Surveillance en alarmopvolging

Surveillance en alarmopvolging

Rosecure staat voor: Veilig, betrouwbaar en klaar voor de toekomst. Hiervoor zetten wij alles in wat hier voor nodig is.

Surveillance en alarmopvolging is een dienst die ondernemers die bij Rosecure kunnen afnemen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan wij klaar om ervoor te zorgen dat u veilig kunt ondernemen. In alle gevallen rapporteren wij aan u!

Onze dienst

Surveillance en alarmopvolging

Op het moment dat er een alarmmelding binnenkomt bij de meldkamer, wordt er direct een surveillant geïnformeerd en aangestuurd.

Bij onregelmatigheden zal deze de nodige maatregelen treffen, zoals het bellen naar een contactpersoon of de Politie.

Variabele kosten

Alarmopvolging

per alarm, per half uur
€49,98

Vervolg

per kwartier*
€19,50

Surveillanceronde

per ronde van maximaal 15 minuten
€29,00
CBO Security

CBO Security

Rosecure neemt graag de zorgen uit handen. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde bedrijven zoals CBO Security.

Sinds 2012 is CBO (Centraal Beveiligings Orgaan) een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten. Het CBO is een samenwerkingsorgaan van beveiligingsbedrijven door heel Nederland. Samen bieden zij landelijke dekking op het gebied van professionele beveiliging, van objectbeveiliging tot mobiele surveillance en beveiligingsadvies. Met de ervaring van CBO en vakkundig opgemaakte beveiligingsplan van Rosecure bent u gegarandeerd goed beveiligd tegen ongewenste bezoekers, overval of diefstal.

Meldkamer

Uw alarmcentrale detecteert een ongewone situatie. De melding komt binnen bij een gecertificeerde meldkamer waar centralisten dag en nacht klaar zitten op het alarm direct op te volgen.

De mobiel surveillant heeft gedurende zijn dienst contact met de dienstcentrale. Na de meldingen rijdt de mobiel surveillant naar de betreffende situatie om polshoogte te nemen. Vanuit de alarmcentrale krijgt de surveillant instructies die de beveiliger nodig heeft om een goede alarmopvolging uit te voeren. De alarmcentrale zorgt ervoor dat alle meldingen beschikken over de juiste en correcte informatie die de beveiliger nodig heeft. Hierdoor kan de beveiliger snel reageren op de veranderende wensen van de klant en ongewone situaties.

Meer informatie

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)