. Onze allrounder Stanley ging met hem mee.

Eetcafé Brabant

RoSecure bij PK Cars in Numansdorp

Willem en Stanley

PK Cars wordt gerund door Peter Koenraadt en Pascal van den Berg. Vanuit de driedubbele werkplaats in Numansdorp repareren en onderhouden de heren auto’s, campers en andere motorvoertuigen. Ook kunt u terecht voor een APK. Door de jarenlange ervaring kennen ze de ins en outs van alle automerken en zij gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s (oud en nieuw). Monteur Willem kreeg hulp van onze allrounder Stanley. Ze hebben een Ajax alarmsysteem geplaatst en camera’s opgehangen.

PK Cars

RoSecure bij P.C.A.M. de Jong-v.d. Brandt en M.J.J. de Jong

Rundvee- en pluimveehouderij

Rundvee- en pluimveehouderij P.C.A.M. de Jong-v.d. Brandt en M.J.J. de Jong in Alphen (Noord-Brabant) hebben onlangs bezoek gehad van onze monteur Willem. Hij heeft een alarmsysteem van Ajax Systems geplaatst en geïnstalleerd. Ook heeft hij meerdere diervriendelijke bewegingssensoren, een rookmelder en een magneetcontact geïnstalleerd.

P.C.A.M. de Jong-v.d. Brandt en M.J.J. de Jong

Mals stukje vlees

Restaurant El Caballero is opgericht door Mido en heeft een Spaans/Argentijnse keuken. El Caballero is gevestigd in Waddinxveen en biedt de hoogste kwaliteit stukje vlees van Zuid-Holland aan. De Zuid-Amerikaanse rundvleesproducten in het assortiment zijn onder andere: Entrecote, Ribeye, Ribroast en uiteraard de Tournedos. U proeft de fijnste smaken van het vlees. Heerlijk mals en rijk van smaak. Onze monteur Willem heeft vier camera’s geplaatst en geïnstalleerd.

Restaurant El Caballero

RoSecure bij BLS Carservice Nijmegen

Dimitri in Nijmegen

De meest universele en laagdrempelige garage van Nijmegen en omstreken. Het team van BLS biedt vakkundige reparaties en onderhoud, aircoservice, bandenservice en nog veel meer. Ze staan voor eerlijk en onafhankelijk advies, de reparatiekosten zijn altijd in overleg met de klant en vervangend vervoer (auto of fiets) is mogelijk. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

BLS Carservice Nijmegen

RoSecure bij Knight-Mart

Voor al uw boodschappen

K-Night Mart in Zoetermeer is de plek voor al uw vergeten boodschappen. U vindt in de winkel verschillende dagelijkse producten zoals levensmiddelen, maar ook bier en wijn. De winkel is elke dag geopend, ook in de avonduren. Daarnaast zit er in de kleine supermarkt ook een slijterij. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

K-Night Mart

Belcentrale bij Brasserie T-Huis

Organische koffiebonen in Roosendaal

Bij Brasserie T-Huis in Roosendaal ligt in een mooie omgeving waar u kunt genieten van heerlijke organische koffiebonen, lunch of een high tea. Voor ieder wat wils, jong en oud. Trouwe viervoeters zijn ook van harte welkom. Monteur Willem heeft 2x HikVision camera’s geïnstalleerd en gekoppeld aan de Hik Connect App. Zo kunnen ze altijd camerabeelden bekijken.

Brasserie T-Huis

RoSecure bij Munsters Motoren

Willem op bezoek

Munsters Motoren bestaat al bijna 20 jaar en zijn al zo’n 15 jaar gevestigd aan het Hertog Janplein te Erp. Het bedrijf is een officiële Beta, SWM en Beta Boano dealer. Onderhoud en reparatie van uw motor behoort ook tot de diensten van Munsters Motoren. Daarnaast verkopen ze stevige motorkleding en helmen. Onze monteur Willem heeft een alarm geplaatst en een binnencamera geïnstalleerd.

Munsters Motoren

RoSecure bij Electro World

Electro World in Boxmeer

Jan Berkvens Electro World, de plek waar service en kwaliteit samenkomen sinds 1920. Ervaren adviseurs staat in de winkel voor u klaar. Van de nieuwste QLED Samsung tv tot een Miele wasmachine, ze hebben het allemaal. Onze monteur Dimitri heeft zes nieuwe camera’s geïnstalleerd.

