Stanley op bezoek

Het lekkerste snoep schept bij Jamin in Roosendaal! Ook vindt u de lekkerste chocolade, ijs, koek, bonbons en cadeaus. Of u iets zoekt om uzelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin vindt u het altijd. Onze monteur Stanley ging langs om twee binnen camera’s van Hikvision te installeren.

Jamin Roosendaal

2x binnen camera's

Alle pizza’s van Pizza Service in Alkmaar worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. De pizzabodems van deeg worden al meer dan 25 jaar gemaakt volgens hetzelfde recept. Kwaliteit vindt Pizza Service heel belangrijk. Daarom wordt er gewerkt met verse ingrediënten. Elke dag raspen ze verse Hollandse Kaas, snijden ze groenten, gebruiken ze vlees van de slager en kip van de poelier. Onze Willem was niet op bezoek voor een heerlijke pizza, maar heeft 2x binnen camera’s geplaatst en deze gekoppeld aan de Hik Connect App.

Pizza Service Alkmaar

Willem en Dimitri op bezoek

Ricardo Sibelo is een gevestigde persoonlijkheid in de wereld van theater, televisie, film, musical, show, choreagrafie en ballet. Zowel nationaal als internationaal. Bij de studio krijgen leerlingen onder andere les in jazz ballet, moderne dans en salsa. Onze monteurs Willem en Dimitri hebben het alarm gedigitaliseerd waardoor de studio goed beveiligd is tegen inbraak.

Stichting Studio Ricardo Sibelo

Stanley op bezoek

Een grote liefde en passie voor kinderkleding. Zo is Sterrie Lou ‘geboren’. Sterrie Lou is gevestigd in een karakteristieke pand waar service en klantvriendelijkheid voorop staan. Met merken in het midden en hoofd segment, heeft Sterrie Lou een gevarieerd assortiment. Onze Stanley heeft een Wi-Fi camera en een normale camera geplaatst in de winkel.

Sterrie Lou

Draadloos alarm

Halal Correct Certification is een van de grotere spelers op het gebied van halalkeurmerken. Zij voeren keuringen uit bij bedrijven die vleeswaren en voedingsstoffen leveren die bestemd zijn voor consumptie door moslims. De missie van Halal Correct is dan ook het bevorderden van Halal-goedgekeurde vlees en voedsel aan de moslimconsument met name in Nederland en Europa. Monteur Dimitri heeft een draadloos alarm geïnstalleerd en camera’s geplaatst.

Halal Correct Certification

Sportwinkel in Spijkenisse

SPORT 2000 SPIJKENISSE is een sportspecialist die zich richt op de lokale markt. De sportwinkel is daarom ook diverse samenwerkingen aangegaan met lokale sportverenigingen, bedrijven en scholen. Diverse goede doelen worden gesteund en zij doen ook mee met diverse lokale evenementen. De specialisaties van SPORT 2000 SPIJKENISSE zijn als volgt: tennis, hardlopen, hockey, voetbal en fitness. Onze monteur Willem heeft het alarm gedigitaliseerd en drie detectoren vervangen.

SPORT 2000 SPIJKENISSE

Binnen- en buiten camera

Sarracino, ooit verkozen tot de beste pizzeria van Utrecht in 2020, verkoopt onder andere Turkse pizza’s, pasta’s, diverse broodjes en salades. Onze Stanley ging op bezoek en heeft een binnen- en buiten camera geïnstalleerd.

Sarracino

Willem in Weert

Venezia Pizzeria Grillroom is gevestigd in Weert, een stad in Limburg. Heerlijke pizza’s, verrukkelijke pasta’s en diverse salades staan onder andere op het menu. Onze monteur Willem heeft twee binnen camera’s met een recorder geplaatst. Ook heeft hij een scherm opgehangen waardoor de eigenaar zijn zaak goed in de gaten kan houden.

Venezia Pizzeria Grillroom

BORG-certificaat

Bril '73 Opticiens heeft een gevarieerde collectie monturen, brillenglazen, (nacht)contactlezen en zonnebrillen. Van functioneel tot modieus en van fleurig tot design van bekende ontwerpers. Onze monteur Dimitri heeft onderhoud uitgevoerd. Hij heeft een rookmelder, sirene, flitser en alle detectoren vervangen. Bril '73 Opticiens heeft een BORG-certificaat ontvangen. Een dergelijk certificaat kan geëist worden door een verzekeringsmaatschappij, of gebruikt kan worden bij de onderhandelingen over de verzekeringspremie.

