Intercom

Onze monteur Willem heeft een intercom geïnstalleerd bij Kinderopvang De Kleine Wereld - Mauritskade, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Kinderopvang De Kleine Wereld - Mauritskade

Galaxy Flex

Wilt u thuis genieten van de lekkerste sushi? Bestel dan eens bij Ask de Chef in Arnhem. Ask de Chef is een meester in het bereiden van super verse sushi, sashimi en warm bites. Zij maken iets bijzonders van elke sushigerecht, wij zorgen ervoor hun pand bijzonder goed beveiligd is. En blijft. Onze monteur Dimitri heeft namelijk een Galaxy Flex alarmsysteem, een modern alarmpaneel en draadloos uitbreidbaar, geïnstalleerd.

Ask de Chef Take-away and Delivery

Geen kabels

Stanley was in Vlaardingen om twee binnencamera's bij De Zeeman te plaatsen. Hij heeft deze camera's geplaatst zonder dat je de vervelende kabels ziet.

Tabak-, Sigaren-, Koffie- en Theehandel 'De Zeeman'

Willem op bezoek

HBC Express Caland is het juiste adres voor de lekkerste Halal burgers en fried chicken in Amsterdam. Onze Willem heeft HBC voorzien van een gloednieuw Ajax Systems draadloos alarmsysteem en de bijbehorende detectoren.

HBC Express Caland

Kassasystemen

Eqpos verkoopt kassasoftware aan meer dan 7500+ klanten. Het bedrijf is al meer dan 10 jaar actief in Europa, waaronder Luxemburg en Frankrijk. Onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Eq Pos

Stanley in Culemborg

De Gouden Naald in Culemborg is sinds 1975 het vertrouwde adres voor vakkundig reparatie van kleding leer, suède en bont. De stomerij maakt en vermaakt ook gordijnen. De Gouden Naald staat voor kwaliteit, snelle service en tevredenheid van haar klanten. Onze monteur Stanley heeft een binnencamera geplaatst.

De Gouden Naald

RoSecure in Biddinghuizen

H. Faber Autoservice is het adres in Biddinghuizen en omstreken voor occasions, APK, onderhoud en reparatie van alle merken. Onlangs heeft het team van RoSecure het alarm gedigitaliseerd.

H. Faber Autoservice

Dimitri in Hellevoetsluis

Kam Lin Fa is een Chinees-Indisch Afhaalcentrum in Hellevoetsluis. Onze monteur Dimitri heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Kam Lin Fan

Ajax Systems alarmsysteem

Autobedrijf Steenbergen is een BOVAG niet merkgebonden garagebedrijf. U kunt bij het autobedrijf terecht voor vakkundig onderhoud en zorgvuldig uitgevoerde reparaties aan uw auto. Onze monteur Willem heeft een Ajax alarmsysteem geïnstalleerd en twee buitencamera's geplaatst. De camera's zijn gekoppeld aan de Hik-connect app.

Autobedrijf Steenbergen

Klus Dimitri en Stanley

Slagerij Adam in Amsterdam heeft onlangs bezoek gehad monteurs Dimitri en Stanley. Zij hebben een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en drie binnencamera's geplaatst.

Slagerij Adam

Grote installatie

Onze klant Super73 heeft een nieuwe locatie en het hele team van RoSecure heeft een grote installatie uitgevoerd. Zij hebben een gloednieuw alarm, diverse camera's en toegangscontrole geïnstalleerd

Super73

Willem in Limburg

H. Pouls & Zn Internationale Transporten is gevestigd in Roggel, een dorp in Limburg. Het bedrijf is gespecialiseerd in diverse vormen van transport waaronder: agrarisch stukgoederen vervoer, fashion vervoer, luchtvracht vervoer, bouwmaterialen transport, meubel transport en stukgoederen transport. Onze monteur Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

H. Pouls & Zn. Int. Transporten B.V.

Dimitri in Boskoop

Firma C.Esveld levert meer dan 11.000 soorten tuinplanten, van Japanse esdoorns via Rhododenrons tot vaste planten en veel meer. In de winkel kunt u uit duizenden soorten kiezen! Onze monteur Dimitri heeft de winkel en het kantoor van een draadloos Ajax Systems alarmsysteem voorzien.

Firma C. Esveld

Willem in Nijmegen

Ot Commerce is gevestigd in Nijmegen en heeft onlangs bezoek gehad van onze monteur Willem. Hij heeft een gloednieuw draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en twee buitencamera's geplaatst. Deze camera's zijn gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Ot Commerce

Stanley op bezoek

Onze monteur Stanley ging naar Par Excellence Holding in Sliedrecht om een buitencamera van Hikvision te installeren.

Par Excellence Holding BV

GSM en tablet reparaties

Bij Phone Repair Overschie kunt u terecht voor gsm en tablet reparaties. Onze monteur Dimitri heeft een alarmsysteem klasse 3 geïnstalleerd bij Phone Repair Overschie.

Phone Repair Overschie

Willem in Sprang-Capelle

Onze monteur Willem ging naar Café De Witte Brug om een gloednieuw alarmsysteem van Ajax Systems te installeren. Het café is gevestigd in Sprang-Capelle, een plaatsje in Noord-Brabant.

Café De Witte Brug

Twee buitencamera's

Homburg Chemicals produceert reinigings- en onderhoudsproducten voor zowel industriële als consumententoepassingen in eigen beheer. Onze monteur Willem, uiteraard rekening houdend met de maatregelen, heeft twee buitencamera's geïnstalleerd en deze gekoppeld aan de Hik-connect app.

Homburg Chemicals

Alarm digitalisatie

Onze monteur Dimitri heeft het alarm gedigitaliseerd bij Apotheek Schenkel.

Apotheek Schenken

Steun je boekhandel

Onze monteur Stanley heeft, met de nodige maatregelen, in Boekhandel Marsman camera's geïnstalleerd. Helaas is deze mooie winkel gesloten. Maar ze bezorgen persoonlijk uw bestellingen gratis aan huis in de directe omgeving! #steunjeboekhandel

Boekhandel Marsman

Installatie binnencamera

Corum 2 is gevestigd in De Bilt en kreeg onlangs bezoek van monteur Willem. Hij heeft een binnencamera van Hikvision geïnstalleerd en deze gekoppeld aan de Hik-connect app. Hierdoor kan de eigenaar de beelden van zijn zaak op afstand bekijken.

Corum 2

Dimitri op bezoek

GSM Guru Leiden is gespecialiseerd in telefoon en tablet reparaties. In de meeste gevallen is uw toestel klaar terwijl u wacht met een 30 minuten service. Alle prijzen op de website zijn inclusief montage, BTW en 6 maanden garantie. We gaan te werk met originele onderdelen. Onze monteur Dimitri ging naar Leiden om een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems te plaatsen.

GSM Guru Leiden

Ajax alarmsysteem

Autobedrijf Hordijk is uw Ford specialist in Ermelo en omstreken. Eigenaar Kees Hordijk heeft zich gespecialiseerd in de Fordtechniek en heeft een klantenbestand opgebouwd met ruim 700 klanten. Door zijn ruime ervaring en deskundigheid heeft de eigenaar veel connecties opgebouwd. Hierdoor is het voor u mogelijk om occasions te bestellen, geheel naar naar uw eigen smaak. Verder is het autobedrijf aangesloten bij Bovag en kunt u terecht voor alle reparaties en het onderhoud van uw auto, ongeacht het merk. En u bent welkom voor de jaarlijkse APK. Onze monteur Willem heeft een gloednieuw Ajax alarmsysteem geïnstalleerd.

