Draadloze alarmsystemen worden steeds populairder. En met een goede reden! Het kan namelijk snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. En mocht u verhuizen naar een ander pand, dan kan uw draadloze beveiligingssysteem eenvoudig weer worden geplaatst. Een draadloos alarmsysteem is net zo veilig als een bedraad alarmsysteem!

Ons beste draadloze alarmsysteem

Wij zijn niet zo snel enthousiast over een product. Maar de producten van Ajax Systems zijn zo goed, dat wij zelfs als Rotterdams bedrijf erin geloven!

Ajax Systems biedt namelijk een draadloze inbraak detectie systeem dat veiligheid, gebruikersgemak en design tot in de perfectie heeft gecombineerd. Dit beveiligingssysteem biedt complete Smart beveiligingsapparaten die uw bedrijf beschermen. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50131-1 Grade 2.

Bereik tot wel 2000 meter

Het bereik tussen de hub en detectoren is maximaal 2.000 meter in open ruimte. Dit is dankzij de speciaal ontworpen Jeweller-technology en hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de locatie van de detectoren. Het signaal is sterk genoeg om een betrouwbare verbinding te garanderen. Alle draadloze componenten zijn het netwerk worden voortdurend gecontroleerd en alle data verzameld. En het wordt ook nog eens beschermd tegen jamming of sabotage.

Het design past in elk interieur

Wat het draadloze inbraakdetectiesysteem van Ajax onderscheidt van andere detectoren is het superieure design. Ajax Systems wordt dan ook vaak vergeleken met een Apple uitstraling. Het ontwerp van zowel de componenten als de applicatie en software is subliem. Logisch ook, het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn in wit of zwart verkrijgbaar en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. Het is dan ook een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past.

Volledige controle

Draadloze alarmsystemen zijn perfect voor mensen die volledige controle willen over hun eigen systemen. Waar u ook bent ter wereld, u behoudt de controle via uw smarthone of computer. Ontvang op uw mobiel waarschuwingen wanneer er een alarm afgaat, brand uitbreek of er een overstroming is. U kunt elke status bekijken, zelfs als er een deur openstaat. Volledige controle, dag en nacht. Waar u ook bent.

Meer weten over draadloze beveiliging?

Neem dan contact op!