Rosecure kantoor Rotterdam

Contact

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier.

Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met één van onze Technici Beveiligingsinstallaties.

Maak direct een afspraak

Wanneer u een afspraak maakt met één van onze Technici Beveiligingsinstallaties, komt deze zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

U kunt maandag tot en met donderdag van 9 tot 17.30 uur en vrijdag van 9 tot 16.30 uur contact opnemen met onze afdeling planning. Bel 088 333 4499, mail of stuur een bericht via het formulier onderaan de pagina.

Rosecure, Westblaak 100, 3012KM Rotterdam, Nederland

Over Rosecure

20 jaar ervaring en toch een nieuw bedrijf.

Rosecure is ontstaan vanuit Digihero. Digihero levert al meer dan 20 jaar zakelijke telefonie-oplossingen. We waren een van de eerste aanbieders van VoIP – telefonie via internet - aan het MKB.

Van klanten kregen we steeds vaker het verzoek om naast telefonie ook alarmsystemen te digitaliseren. Dit met het oog op uitfasering van een deel van het ISDN en analoge telefonienetwerk per september 2019. Vanwege de enorme toename van de vraag zijn we een nieuwe onderneming gestart om hierin snel en flexibel te kunnen voorzien: Rosecure Services, afgekort tot Rosecure.

Bij Rosecure zetten we ons 100% in voor de beveiliging van uw bedrijf.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)