Jan Berkvens Electro World

RoSecure bij Eetcafé 't Roer Om

Ouderwets gezellig

Ouderwets gezellig, daar staat Eetcafé ’t Roer Om in de Lage Zwaluwe voor. U kunt heerlijk genieten van een hapje en drankje. Het eetcafé organiseert verschillende evenementen, feestavonden met livemuziek en diverse toernooien. Voor uw feesten en partijen, bent u ook aan het goede adres. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Eetcafé ’t Roer Om

RoSecure bij Dagwinkel Brughuis

Dagwinkel Harbrinkhoek

Dagwinkel Brughuis heeft het karakter van een versspecialist. De verpakte groenten, salades, vlees en zuivel is te vinden in de koelingen. Achterin de winkel vindt u vers gebrande nootjes, kaas en vleeswaren vers van het mes. Ook kunt u broodjes en lekkernijen vers uit eigen oven. Onze monteur Dimitri heeft twee buitencamera's geïnstalleerd.

Dagwinkel Brughuis

RoSecure bij IJs- en lunchcorner Chill Nistelrode

Dé plek voor ijs, lunch en bonbons

Zin in heerlijk ijs of lunch? Bezoek een Chill, dé plek voor ijs, lunch en bonbons in Nistelrode. U heeft de keuze uit vele smaken zoals chocolade, monchou, stroopwafel en diverse smaken sorbetijs. Daarnaast serveert Chill broodjes met verse ingrediënten of een heerlijke tosti. En u kunt terecht voor leuke geschenken zoals chocoladewijn, speciaalbiertjes of speciaal gemaakte bonbons. Onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarm geïnstalleerd en vier camera's opgehangen.

IJs- en lunchcorner Chill

RoSecure bij Foto Weenink - Goedheer

Fotografie

Huwelijk, familie, sport, pasfoto's en meer. Foto Weenink - Goedheer legt graag mooie momenten uit het leven vast voor later. Want het moment gaat voorbij, maar de herinnering niet. Het bedrijf is gevestigd aan de Dorpsstraat 34a in Wormer. Onze monteur Willem heeft een draadloos alarmsysteem geïnstalleerd.

Foto Weenink - Goedheer

RoSecure bij Bakkerij Jos Wijnands

Live camerabeelden

Bakkerij Jos Wijnands is een ambachtelijke bakker gevestigd in het centrum van Echt. De bakkerij heeft onlangs een bezoek gehad van onze monteur Willem. Hij heeft twee camera's opgehangen en deze gekoppeld aan de Hik Connect app. De eigenaar kan nu zijn zaak 24/7 in de gaten houden.

Bakkerij Jos Wijnands

RoSecure bij Koffiehuis De Heerlijckheid

Koffie en heerlijck eten

Gezelligheid en service, daar staat Koffie & Eethuis De Heerlijckheid voor. Aan de oudste en gezelligste winkelstraat van Nijmegen kunt u een heerlijck genieten van een kopje koffie, drankje of een heerlijke lunch. In de zomer kunt u genieten van het zonnetje op het terras. In de winter kunt u plaatsnemen op een verwarmd terras. Onze monteur Dimitri ging langs om camera’s te installeren.

Koffie & Eethuis De Heerlijckheid

RoSecure bij Nimax Cultuurtechniek in Puth

Dimitri op bezoek

Hoveniersbedrijf Nimax Cultuurtechniek is begonnen in 1999 en sindsdien veel kennis en ervaring opgedaan. Bij Nimax kunt u terecht voor elke vraag over groenvoorziening, tuinaanleg, groenonderhoud en gladheidbestrijding. Het bedrijf heeft voor zowel de grote als de kleine portemonnee een oplossing. Nimax heeft een uitgebreid machinepark waarmee ze snel en efficiënt kunnen werken. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Nimax Cultuurtechniek

RoSecure bij Beau Vous

Damesmode in Beuningen

Beau Vous is een dameskledingzaak in Beuningen, Gelderland. De dameskledingzaak is sinds 6 september 2019 geopend en verkoopt mode voor jong en oud. Naast kleding verkoopt Beau Vous ook sieraden. En binnenkort verkoopt de winkel het sieradenmerk MIAB, in goud en zilver. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd.

Beau Vous

Belcentrale bij El Quinto Pino in Breda

Spaans restaurant

Het Spaanse restaurant El Quinto Pino is opgericht door Cristina en Daniel. Een tijdje geleden zijn ze verhuisd vanuit Spanje naar Nederland. De naam van het restaurant, El Quinto Pino, refereert naar een oud Spaans gezegde, dat letterlijk ‘ver weg’ betekent. Hoewel de eigenaren ver verwijderd zijn van hun Spaanse roots, vrienden en paella, proberen ze samen met klanten terug te gaan naar een wereld vol lekkere tapas paella’s. Onze monteur Willem is langs geweest om 2 camera’s te installeren. De camera’s zijn gekoppeld met de handige Hik Connect App, waardoor Cristina en Daniel hun zaak van een afstand kunnen bekijken.

