Alarm digitaliseren door Rosecure

Onze certificeringen

BORG is het enige onafhankelijk keurmerk voor beveiligingsinstallateurs zoals Rosecure.

Het BORG keurmerk wordt alleen afgegeven aan bedrijven die aan de hoogwaardige kwaliteitsnormen voldoen. Deze normen zijn in samenspraak met deskundigen opgesteld en worden beheerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Wij zijn voorzien van de volgende keurmerken

Bij Rosecure hechten we veel waarde aan uw en onze veiligheid. Daarom werken we met gekwalificeerd personeel en volgen we nauwgezet de eisen en aanbevelingen op van diverse certificeringsinstanties.

KIWA NCP

KIWA NCP

Certificatie-instellingen die een overeenkomst hebben met het CCV voor het uitvoeren van het certificatieschema controleren regelmatig of er blijvend aan de eisen voldaan wordt. Rosecure is door KIWA NCP gecertificeerd. Op basis van de beoordelingsrichtlijnen, opgesteld door CCV, heeft KIWA NCP gecontroleerd of Rosecure hieraan voldoet.

Het CCV

Het CCV

Het BORG keurmerk wordt beheerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), zij stellen ook de criteria op waaraan bedrijven moeten voldoen om het certificaat te behalen. De missie van het CCV is om Nederland veiliger maken. Het CCV is objectief, onafhankelijk en deskundig en onderhoudt nauwe contacten met politie, brandweer, ministeries, onderzoekers en bedrijfsleven. Informatie wordt toegankelijk gemaakt voor ondernemers. Voor inbraakbeveiliging beheert het CCV het keurmerk BORG.

Het CCV

VCA

Naast het BORG certificaat is Rosecure ook in bezit van het VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat op zak, hebben onze installateurs alle kennis in huis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)

Storing overzicht

Ondervindt u momenteel problemen? Bekijk op onze storingspagina of er sprake is van een storing.