dutch-performante

Pak ook je rust!

Wanneer het aankomt op beveiliging, dan nemen wij graag alle zorgen uit handen bij onze klanten. Geen wonder dus, dat ook Chahid Charrak bij Rosecure uit kwam toen hij op zoek was naar zekerheid en kwaliteit voor zijn ondernemingen. Om deze samenwerking te vieren krijgen alle nieuwe klanten die zich via Chahid Charrak aanmelden, maar liefst 25% korting op hun complete beveiligingspakket!

Pak snel uw 25% korting!

Nu 25% korting via Dutch Performante!

Rosecure neemt graag uw Beveiligings- én ICT-zorgen uit handen.

Naast een succesvolle ondernemer op het gebied van sanitair- en tegels, is Chahid Charrak, ofwel Dutch Performante, ook de trotste eigenaar van de beroemde gouden Lamborghini Performante en ambassadeur van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Niet zomaar een klant dus! Gelukkig is Rosecure ook niet zomaar een beveiligingsbedrijf. We zijn namelijk gespecialiseerd in meerdere onderdelen binnen de beveiligingsbranche. Of het nu gaat om bescherming tegen indringers, brand of lekkages: met onze oplossingen is jouw bedrijf altijd goed beschermd. Tevens zien we dat de beveiliging en ICT steeds meer integreren. Denk aan een alarm over IP of toegangscontrole gekoppeld aan een personeelsbestand. Als beveiligingsbedrijf bieden we, mede daarom, diverse ICT-diensten zoals verbindingen, wifi en telefonie. Met Rosecure heb je één aanspreekpunt voor al deze diensten, lekker makkelijk!

Van alle gemakken voorzien

Mobiele App

Op afstand beheren van de beveiliging van uw bedrijfspand, waar u ook bent.

Gecertificeerd en zeker

Gecertficeerde technici die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

Flexibele Centrales

Flexibele communicatie voor alarm(door)meldingen en service op afstand.

Complete beveiligingsscan

Beveiliging

Een greep uit de diensten van Rosecure:

  • Camerabeveiliging
  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • PC en Internetbescherming
  • Surveillance en alarmopvolging

Overige ICT diensten

Verder biedt Rosecure ook andere ICT diensten aan zoals:

  • Professionele wifi oplossingen
  • Internetverbindingen
  • Pin
  • Telefonie oplossingen

Voor Rosecure is de kwaliteit van onze beveiligingsoplossingen prioriteit nummer één. Als ondernemer heeft u echter wel andere dingen aan uw hoofd. Laat Rosecure u en uw onderneming volledig ontzorgen! Maak een vrijblijvende afspraak met een accountmanager voor een ICT scan op locatie en krijg via Dutch Performante ook nog eens 25% korting op uw offerte!

Maak direct een afspraak

Interesse in onze diensten?

De beveiliging van uw bedrijfspand regelt u niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen met een van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Deze komt zo snel mogelijk bij u langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma van eisen. Daarna volgt een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat komt er daarna een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Stuur ons een e-mail

Neem telefonisch contact op

Maandag
09.00 tot 17.30
Dinsdag
09.00 tot 17.30
Woensdag
09.00 tot 17.30
Donderdag
09.00 tot 17.30
Vrijdag
09.00 tot 16.30
(lokaal tarief)