PC en internetbescherming

Bekroonde internetbeveiliging

Beveilig uw apparaten tegen virussen, spam, ransomware en gevaarlijke websites.

Met de bekroonde beveiligingstoepassingen van Kaspersky Lab wordt uw PC goed beschermd.

PC en internetbescherming

Internet is onmisbaar voor uw organisatie. Het is een belangrijk stuk gereedschap voor u als ondernemer. Maar zonder een goede internetbeveiliging loopt u het risico dat het netwerk wordt besmet met malware, ransomware of andere schadelijke software. Bovendien kunnen cybercriminelen aan de haal gaan met bedrijfsgevoelige informatie. Beveiligingssoftware is dus essentieel. Kies daarom voor de bekroonde beveiligingstoepassingen van Kasperksy Lab, een toonaangevende leverancier van antivirusprogramma’s en internetbeveiliging software.

Welke pakketten bieden wij aan?

Anti-virus

Scant automatisch uw pc op dreigingen en wanneer uw pc is geïnfecteerd, wordt het hersteld met geavanceerde technologieën.

Anti-malware

Geniet van optimale bescherming tegen verschillende virussen en andere dreigingen. Controleert en maakt actieve malware onschadelijk.

Blokkades

Voorkomt dat cryptolockers en ransomware schade kunnen aanrichten door verdachte websites of apparaten te blokkeren.

Waarom kiezen voor RoSecure?

  • Alles wordt door ons verzorgd. Onze monteurs gaan langs om de benodigde software te installeren op alle apparaten bij u op kantoor.
  • Altijd verzekerd van de laatste updates. De daadwerkelijke beveiliging van uw apparaten, bedrijfs- en persoonsgegevens verloopt ‘remote’ via de servers van RoSecure.
  • We zijn er voor u. Zodat u zich kan richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

RoSecure werkt met de bekroonde beveiligingstoepassingen van

Kaspersky logo

Overzicht van onze prijzen

Anti-virus

Per apparaat

4,95 p/m

Total Security

Tot 2 apparaten

9,95 p/m

2 tot 5 apparaten

8,95 p/m

5 tot 10 apparaten

8,45 p/m

10 apparaten of meer

7,45 p/m

Support installatie Kaspersky

Veilig downloaden

U kunt deze programma’s via onze site veilig downloaden.

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.