Autobedrijf Hordijk

Willem in Utrecht

Aladdin Restaurant is een eetgelegenheid in Utrecht Overvecht. Van tajine tot couscous en van een hamburger tot aan een Marokkaanse wrap, je kunt altijd genieten van goed eten. Bij Aladdin Restaurant zijn alle producten vers en vlees is halal. Monteur Willem heeft een buiten- en twee binnencamera's geplaatst. En hij heeft de camera's gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Aladdin Restaurant

Camera installatie

Dodji 4 Men is een kledingzaak voor mannen in Gulpen. Mannen, zowel jong als oud, kunnen sinds maart 2012 terecht bij Dodji. De kledingzaak verkoopt sportieve maar ook fashionable kleding. Voor ieder wat wils! Onze monteur Dimitri heeft een binnen- en buiten camera geïnstalleerd.

Dodji 4 Men is een kledingzaak voor mannen in Gulpen. Mannen, zowel jong als oud, kunnen sinds maart 2012 terecht bij Dodji. De kledingzaak verkoopt sportieve maar ook fashionable kleding. Voor ieder wat wils! Onze monteur Dimitri heeft een binnen- en buiten camera geïnstalleerd.

Heerlijk eten in Groningen

Restaurant De Zevende Hemel is gevestigd in Groningen-stad, vlak om de hoek bij de Nieuwe Kerk. In de Zevende Hemel kan iedereen lekker eten. Het restaurant biedt vlees-, vegetarische-, veganistische- en visgerechten. En de bediening speelt ook nog eens piano! Op dit moment zijn ze open voor afhaal. Onze Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Restaurant De Zevende Hemel is gevestigd in Groningen-stad, vlak om de hoek bij de NIeuwe Kerk. In de Zevende Hemel kan iedereen lekker eten. Het restaurant biedt vlees-, vegetarische-, veganistische- en visgerechten. En de bediening speelt ook nog eens piano! Op dit moment doen ze aan afhaal. Onze Willem heeft een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Dimitri en Stanley in Klundert

Bij Gasterij ’t Tolhuys kunt u een heerlijke heerlijke lunch, diner of high tea bestellen. U kunt ook cadeaupakketten, borrelschalen en een sharing pan voor 2 of 4 personen bestellen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Stanley een binnen- en een buitencamera geplaatst en een alarmsysteem geïnstalleerd. Bij Gasterij ’t Tolhuys komt u langs voor een heerlijke lunch of diner. Even uitrusten op het buitenterras met een verfrissend drankje of gezellig op vrijdag avond aanschuiven bij “Eet je mee”. Bij t’ Tolhuys in Klundert is het altijd gezellig. Bij ons kunt u gewoon even binnenlopen, maar reserveren mag natuurlijk ook. Iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond eten we een speciaal geselecteerd gerecht als “Eetjemee?”-menu naast de a-la-carte. en op zaterdagavond organiseren we graag uw feest, partij of bijeenkomst al dan niet besloten. Kortom kom snel een keer langs en ervaar de gastvrijheid van Klundert en omstreken.

Gasterij ’t Tolhuys

Installatie in Heesch

Dankers Beheer is een dealer van tweedehands auto's in Heesch, een plaatsje vlakbij Oss. Onze monteur Willem heeft bij Dankers een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems en een tv kastje geïnstalleerd.

Dankers Beheer

Heerlijke Japanse gerechten

Een tijdje terug waren onze monteurs Dimitri en Willem op bezoek bij Ask de Chef. Het bedrijf is een meester in het bereiden van super verse sushi, sashimi en warm bites. Ask de Chef bezorgt sushi in de hele regio Arnhem. Vers bereid, direct op jouw bord tegen een vriendelijke prijs. Onze monteurs hebben een alarmsysteem en drie camera's geplaatst.

Ask de Chef

Monteurs in Alblasserdam

Verse salades, heerlijke broodjes en heel veel pizza’s. Deniz Place heeft het allemaal. Onze monteurs Dimitri en Willem hebben twee binnen- en twee buitencamera’s geplaatst. Verder hebben de monteurs een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Deniz Place

Stanley op bezoek

Bij Odysse kunt u prachtige feestkleding en accessoires zoals clutches, hoeden en sieraden vinden. Odysse gebruikt de mooiste stoffen van de beste Italiaanse kwaliteit en alles kan geleverd worden in verschillende kleuren. Onze monteur Stanley heeft bij Odysse twee binnencamera’s geplaatst.

Bij Odysse kunt u prachtige feestkleding en accessoires zoals clutches, hoeden en sieraden vinden. Odysse gebruikt de mooiste stoffen van de beste Italiaanse kwaliteit en alles kan geleverd worden in verschillende kleuren. Onze monteur Stanley heeft bij Odysse twee binnencamera’s geplaatst.

Binnen- en buitencamera

De Moor-Vlaeminck B.V. is een groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen. Monteur Willem heeft een binnen- en een buitencamera geplaatst. De camera’s zijn gekoppeld aan de app Hik-Connect.

De Moor-Vlaeminck B.V.

Willem en Stanley

Turkse pizza’s, kapsalons of heerlijke broodjes met saté, shoarma of kipdöner. Bij Chicken Avrasya kunt u het allemaal halen. Onze monteur Willem heeft samen met Stanley drie binnencamera’s en een buitencamera plaatst. Verder hebben ze een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Chicken Avrasya

Camera's met kenteken herkenning

Sjouwenman Transport is een echt familiebedrijf. Al sinds de oprichting in 2013 behoort iedereen tot de familie. Het bedrijf zorgt altijd dat ze een oplossing paraat hebben. Voor elke optie heeft Sjouwenman Transport diverse mogelijkheden. Zoals een bakwagen. Of een gekoelde trailer. Ook de mogelijkheid dat ze in uw huisstijl rijden, zodat de goederen uw naam onderweg dragen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Willem acht gloednieuwe camera’s geplaatst, voor binnen en buiten. En de buitencamera’s kunnen kentekens herkennen.

Sjouwenman Transport

Beautysalon voor auto's

Monteur Willem heeft samen met Dimitri en Stanley zes camera’s geplaatst, een scherm en een recorder geïnstalleerd bij Car Barber, de beautysalon voor auto’s. Uw auto wordt grondig gereinigd, gepolijst en voorzien van een lakverzegeling. Ook kunt u terecht voor een keramische coating.

Car Barber

Alarm digitalisatie

Begin december heeft onze monteur Dimitri het alarm gedigitaliseerd bij Slijterij Hoekstra in Bedum. Slijterij Hoekstra heeft een ruim assortiment aan bier, whiskey en alcoholvrije dranken.

Slijterij Hoekstra

Stanley in Eindhoven

Onze Stanley ging onlangs op bezoek bij sigarenwinkel Tabakado in Eindhoven. Genieten van een sigaar? Dan bent u bij Tabakado aan het juiste adres. In het ruime assortiment kunt u van alles vinden, zoals sigaren van over de hele wereld, aanstekers en sigarenknippers. Monteur Stanley ging aan de slag om drie binnencamera’s te installeren.

Tabakado

Binnencamera

BSO Super Kiddo’s is een kleinschalige BSO in een grote ruimte, waar een goede zorg, aandacht, warmte, betrokkenheid en beleving van de kinderen centraal staan in de dienstverlening. De buitenschoolse opvang is gevestigd in Amsterdam. Onze Willem heeft een 4kanaalsrecorder en een binnencamera geplaatst. Hij heeft de camera gekoppeld aan de app Hik-Connect.

BSO Super Kiddo’s

Dimitri en Stanley op bezoek

Lareej Gym is gevestigd in Utrecht en biedt onder andere muay-thai, kickboksen en MMA aan. De fitnessliefhebbers kunnen er ook terecht en het is mogelijk om een personal training te volgen. Onze monteur Dimitri heeft samen met Stanley een draadloos Ajax Systems alarmsysteem geplaatst en negen camera’s.

