RoSecure Services, afgekort RoSecure, is ontstaan vanuit Belcentrale. Telecomprovider Belcentrale uit Rotterdam levert al meer dan 20 jaar zakelijke telefonie-oplossingen. Steeds vaker kwam het bezoek van klanten om naast telefonie ook alarmsystemen te digitaliseren. Vanwege de enorme toename van de vraag ontstond er in april 2017 RoSecure.

Telefonisch niet meer bereikbaar zijn vanaf 1 september 2019. Hier blijft het niet bij; ook veel alarmcentrales, faxmachines, liften en intercoms zullen niet meer werken. Dit kan gebeuren wanneer u geen actie onderneemt. Wat is er dan aan de hand, vraagt u zich waarschijnlijk af.Per 1 september 2019 zullen enkelvoudige en meervoudige ISDN ½ en meervoudige PSTN niet meer bestaan. Veel apparaten maken gebruik van ISDN, daarom is het van belang om over te gaan naar VoIP.

Toekomstbestendige oplossingen

RoSecure helpt u graag bij het wegnemen van uw zorgen. We zetten uw alarm over van ISDN naar een toekomstbestendig alarmsysteem via IP. Onze technici zorgen ervoor dat alle apparatuur blijft werken en indien nodig vervangen wordt.

De zekerheid dat alles veilig is

Als ondernemer bent u dag in en dag uit bezig met uw bedrijf. Dan is het wel zo fijn als uw bedrijf goed beveiligd is. Bij ons heeft u de zekerheid dat alles veilig is. RoSecure zorgt voor beveiligingsoplossingen zoals inbraak, brand en camera. We werken altijd met gecertificeerd apparatuur en materialen die aan de hoogste eisen voldoen. Zo werken we met gerenommeerde merken Honeywell en Texecom.

Vakbekwaam personeel

Al het personeel van RoSecure zijn gediplomeerd MBV, Monteur Beveiligingssystemen, of TBV, Technicus Beveiligingsinstallaties. Daarnaast zijn ze ook allemaal in bezit van de laatste NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaten en een VCA certificaat. Een VCA certificering is bedoeld om veiliger te laten werken en ongevallen te verminderen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Hiermee tonen ze aan dat zij de basiskennis bezitten over hoe ze opeen veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

BORG-keurmerk

RoSecure heeft het BORG-keurmerk ontvangen.Het BORG-keurmerk wordt beheerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Dit betekent dat we aan hoge kwaliteitseisen voldoen om na afloop van een uitgevoerde installatie de klant een BORG certificaat uit mogen reiken. U kunt voor meer informatie over het BORG-keurmerk lezen op de website van Belcentrale.

Regel uw beveiliging met een TOP-aanbieding!

In samenwerking met Belcentrale bieden wij u een tijdelijke top-aanbieding voor het aanleggen van een anti-inbraakalarmsysteem. Sluit nu een 5-jarig contract af en de eerste 6 maanden zijn gratis! Voor meer informatie gaat u naar de website of neem snel contact via 088 – 333 4499.