“Dichte mist blijkt effectief wapen tegen overvaller juwelier in Houten, dader ervandoor zonder buit”. Een overvaller stormde de winkel binnen, maar met behulp van dichte mist werd hij de zaak uitgejaagd. Hij zag namelijk geen hand meer voor ogen.

Met een druk op de knop kan de winkel met een mistgenerator gevuld worden met rook. Binnen enkele seconden ziet u dan niets meer. Dichte mist is een effectief wapen tegen overvallers. Een mistgenerator is daarom een goede aanvulling op uw beveiligingsplan.

Behalve dat een overvaller of inbreker geen hand meer voor ogen ziet, heeft een mistgenerator meer voordelen. Een mistgenerator is in allerlei soorten en maten beschikbaar. Het kan zichtbaar worden geplaatst of u kunt het ook weg laten werken. Bijvoorbeeld in wanden of aan het plafond. 

Ook kunt u eenvoudig uw mistgenerator verhuizen. Mistgeneratoren zijn heel eenvoduig aan te sluiten op het bestaande alarmssyteem. Gaat u verhuizen naar een ander pand? Dat kan uw mistbeveiliging gewoon met u mee verhuizen. Ideaal toch?


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mistgeneratoren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.