Bril '73 Opticiens

Fietsen is vrijheid

"Voeten op de pedalen, hoofd in de wolken", dat is het motto van Fietsen in IJmuiden. De fietsenwinkel heeft als doel om klanten het gevoel van vrijheid te delen dat fietsen met zich meebrengt. Daarom ligt de focus op kwaliteit, vormgeving en service. Van elektrische fietsen tot racefietsen en van stadsfietsen tot mountainbikes. Zij zorgen ervoor dat u met de perfecte fiets op pad kunt gaan. Onze monteur Willem heeft twee binnen camera’s geplaatst en deze gekoppeld aan de Hik Connect app.

Fietsen in IJmuiden

Laagdrempelige thuiszorg

A&G Thuiszorgbureau streeft naar laagdrempelige thuiszorg en biedt mensen die het huishoudelijke werk niet langer zelf kunnen doen hulp, ondersteuning en begeleiding. Het thuiszorgbureau is actief en rondom Rotterdam. Ze voorzien veel mensen van persoonlijke en flexibele thuiszorg. Onze monteur Stanley heeft twee binnen camera’s geplaatst.

A&G Thuiszorgbureau

Dimitri op bezoek

Bosveld Timmerwerken maakt onderdeel uit van het PORTAS-verbond, de renovatiespecialist Nr. 1 in Europa. Het bedrijf biedt moderne en individuele renovatieoplossingen voor uw woonomgeving, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Onze monteur Dimitri ging langs om een alarmsysteem van Ajax Systems te installeren.

Bosveld Timmerwerken

Dimitri op bezoek

Qiëlly Kids Fashion heeft sinds kort een nieuwe winkel geopend in winkelcentrum Koningsoord. Qiëlly verkoopt kinderkleding. Voor de grote opening op 29 februari, moest er nog wel internet, twee camera's, telefonie en een alarmsysteem geïnstalleerd worden. Onze monteur Dimitri was de perfecte man voor deze klus en heeft de werkzaamheden snel en correct uitgevoerd.

Qiëlly Kids Fashion

Vier camera's

úw topSlijter Slijterij Wijnhandel Veraart is gevestigd in Steenbergen. Het wordt gerund door twee trotse eigenaren, genaamd Remy Dekkers en Marlieke Krijgers. Onze monteurs Willem en Stanley hebben vier binnen camera’s geplaatst. Daarnaast zijn ze ook gekoppeld aan de Hik Connect app. Dit betekent dat de eigenaren altijd op afstand de camera’s bedienen en beelden bekijken.

Slijterij Wijnhandel Veraart

Warme huiskamer

In 1997 opende Grand Café Oosterbeek haar deuren voor de gasten. Het café aan het Raadhuisplein wordt door haar bezoekers omschreven als ‘een warme huiskamer’. U loopt er makkelijk even snel naar binnen vanwege de vertrouwde sfeer en laagdrempeligheid. Onze monteur Willem heeft drie camera’s geplaatst, 1x buiten en 2x binnen.

Grand Café Oosterbeek

Zonnepanelen Rotterdam

Zonnepanelen Centra is opgericht in 2011. Een jonge ondernemer had de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en kwam uit bij zonnepanelen door middel van zonne-energie. Het was een megaklus. Er moesten buizen en kabels gelegd worden voor het alarmsysteem en camera installatie. Verder moesten de componenten geplaatst en aangesloten worden. En het alarm en camera’s moesten geprogrammeerd worden. Het was een flinke klus voor drie man; Dimitri, Emre en Willem, maar het is gelukt.

Zonnepanelen Centra

Willem en Stanley op bezoek

NovelCure Humaan adviseert behandelingen die erop gericht zijn om verstoorde processen weer op gang te brengen. Het uiteindelijke doel is dat het lichaam dit zelf weer goed kan laten verlopen. Onze monteurs Willem en Stanley hebben een alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd, twee keer een buiten camera geplaatst en een binnen camera.

NovelCure Humaan

Binnen- en buitencamera's

Vlakbij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en de Efteling, ligt het dorpje Haaren. Het bedrijf Pain B.V. is hier gevestigd. Onlangs heeft het bedrijf bezoek gehad van onze monteur Willem. Onze Willem heeft maar liefst zes camera’s geïnstalleerd. Pain B.V. heeft nu de beschikking tot beelden van de binnen- en buitencamera’s.

Pain B.V.