Lareej Gym

Ajax alarmsysteem

Café Restaurant Het Wapen van Linschoten is gevestigd op een unieke locatie in het pittoreske Linschoten. Vroeger fungeerde dit monumentale pand als rechtshuis en vervolgens als raadshuis. Tegenwoordig kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in huiselijke sferen. Onze monteur Willem heeft samen met Dimitri een alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en drie binnen camera’s geplaatst. Deze camera’s hebben ze gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Café Restaurant Het Wapen van Linschoten

Weer terug naar school

De G.J. van den Brinkschool is een algemene basisschool met ongeveer 245 leerlingen. De school is opgericht in 1921 door de Wageningse schoolvereniging en is gehuisvest in een sfeervol pand, vlakbij het centrum van Wageningen. Monteur Dimitri heeft samen met Willem het alarm gedigitaliseerd.

Wageningse Schoolvereniging

Dimitri in Tilburg

Fysio-manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat heeft een team van gespecialiseerde therapeuten, waar u met verschillende klachten terecht kunt. Zij onderzoeken u aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en stellen een behandelplan op maat voor. Monteur Dimitri heeft een draadloos alarmsysteem en een binnencamera geïnstalleerd.

Fysio-manuele therapiepraktijk Korte Hoefstraat

Italiaans eten in Maastricht

ll Giardino is een Italiaanse restaurant in Maastricht met roots in Sicilië, het eiland waar alles draait om eten en leven. Bij dit restaurant krijgt u verse producten van de beste kwaliteit met een Italiaanse gezelligheid om dit gevoel compleet te maken. Willem en Stanley hebben een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd en kabels getrokken voor installatie van de camera’s. Dit maken ze de volgende afspraak af.

ll Giardino

MCD Formule

Supermarkt Verkaik hoort bij de bekende MCD-formule. MCD is ontstaan in 1966 en in de loop van de jaren gegroeid tot een keten van kwalitatieve service supermarkten. De supermarkt is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze monteur Dimitri heeft het alarmsysteem vervangen door Galaxy Flex 50+ en hij heeft een uitbreiding geïnstalleerd.

Supermarkt Verkaik

Ajax Systems

Subway is een keten van broodjeszaken waar u zelf broodjes en salades kunt samenstelling. Ook in Venlo kunt u de broodjeszaak vinden. Monteur Dimitri heeft samen met Emre een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems en vier binnen camera’s geïnstalleerd.

Subway Venlo

Twee camera's

Werkhoven Betonstaal V.O.F. is gevestigd in Middelburg, in de provincie Zeeland. Het is een montage- en lasbedrijf. Onze monteur Willem heeft een binnen- en buiten camera geplaatst en deze gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Werkhoven Betonstaal V.O.F.

Tijdloos kapsel

Op zoek naar een nieuwe haarkleur of een nieuw kapsel? Kom dan langs bij Kapsalon Freestyle in Arnhem-Zuid. U krijgt dan een tijdloos en stijlvol kapsel aangemeten, zowel dames als heren. De kapsalon is makkelijk bereikbaar als u met het openbaar vervoer komt of met een auto. Onze Willem heeft twee binnen camera’s geplaatst en gekoppeld aan de app Hik-Connect.

Kapsalon Freestyle

Dimitri in Limburg

Autoschade Ger Erens is een vakkundig autoschadeherstelbedrijf in Landgraaf, een stad in het zuiden van Limburg. Onze monteur Dimitri heeft een gloednieuw draadloos alarmsysteem van Ajax Systems geïnstalleerd.

Autoschade Ger Erens

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)

Storing overzicht

Ondervindt u momenteel problemen? Bekijk op onze storingspagina of er sprake is van een storing.