Eenvoudig te installeren. En nog eens heel betrouwbaar. Dat is Ajax Systems, een draadloos alarmsysteem met een groot bereik. Met een handige applicatie. En een sublieme uitstraling.

Ajax Systems ontwerpt sinds 2011 professionele beveiligingssystemen en combineert technische innovaties in een stijlvol design. Het beveiligingssysteem is slim, betrouwbaar en reageert bliksemsnel. Het reageert op echte gevaren, niet op een vals alarm. Als er iets gebeurt, brengt het systeem u razendsnel op de hoogte en helpt om enorme problemen te voorkomen.

Intelligent bedieningspaneel

De Hub Plus heeft vier communicatiekanalen, een nieuwe krachtige processor, een verdrievoudigde RAM-capaciteit en een verdubbelde capaciteit van het flashgeheugen. De Hub is ontworpen om de werking van alle Ajax-detectoren ten minste elke 12 seconden te controleren. Er kunnen tot 150 detectoren en 50 camera’s op de Hub worden aangesloten. In geval van stroomuitval stuurt De Hub een melding en werkt tot 16 uur met de reservebatterij. Het bedieningspaneel kan worden aangesloten op het internet via wifi, ethernet, WCDMA en gsm.

Beveiligen, maar dan in stijl

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de applicatie en software is dan ook subliem. Het is een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Alle componenten zijn verkrijgbaar in hoogglans zwart of wit.

Beveilig uw huis met één enkele tik

De Ajax-app is eenvoudig te beheren. Schakel Ajax in met slechts een paar tikken. Blijf op de hoogte met het uitgebreide logboek in het overzicht. Als er wat aan hand is, ontvangt u direct waarschuwingen door middel van pushmeldingen, sms-berichten of een oproep via de telefoon. De prestaties van detectoren en andere apparaten kunnen in real time bewaakt worden. Ook kunt u herinneringen voor het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten.

Waarom u voor Ajax Systems moet gaan

De installatie is zo gebeurd. De bediening gaat via de app. Hoewel het draadloos is, doet het geen afbreuk aan de beveiliging. De verbinding tussen de componenten en het systeem zijn zwaar beveiligd. Een prachtig en stijlvolle design. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Dat is Ajax Systems, het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie.

Meer weten over Ajax Systems?

Neem contact op. Onze specialisten staan u graag te woord. Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 17.30 uur en vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur.