Alarm onderhoud bij Rosecure

Camerabeveiliging

Ongewenste bezoekers, diefstal, vandalisme. Allemaal zaken waar u liever niet aan wil denken.

Met de geavanceerde camerasystemen van HikVision heeft u altijd zicht op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af.

Samenwerking Rosecure en HikVision

Door diepgaande marktkennis, in combinatie met grote investeringen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, is HikVision één van de technologische leiders op de wereldwijde beveiligingsmarkt. Dankzij het brede productenpakket kunnen vrijwel alle projecten, groot of klein, worden ingekleed met de producten van HikVision.

Rosecure levert geavanceerde camera systemen van HikVision. Deze systemen worden door onze gecertificeerde installateurs geplaatst. HikVision is marktleider op het gebied van camerabeveiliging en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Het uitgebreide productenpakket van HikVision is onder andere opgebouwd uit Slimme IP camera’s, analoge HD camera’s, speed domes, NVR’s, DVR’s en Video Management Software.

Camerasystemen
van HikVision

Betrouwbaar
en veilig

HikVision
App

Gecertificeerde
technici

HikVision App

Uiteraard werken de systemen met een APP en kunt u dus overal en altijd bij uw camera systeem en kijken wat er gebeurd. Ook gezichtsherkenning en bewegingsdetectie behoort tot de mogelijkheden. Met gezichtsherkenning krijgt u bijvoorbeeld geen push bericht op uw app als er een bekende voor de deur staat.

Bedenk dat een camera systeem niet alleen preventief werkt tegen inbraken maar ook het gevoel van veiligheid van eventuele bezoekers aan uw pand vergroten.

Rosecure Google Play Store Rosecure App store
Rosecure HikVision camera's

HikVision GOLD Label

De modellen van de HikVision Gold Label lijn bevat de nieuwste modellen met de best beschikbare technieken. De HikVision Gold Label lijn beschikt over modellen over onder andere zeer uitgebreide detectiemogelijkheden, leverbaar met 4K resolutie en zijn stormwaterdicht!

HikVision, ’s wereld toonaangevende leverancier en wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging, heeft de nieuwe EasyIP 3.0 productlijn gelanceerd, ook wel de Gold Label lijn genoemd. Deze lijn kenmerkt zich door het gebruik van de nieuwe H.265+ compressie, gebaseerd op de H.265/HEVC standaard. De nieuwe producten zorgen voor een gunstigere dataopslag, haarscherp beeld, een betere analyse en een grotere gebruiksvriendelijkheid.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)