Draadloos zonder zorgen

Draadloos zonder zorgen

De producten van Ajax zijn zo goed, dat zelfs wij als Rotterdams bedrijf erin geloven!

Draadloze beveiligings­oplossingen

Ajax alarmsysteem is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruikersgemak en design tot in de perfectie heeft gecombineerd. Dit beveiligingssysteem biedt complete Smart beveiligingsapparaten die uw bedrijf beschermen. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50131-1 Grade 2.

Eenvoudige installatie

Een alarmsysteem dat betrouwbaar is. Eenvoudig voor iedereen te installeren. Het draadloze alarmsysteem kan binnen enkele minuten geïnstalleerd zijn. Geen moeilijke software of kennis van programmeren nodig. U kunt het gehele systeem programmeren met uw smartphone. Met de gratis app hoeft u alleen maar de componenten in te scannen met de QR-code op het component en het systeem programmeert alles. Snel en makkelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om het Ajax alarmsysteem te installeren door een specialist. We zullen met u doornemen wat uw wensen zijn en zorgen dat de monteur alles bij zich heeft voor de installatie.

Het is niet geschikt voor iedereen/Risicoklasse

Een draadloos alarmsysteem heeft veel voordelen, maar het heeft ook beperkingen. Met een draadloos alarmsysteem kunt u zich alleen beveiligen tot en met risicoklasse 2. Uw verzekering heeft vaak specifieke eisen voor uw bedrijf. In het geval van een hogere risicoklasse (3, 3*, 4 en 4*) zal een verzekeraar altijd een bedraad alarmsysteem eisen. Dit komt omdat u met een draadloos alarmsysteem een open verbinding heeft en daardoor is het gevoeliger voor sabotage. Met een bedraad alarmsysteem ontstaat er een gesloten circuit. Raadpleeg daarom altijd uw verzekering.

Bereik

Dankzij Jeweller-technologie is het bereik tussen de hub en detectoren maximaal 2.000 meter in de open ruimte. U hoeft zich geen zorgen te maken over de locatie van de detectoren. Het signaal is sterk genoeg om een betrouwbare verbinding te garanderen.

Elke draadloze component in het netwerkt wordt voortdurend gecontroleerd en alle data verzameld. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van geëncrypte communicatie en authenticatie die de Ajax Hub beschermen tegen jamming of sabotage.

Draadloos

Draadloos is de toekomst en dat is overal te merken. Steeds meer alarmsystemen schakelen over naar draadloze technologie. Ajax Systems heeft een draadloze technologie ontwikkeld die net zo betrouwbaar is als een bekabelde verbinding.

Draadloze systemen zijn veelzijdiger, hebben meer uitbreidmogelijkheden en bij een eventuele verhuizing makkelijk mee te nemen. Ajax Systems is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa en behoort tot de absolute top.

App

Met de hulp van de applicatie wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht in geval van een inbraak, brand of overstroming. Zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden, als u thuis bent of onderweg.

U kunt alle instellingen van componenten configureren met uw smartphone, tablet, pc of Mac (webapplicatie). Eenvoudig detectors toevoegen, is ook mogelijk. U hoeft alleen de QR-code in te scannen. De applicatie is ook uw virtueel controlecentrum, dag en nacht beschikbaar.

Design

De nieuwe generatie draadloze beveiligingssystemen. Alle componenten zijn verkrijgbaar in zwart of wit en passen in elk interieur. Het design wordt vaak vergeleken met een Apple uitstraling, en terecht. Strak, modern en eindeloos ontwerp. Niets voor niets is het motto van het Ajax Systems dan ook: “When Security is Art”.

Het ontwerp van zowel de componenten, als de app en software zijn subliem. Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Een zeer gebruiksvriendelijke app en software. Draadloze, maar zwaarbeveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

Ajax

Ajax

Vanuit de passie om technologie te combineren met design, werd Ajax systems opgericht in 2011. Tegenwoordig is het een internationaal bedrijf dat alarmsystemen verkoopt in ruim 70 landen.

Het systeem is door ons uitgebreid getest. We zijn niet snel enthousiast over een alarmsysteem. Maar Ajax Systems is een alarmsysteem waarvan we echt onder de indruk zijn geraakt. Met de geavanceerde technologie van Ajax Systems en de vakkundige specialisten van Rosecure bent u verzekerd van optimale draadloze beveiliging in uw bedrijfspand.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)