Dimitri op bezoek

Familiebedrijf Vishandel Ten Boekel in Heemskerk heeft haar deuren voor het eerst geopend in november 1996. In 2005 werd het bedrijf overgenomen door Monique ten Boekel. De winkel heeft een vaste klantenkring waardoor er een gezellige sfeer heerst. De vis kan thuis, op het terras maar ook in de winkel gegeten worden. Onze monteur Dimitri heeft een binnen camera geplaatst.

Vishandel Ten Boekel

Willem en Stanley in Naarden

Garagebedrijf CarXpert van der Marel voorziet alle merken van een APK, banden, verschillende soorten onderhoud en diverse reparaties. Het bedrijf kreeg onlangs opnieuw bezoek van onze monteur Willem. En hij heeft Stanley meegenomen om vier binnen camera’s te installeren.

CarXpert Naarden

Cadeaus voor elke gelegenheid

Bij Wilmas Kadoshop & Slijterij vindt u voor bijna alle gelegenheden een passend cadeau. De Kadoshop & Slijterij kunt u vinden in het dorpje Geffen, Noord-Brabant. Van Funny Socks tot leuke lichtjes, van wijnglazen tot sterke drank. U vindt het hier allemaal. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Wilmas Kadoshop & Slijterij

Heerlijke maaltijd

Van een broodjeszaak naar een brasserie tot een restaurant met veel mogelijkheden. Ruim 20 jaar is Wildschut in Heiloo een begrip op het gebied van eten en drinken. U bent zeven dagen per week welkom voor een kopje koffie, lunch en diner in een gastvrije omgeving. Onze monteur Dimitri heeft een alarmsysteem en 24 componenten van het merk Ajax Systems. Dimitri heeft ook nog heerlijke maaltijd gekregen!

Wildschut eten & drinken

Garagebedrijf in Naarden

Garagebedrijf CarXpert van der Marel voorziet alle merken van een APK, banden, verschillende soorten onderhoud en diverse reparaties. Of het nu gaat om een kapotte voorlamp of lekkere airco, u kunt gerust bellen voor een afspraak. CarXpert beschikt ook over een shop en kunt u 24 uur per dag tanken bij het tankstation naast de werkplaats. Monteur Willem heeft een alarm van Ajax Systems geïnstalleerd.

CarXpert van der Marel

Dimitri in Hilversum

Sinds 2013 is restaurant Heren Spyker gevestigd in de historische Spijkerpandjes aan de Kerkbrink. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten. Keer op keer zullen zij u verwennen met verrassende smaakcombinaties. Het restaurant kreeg onlangs bezoek van onze monteur Dimitri. Hij heeft het alarm gedigitaliseerd.

Restaurant Heren Spyker

Willem in Roermond

Jamin is dé snoepwinkel met schepsnoep, chocolade, ijs, cadeaus en seizoensartikelen. Bij de kleurrijke winkels kan men het lekkerste snoep scheppen. Heerlijke snoep, lekkere koek, zoete chocolade en ijs om van te smullen. Voor ieder wat wils. Onze monteur Willem heeft een alarm geïnstalleerd.

Jamin Roermond

Alarm installatie in Oosterbeek

Bij Grand Café Oosterbeek aan het Raadhuisplein is het alsof u in een warme huiskamer binnenstapt. Het wordt door de bezoekers vooral gewaardeerd omdat men er makkelijk even snel binnen loopt. Dit heeft te maken met het vertrouwde sfeer en laagdrempeligheid. Monteur Willem heeft een alarmsysteem van Alarm Systems geïnstalleerd.

Grand Café Oosterbeek

Dimitri op bezoek

Auberge De Campveerse Toren is één van de oudste herbergen van Nederland. De 500 jaar oude herberg is gevestigd in Veerde, een van de mooiste steden van Zeeland. U kunt er een nachtje slapen, heerlijk eten in het restaurant, gebruik maken van arrangementen, trouwen, vergaderen met collega’s, feesten of een familieweekend boeken. Onze monteur Dimitri heeft, met een mooi uitzicht over het Veerse meer, een camera en een alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Auberge De Campveerse Toren

Slijterij en Wijnhandel

Een tijdje terug heeft onze monteur Willem een bezoek gebracht aan A.P. London V.O.F. De Slijterij en Wijnhandel kunt u vinden aan de Dorpsstraat te Zevenhuizen. Monteur Willem had toen het alarm gedigitaliseerd.

A.P. London V.O.F.