El Quinto Pino

RoSecure bij Baveck Machines

Drie buitencamera's

Baveck Machines is opgericht in 1975 door oud-eigenaar Ben Avezaat. Eerst werd er gericht op de werkzaamheden in de landbouw en fruitteelt. Niet veel later is Baveck begonnen met het ontwikkelen en bouwen van machines naar wens van de klant. Baveck ontwikkeld en bouwt al meer dan 10 jaar machines voor de spoorinfra zoals spoorwegonderstellen en flatlorries met opbouwmogelijkheden. Daarnaast biedt het bedrijf ook engineering aan. Onze monteur Dimitri heeft drie buitencamera’s geplaatst.

Baveck Machines

RoSecure bij Beau&Beau

Alarm en binnencamera

Beau&Beau zit in de wereld van verzorging, aandacht, bewustzijn en gezondheid. Dit doen zij al ruim 20 jaar volgens 3 pijlers: Huid, Lijf en Bewustzijn. Huid staat voor huidverbeterende en probleemoplossende gezichtsbehandelingen. Lijf staat voor aandacht voor uw lichaam en Bewustzijn staat voor jezelf zijn. Beau&Beau zorgt voor ontspanning, sfeer, privacy en rust. Monteur Willem heeft een Ajax alarmsysteem en een binnencamera geïnstalleerd.

Beau&Beau

RoSecure bij Boetiek Bunny Juwelier

Dimitri onderweg

Bunny Juwelier verkoopt sieraden en horloges in hartje Roermond. Ook is het mogelijk om gaatjes te schieten voor oorbellen. Onze monteur Dimitri ging langs om het alarm te digitaliseren.

Boetiek Bunny Juwelier

RoSecure bij Westerhof Tweewielers

Fietsverhuur

Westerhof Tweewielers is gevestigd in Vasse, een dorp in Overijssel. Westerhof verkoopt en repareert fietsen. Ook kunt u hier terecht voor het huren van fietsen. Onze monteur Willem heeft een gloednieuw Ajax systeem geïnstalleerd.

Westerhof Tweewielers

RoSecure bij Cenza

Voor de modebewuste vrouw

Cenza damesmode is dé winkel in Woerden voor de modebewuste vrouw. Cenza verkoopt onder andere Cambio, Turnover, King Louie en Marc Aurel. Hoewel ze al veel merken verkopen, blijven ze steeds op zoek naar leuke nieuwe merken. Eind augustus is het alarm gedigitaliseerd door monteur Willem.

Cenza damesmode

RoSecure bij Albert America VOF

Willem op bezoek

Albert America heeft meer dan een eeuw ervaring met veiligheidsartikelen. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en alle producten voldoen aan de hoge (veiligheids-) standaarden. Albert America verkoopt onder andere bedrijfskleding, gehoorbescherming en veiligheidsschoenen. Monteur Willem heeft een gloednieuw alarm geplaatst.

Albert America VOF

RoSecure bij Bromfietsenhandel J. van Meel

Installatie binnen camera

In 1937 start Toon van Meel een fietsenwinkel in Made. Verkoop en onderhoud van fietsen en motoren stonden eerst centraal. Later werd het vooral fietsen en bromfietsen. Toon draagt in 1965 zijn zaak over aan Jan en Jeanne. J. van Meel Bromfietsenhandel kreeg al snel de erkenning als officieel rijwielhersteller van ANWB. De winkel gaat met haar tijd mee en zijn er ook elektrische fietsen en scooters erbij gekomen. Ook is de Bromfietsenhandel een erkend Sparta dealer. Onze monteur Dimitri heeft een binnen camera geplaatst.

J. van Meel Bromfietsenhandel

Belcentrale bij Maine-Damesmode

Alarm digitalisatie

Het team van Maine Mode helpt u graag om de outfit te vinden die bij uw stijl en persoonlijkheid past. Main Mode heeft een ruim assortiment en biedt een spannende mix van bekende en niet alledaagse merken en collecties. Merken zoals Geisha, Zoso maar ook Angels en Pari Mi kunt u vinden in de winkel. Monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Maine Mode in Wijchen

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Contact