Onze partner Digihero

Onze partner Digihero

Digihero is dé alles-in-één voor het MKB. En daar zijn we trots op! We helpen onze klanten in goed partnership en op een persoonlijke manier aan de best denkbare ICT-pakketten. Een landelijke dekking met moderne en hoogwaardige ICT-producten geeft ons een stevige positie in de huidige markt. Schouder aan schouder zorgen we samen met de ondernemer voor een zekere toekomst.

RoSecure onderhoudt een nauwe samenwerking met Digihero. Op deze wijze kunnen we een breder pakket van diensten aanbieden. Daarnaast kunnen onze klanten profiteren bij het afnemen van diensten bij Digihero.

Synergie tussen beide bedrijven

Klanten van Digihero krijgen een forse korting bij het afnemen van beveiligingsoplossingen bij RoSecure. Daarnaast krijgen klanten van RoSecure een grote korting bij het afnemen van diensten van Digihero.

Diensten van Digihero

Digihero biedt diverse ICT-pakketten en losse diensten aan, zo leveren we onder andere telefonie, clouddiensten, kassasystemen en pinoplossingen. Hieronder staan een aantal diensten in een overzicht. Bekijk de website van Digihero voor meer diensten en informatie.

Telefonie

Bel onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand.

Kassasystemen

Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties - beheer alles binnen één systeem.

Internet

Razendsnel internetten, telefoneren en moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden.

Pin

Pin wordt steeds belangrijker voor ondernemers. Men betaalt steeds minder contant. Neem de pin oplossing wat bij u past. Digihero adiviseert u hierin!

Cloud Desktop

De vrijheid om te werken waar je maar wilt. Windows Cloud Desktop is dé ideale oplossing voor kleine organisaties.

Conferentiebellen

Op afstand vergaderen is nooit zo makkelijk geweest met conferentiebellen van Digihero.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)

Storing overzicht

Ondervindt u momenteel problemen? Bekijk op onze storingspagina of er sprake is van een storing.