Alarm digitaliseren door Rosecure

Gecertificeerde producten

Met certificeringen wordt de kwaliteit van de installatie en onderhoud van beveiligingsinstallaties aangegeven. Dit is een goede manier om aan bijvoorbeeld een eisende partij aan te tonen dat uw beveiligingsinstallatie(s) aan een bepaalde kwaliteitsnorm voldoen.

Bij Rosecure hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom volgen we de marktontwikkelingen, werken we met gecertificeerde producten en worden engineers getraind door onze leveranciers.

Alles voor een veilige omgeving

Bij Rosecure hechten we veel waarde aan uw en onze veiligheid. Daarom werken we met gekwalificeerd personeel en volgen we nauwgezet de eisen en aanbevelingen op van diverse certificeringsinstanties.

Het VCA

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met het VCA-certificaat toont Rosecure aan veilig haar werkzaamheden uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Rosecure werkt met gecertificeerde producten zodat u oplossingen gebruikt waarbij u zeker kunt zijn van de kwaliteit. Het gaat om veiligheid, en daarbij hoort kwaliteit.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)