Alarm onderhoud bij Rosecure

Service en onderhoud

Goed onderhoud voorkomt ongewenste meldingen en storingen.

Voor alle beveiligingsoplossingen die u afneemt bij Rosecure bieden wij dan ook service en onderhoud op maat aan.

De zekerheid dat alles veilig is

Onderhoud

Kies voor volledige ontzorging op maat met Rosecure service en onderhoud. Voor €19,95 per maand, onderhouden wij jaarlijks uw alarm-systeem volgens de voorschriften, waardoor u altijd verzekerd bent van een werkende installatie. Onderneem voortaan veilig, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw alarmsysteem.

Onze technici

Alle mannen (vrouwen die hun MBV / TBV diploma op zak hebben, solliciteer hier!) van Rosecure zijn gediplomeerd MBV, Monteur Beveiligingssystemen, of TBV, Technicus Beveiligingsinstallaties. Daarbij zijn ze ook allemaal in bezit van de laatste NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaten en een VCA certificaat.

Apparatuur

Voor alle nieuwe installaties en voor de digitalisatie van bestaande alarmsystemen gebruiken we altijd gecertificeerde apparatuur en materialen die aan de hoogste eisen voldoen. Zo werken we met de gerenommeerde merken Honeywell en Texecom. Daarnaast ondersteunen we tevens alle andere merken.

  • Innovatieve oplossingen
  • Simpel in gebruik
  • Bespaar direct
  • Installatie en onderhoud door eigen technici
VCA Certificaat

VCA-certificaat

Een VCA certificering is bedoeld om veiliger te laten werken en ongevallen te verminderen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Onze technici tonen met hun VCA diploma aan dat zij de basiskennis bezitten over hoe ze op een veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Veilig werken is in het belang van iedereen. Denk u zich maar eens in wat voor impact een bedrijfsongeval kan hebben; niet alleen op het slachtoffer maar op de gehele omgeving. Monteurs van Rosecure zijn allemaal in het bezit van het certificaat VCA-VOL, wat staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA.

Rosecure NEN 3140

NEN 3140

De Nederlandse wet schrijft voor dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd.

NEN 3140 is een zelfstandige norm die alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat en wordt toegepast op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 Volt gelijkspanning. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen. De monteurs van Rosecure zijn allemaal in het bezit van een NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaat.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)