Het internet van vandaag is geen veilige plek. Malware, virussen, ransomware en andere soorten kwaadaardige software behoren tot de meest voorkomende bedreigingen. Daarom is computerbeveiliging zo belangrijk voor de bescherming van uw pc en gegevens – zowel op kantoor als thuis. U kunt het zich niet veroorloven uw pc onbeschermd achter te laten.

De PC is vaak verbonden met het internet via Wi-Fi, waardoor het voor cybercriminelen gemakkelijker dan ooit is om uw PC te infecteren met malware. Zonder goede pc-beveiliging loopt u het risico dat uw werkstation wordt geïnfecteerd met ransomware of andere soorten malware die al uw gegevens kunnen vergrendelen en onbruikbaar maken. Alleen krachtige antivirussoftware kan deze bedreigingen neutraliseren – kies daarom voor bekroonde beveiligingstoepassingen van Kasperksy Lab, een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van PC- en internetbeveiligingsoplossingen.

Bekroonde internetbeveiliging

Internet is onmisbaar voor uw organisatie. Maar daar loert ook gevaar. Denk bijvoorbeeld aan malware, ransomware of andere schadelijke software. De bekroonde internetbeveiliging van Kasperksky helpt om de dreiging van het internet te verminderen. U kunt uw PC beschermen met het Anti-virus pakket. Dit pakket scant automatisch uw pc op dreigingen en wanneer uw pc is geïnfecteerd, wordt het hersteld met geavanceerde technologieën. En geniet van optimale bescherming tegen verschillende virussen en andere dreigingen met anti-malware.

Het tweede pakket dat we aanbieden is Total Security. Dit pakket bevat anti-virus, anti-malware, e-mail, website en apparaat blokkades. Een blokkade voorkomt dat cryptolockers en ransomware schade kunnen aanrichten door verdachte websites of apparaten te blokkeren. Met Total Security is uw pc heel goed beschermd.

Waarom kiezen voor PC en Internetbescherming van RoSecure?

  • Alles wordt geregeld, van A tot Z
  • Altijd verzekerd van de laatste updates
  • We staan altijd klaar voor u

Interesse in PC en internetbescherming van RoSecure?

Neem dan contact met ons op! Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected]. Onze professionals staan voor u klaar!