Wij willen er zeker van zijn dat uw beveiligingssysteem altijd werkt. Daarom bieden wij service op maat voor alle beveiligingsoplossingen die bij u ons afneemt.

Wij willen dat u na jaren nog steeds tevreden bent over de afgenomen beveiligingsoplossingen. Daarom nemen wij bij elke installatie de nodige tijd, zodat uw tevredenheid gegarandeerd is. Door al onze apparatuur preventief te onderhouden, hoe oud of nieuw het ook lijkt – van alarmsystemen en videobewakingscamera’s tot toegangscontrole – kunt u er zeker van zijn dat alles de komende jaren probleemloos zal werken.

Wij willen er zeker van zijn dat uw installaties, diensten en onderhoud altijd volgens de laatste regels worden uitgevoerd. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat al onze werkzaamheden voldoen aan de strenge normen die door deze organisatie zijn opgesteld!

Deze regels zijn belangrijk omdat een dergelijk certificaat geëist kan worden door een verzekeringsmaatschappij, of gebruikt kan worden bij de onderhandelingen over de verzekeringspremie.

Veilig werken

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Hiermee kunnen wij als bedrijf de basis leggen om iedere dag weer veilig en gezond te werken. En onze technici kunnen aantonen dat zij voldoende basiskennis bezitten over hoe ze op een veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze RoSecure-monteurs zijn in het bezit van certificaat VCA-VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA).

Service en onderhoud afnemen

Wij onderhouden jaarlijks uw beveiligingsoplossingen voor maar € 19,95 per maand. Dit doen we altijd volgens de voorschriften, waardoor u altijd verzekerd bent van een werkende installatie. Heeft u interesse in Service en Onderhoud van RoSecure? Bel dan 088 333 4499 of mail naar [email protected].