Toegangscontrole is vandaag de dag van vitaal belang voor de veiligheid van jouw locatie. Het stelt je in staat om nauwkeurig te bepalen wie, wanneer, en waar toegang heeft. Vooral in sectoren zoals de zorg, huisvesting, sport en recreatie, is dit essentieel. Helaas vertrouwen nog veel plaatsen op verouderde fysieke sleutels, waardoor deuren vaak onbeheerd blijven en ongeautoriseerde toegang mogelijk is.

Een modern toegangscontrolesysteem elimineert de kosten en zorgen over verloren sleutels. Je kunt elektronische kaarten en tags gebruiken, die eenvoudig kunnen worden beheerd. Het systeem biedt flexibiliteit voor veranderingen in personeelsbezetting.

Hoe werkt toegangscontrole?

Alle deuren die door het systeem worden aangestuurd, worden met een toegangscontrole automatisch vergrendeld wanneer de deur dicht valt. Iemand zonder kaart, tag of pincode krijgt geen toegang meer en staat voor een gesloten deur. Het is ook mogelijk dat bepaalde deuren automatisch worden ontgrendeld tijdens een bepaald tijdschema.

Je kunt medewerkers privileges toe te kennen om in bepaalde ruimtes of afdelingen te komen met toegangscontrole. Zij hebben bijvoorbeeld wel toegang via de hoofdingang van een gebouw, maar de toegang tot interne deuren kan beperkt zijn tot medewerkers die er specifieke rechten toe hebben.

Toegangscontrole systemen kunnen gekoppeld worden aan alarminstallaties en elektronische componenten zoals liften, rolluiken en elektrische poorten. In combinatie met onze camerabeveiliging verhoog jij de veiligheid en dit zorgt voor een veilig gevoel.

Welk systeem past het beste bij mijn organisatie?

Wij leveren meerdere toegangscontrolesystemen. Interesse? Dan komen wij op locatie om te kijken welk systeem het beste bij jouw locatie(s) past. Bel 088 333 4499 of stuur een mail naar [email protected].