24/7 Meldkamer

24/7 Meldkamer

Het persoonlijk contact met de alarmcentrale is enorm belangrijk.

De centralisten van de meldkamer staan 24 uur per dag, ieder dag van het jaar, klaar om alle uw veiligheid te waarborgen.

Wij werken samen met de beste meldkamers

Continuïteit

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de IT streven wij naar 100% continuïteit en bent u verzekerd van 24/7 service.

Prijs

De prijs blijft een belangrijke factor. Rosecure stamt af van een prijsvechter in de telecombranche, namelijk Digihero. Hierdoor willen we óók voor beveiliging scherpe tarieven leveren.

Collectieve oplossing

Door een goede samenwerking van Rosecure, de meldkamer en u als klant streven we samen naar de ideale collectieve oplossing.

Altijd beveiligd

De meldkamer is een belangrijk onderdeel in het proces van beveiliging. Rosecure werkt samen diverse meldkamers in Nederland. Doormeldingen worden zodoende 24/7 opgepikt en volgens vooraf afgesproken protocol uitgevoerd.

Bij Rosecure kunt u een meldkamer abonnement afnemen voor slecht
€19,95 per maand

Bent u geïnteresseerd in een meldkamer abonnement? Neem dan gerust contact met ons op of laat een beveiligingsexpert langs komen op locatie om het juiste aanbod voor u uit te stippelen.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)