Eén van de grootste nachtmerries voor een ondernemer is een overval. Vooral als u waardevolle producten in huis heeft, is het belangrijk dat u goed beveiligd bent. Met een overvalknop kunt u de schade beperken en geeft u uw medewerkers een veilig gevoel.

De overvalknop werkt alleen met een alarm met meldkamer. Als u of uw medewerkers zich in een onveilige situatie bevinden, moet de knop voor een aantal seconden ingedrukt worden. Er gaat dan een melding af bij de meldkamer waar u bent aangesloten. Zij nemen gelijk telefonisch contact op met de personen op uw contactenlijst. Dit wordt gedaan om vals alarm uit te sluiten. Als de telefoon niet wordt opgenomen of blijkt dat er inderdaad een onveilige situatie is, dan wordt de politie ingeschakeld. Zij zullen zo spoedig mogelijk bij u op locatie verschijnen.

Een breed scala aan overvalknoppen

Er zijn verschillende soorten overvalknoppen. U kunt kiezen voor de enkele knop, deze dient u een aantal seconden ingedrukt te houden, waarna de meldkamer gewaarschuwd wordt. Ook zijn er dubbele knoppen, om ongelukken te voorkomen. Dit zijn twee knoppen naast elkaar, die tegelijkertijd ingedrukt moeten worden. Ook voor de ondernemer die door de winkel loopt, hebben wij een goede oplossing: de afstandsbediening. Deze kunt u gemakkelijk in uw zak opbergen en bij onveilige situaties kunt u deze ongezien inschakelen. U kunt deze naar eigen keuze instellen: een stille melding bij de meldkamer bij een druk op de knop, of tegen onbedoelde aanrakingen drie keer drukken op de knop.

BORG-keurmerk

De knoppen moeten geïnstalleerd worden door BORG-gecertificeerde installateurs en moeten aangesloten worden op een BORG-gecertificeerd alarmsysteem. RoSecure is een BORG-gecertificeerd bedrijf en we werken met gekwalificeerd personeel. Daarnaast volgen we nauwgezet de eisen en aanbevelingen op van diverse certificeringsinstanties zoals VCA.

Interesse?

Neem contact op met onze vakkundige specialisten. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected]. U kunt maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur contact opnemen.