Veiligheid op de werkvloer. Dat is iets waar elke ondernemer naar streeft. Het gaat dan niet enkel over een veilige werkomgeving, maar ook zaken over het buiten houden van ongewenste bezoekers en het beschermen van bedrijfsdata. In tijden van inbraken en datalekken, is het tijd om de veiligheid op en rondom de werkvloer te verbeteren. We helpen u graag verder met de onderstaande tips.

Ongewenste bezoekers bent u liever kwijt dan rijk. Daarom is het belangrijk om uw beveiliging binnen en rondom het bedrijfspand in orde te houden. Onderstaand geven u enkele tips om uw beveiliging te optimaliseren.

1. Alarmsysteem
Beveiliging is een cruciale zaak. Een alarmsysteem is een essentieel onderdeel in elk beveiligingsplan. Draadloos of bedraad. RoSecure biedt beide opties aan. Met een professionele alarminstallatie profiteert u van een razendsnelle detectie, directe alarmering en integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld meldkamer en toegangscontrole.

2. Toegangscontrole
Het verlenen van toegang, dat is iets wat dagelijks speelt. Een bedrijf kan eigenlijk niet zonder. Beheer wie, waar en wanneer naar binnen mag en bescherm uw mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Bij toegangscontrole worden uw toegangsdeuren en poorten voorzien van lezers die met een bepaalde sleutel of tag moeten worden geactiveerd om de deur te openen. Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals een pinpad.

3. Camerabeveiliging
Houd letterlijk en figuurlijk een oogje in het zeil met de geavanceerde camerasystemen van HikVision. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van camerabeveiliging en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Een camera schrikt af, identificeert en verzamelt bewijsmateriaal. Ook is het mogelijk om de beelden op uw tablet of telefoon te bekijken. U kunt live kijken, maar ook de opgenomen beelden terugkijken.

4. PC en internetbescherming
Nederland digitaliseert. ICT wordt grootschalig toegepast in alle aspecten van de samenleving. Maar helaas ontstaan er nieuwe gevaren. Denk maar eens aan phishing of DDoS aanvallen. Daarom is internetbescherming van essentieel belang. Bescherm uw bedrijfssystemen, -data en -processen met de bekroonde beveiligingstoepassingen van Kasperksy Lab.

5. Surveillance en Alarmopvolging
Zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Wat doet u als ’s nachts het alarm afgaat? En wat nou als u een inbreker tegenkomt of er brand blijkt te zijn? Neem deze risico’s niet, laat het aan een professional over. Bij Surveillance en Alarmopvolging wordt elke melding opgevolgd door een surveillant.

Meer weten?

Bel 088 333 4499 of mail [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u van 09:00 uur tot 16.30 uur contact met ons opnemen.