Draadloos alarmsysteem

Melkvee- en vleeskuikensbedrijf H.J.P. Berkvens in Noord-Brabant heeft onlangs bezoek gehad van onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarm van Ajax Systems geplaatst. Het is een draadloos alarm met een groot bereik met zwaarbeveiligde verbindingen tussen de componenten en het systeem. Ajax Systems is het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie.

H.J.P. Berkvens

Dimitri op bezoek

Tweewielers Jansen Oomen is al meer dan 52 jaar een begrip in de regio. Het bedrijf kan elke klant voorzien van een perfecte fiets. Het aanbod is breed, van betaalbare kinderfietsen tot de meest hightech racefiets of mountainbike. Onze monteur Dimitri heeft magneetcontacten, een camera en bewegingssensoren geplaatst.

Tweewielerspecialist Jansen

Spakenburgse koek

Oorspronkelijk was De Ambachtelijke Koek(e)bakker een groothandel, maar nu is het een afhaaladres. De bakkerij is gespecialiseerd in Spakenburgse koek zoals hart en plakken. Taarten en gebak, dat maken ze elke dag vers voor u. Dit wordt gedaan tegen zéér scherpe prijzen, geheel afgestemd op uw wensen. Onze monteurs Dimitri, Willem en Stanley hadden een monsterklus. Ze hebben een alarmsysteem geïnstalleerd en buitencamera’s geplaatst.

De Ambachtelijke Koek(e)bakker

Molenzicht

Cafetaria Molenzicht ligt in het plaatsje Bergeijk, vlakbij de Belgische grens en Valkenswaard. Molenzicht heeft een breed assortiment aan heerlijke snacks en burgers. Ook verkopen ze ijs en milkshakes. Onze monteur Willem heeft een alarm geïnstalleerd.

Cafetaria Molenzicht

Willem in Tegelen

Friture de Hei in Tegelen heeft een breed assortiment aan verse kwaliteitsproducten en alles wordt vakkundig bereid. Voor een betaalbare prijs. Onze monteur Willem ging langs om een gloednieuw alarmsysteem te installeren. En een paar bewegingssensoren. De eigenaren van Friture de Hei zijn tevreden over het geleverde werk.

Friture De Hei

Snacks in Geldermalsen

Big Bread Kitchen in Geldermalsen staat altijd voor u klaar met de lekkerste frietjes, snacks, burgers. Broodjes, salades en vele andere (huisgemaakte) specialiteiten. Onze monteur Dimitri ging naar Geldermalsen om een draadloos alarm te installeren.

Big Bread Kitchen Geldermalsen

Dimitri op bezoek

In Heusden staat er een karakteristiek pand met een winkelruimte waar de koffie altijd klaar staat. Sterrie Lou Kinderkleding biedt een gevarieerd aanbod aan. Ook voor communie en gelegenheidskleding bent u aan het juiste adres. Van woensdag tot zondag is de winkel geopend. Monteur Dimitri heeft drie binnencamera’s geplaatst.

Sterrie Lou Kinderkleding

Laatste klus van 2019

Dit was de laatste klus van 2019 voor Dimitri. Op 23 december 2019 ging hij naar Idea Books B.V. in Amsterdam om een draadloos alarm te installeren. Idea Books is een groothandel en distributeur van boeken, kunst, fotografie en meer. Ze verkopen de boeken over de hele wereld, van Europa tot Australië. Boekhandels, museumwinkels en lokale groothandels behoren tot hun krantenkring.

Idea Books B.V.

Alarmsysteem installatie

Recy B.V. is gevestigd in Overlangel, een dorp in de gemeente Oss. Het bedrijf is een kozijnspecialist en opgericht op 18 mei 2000. Onze monteur Willem heeft een gloednieuw alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Recy B.V.

Willem in Elst

Farmmodels is gevestigd in het dorpje Elst, tussen de steden Arnhem en Nijmegen. De winkel richt zich op realistische miniatuur en zelfbouw, voornamelijk 1:32. Ze bieden alles aan op het gebied van (landbouw) miniaturen, van complete sets tot losse onderdelen. Onze monteur Willem heeft een alarmsysteem geïnstalleerd.

Farmmodels

Huidverzorging

Salon con Estilo, de beste verzorging voor uw huid. In het centrum van De Meern is er een stijlvolle ingerichte salon te vinden waar alle behandelingen gericht zijn op huidverbetering of ontspanning. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Salon con Estilo

Smakelijk eten

Bij Indonesisch Restaurant Selamat Makan in Utrecht kunt u terecht voor selamat makan, oftewel smakelijk eten. Het restaurant heeft een typische Indonesische sfeer. Er eerst een knusse en gezellige ambiance waar u kunt genieten van heerlijke Indonesische gerechten en rijsttafels. Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd.

Indonesisch Restaurant Selamat Makan

Autoschade herstellen

De SchadeGarage in Houten bestaat uit een team van vakkundige en professionele medewerkers met veel ervaring. Bij de garage kunt u onder andere terecht voor reparaties en onderhoudsbeurten. Een speerpunt is om service op maat af te leveren tegen een betaalbare prijs aan de klanten. Zo kunt u altijd rekenen op een gratis leenauto, fiets of scooter. Het team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van autoschade. Onze monteur Willem heeft een alarmsysteem van Ajax Systems.

De SchadeGarage Houten

Bijzondere sieraden

Parwan beschikt over een bijzondere collectie sieraden afkomstig uit Afghanistan, Uzbekistan, India, Burma, Nepal en Tibet. Er liggen in de winkel armbanden, oorbellen, kettingen en ringen mooi uitgestald. Ook kunt u losse gouden en zilveren kralen kopen en strengen edelstenen. U kunt hiermee zelf een prachtig sieraad creëren. De thee staat altijd voor u klaar bij Parwan aan de Herengracht in Amsterdam. Onze monteur Dimitri heeft de centrale vervangen.

Parwan

De huiskamer van Loon op Zand

Café de Kiosk, de huiskamer van Loon op Zand en waar gastvrijheid voorop staat. Het café ligt in het kerkdorp Loon op Zand, op een steenworp afstand van de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling. Café De Kiosk opende haar deuren voor het eerst op 21 mei 2000 en dit bleek een groot succes te zijn. Sinds 2011 is de zaak een familiebedrijf geworden. Joris en Dianne Goutziers zijn uw gastheer en gastvrouw. Onze Willem ging op bezoek.

Café de Kiosk

Belcentrale bij De Buurt Super

Samenwerking Dimitri en Willem

Bij De Buurtsuper kunt u terecht voor kleine boodschappen. Ze verkopen onder andere verse fruit en groenten, bloemen, frisdrank en meer. Monteurs Dimitri en Willem hebben samengewerkt voor deze klus. Ze hebben het alarm gedigitaliseerd en twee camera’s geplaatst.

De Buurtsuper

RoSecure bij Tiwana

Ajax Systems

Monteur Dimitri ging naar Zundert, een plaats in Noord-Brabant. Zundert ligt ten zuiden van Etten-Leur en Breda. Dimitri heeft een alarminstallatie van Ajax Systems geïnstalleerd, bewegingsdetectors en twee binnencamera's geplaatst.

Tiwana

RoSecure bij Lemmens Interieurs

Praktisch interieur

Vakmanschap en liefde voor het vak. Lemmens Interieurs verzorgt uw interieur en denken graag met u mee. Praktisch, duurzaam en functioneel, daar gaan ze voor. Vertrouwen, openheid van zaken en duidelijke afspraken staan bij Lemmens Interieurs als basis van ieder project. Het bedrijf blinkt uit in twee disciplines: projecten in de medische sector en losse producten of complete projecten in het MKB en particulieren. Monteur Willem heeft een Ajax alarmsysteem geïnstalleerd en een buitencamera geplaatst.

Lemmens Interieurs

Belcentrale bij Autobedrijf Inteha

Willem in Hoofddorp

Autobedrijf Inteha is opgericht in 1993 en gevestigd in Hoofddorp. Het familiebedrijf is een kleinschalige en vakkundige garage waar het persoonlijk contact met de klant en leveren van kwaliteit voorop staan. U kunt bij Inteha terecht met alle merk personen- en bedrijfsauto’s. Onze Willem heeft het alarm gedigitaliseerd en een detector geplaatst.

Autobedrijf Inteha

RoSecure bij Eethuis Hugo

Go Hugo!

Bij Eethuis Hugo kunt u terecht voor friet, lekkere snacks, heerlijk romig softijs, frisse salades en complete maaltijden. Lunchen is ook een mogelijkheid. Geniet van een kakelverse (Italiaanse) bol of knapper pistolet, rijke belegd met verse vleeswaren, kaas of salade. Het alarm moest gedigitaliseerd worden en monteur Willem was de aangewezen man. En onze monteur Jair van Belcentrale was er ook bij.

Eethuis Hugo

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Contact