Beveiligingssystemen zijn er in allerlei soorten smaken. En u kunt deze uitbreiden met een mistgenerator. Als er iemand bij u inbreekt, dan reageert de mistmachine door de ruimte in enkele seconden met en dikke mist te vullen. Zeer handig, want de indringer ziet geen hand voor ogen meer. Maar er zijn meerdere redenen om voor een mistgenerator te gaan! Wij noemen vijf goede redenen.

1. Onzichtbare beveiliging

Van klein tot groot, een mistgenerator is in allerlei soorten en maten beschikbaar. Mistgeneratoren kunnen zichtbaar geplaatst worden., of u kunt het laten weg werken. Zo kunt u bijvoorbeeld een mistgenerator in een hoek plaatsen, maar ook in wanden of aan het plafond. Er zijn ook kleine mistgeneratoren met het uiterlijk van een soundbar. Ideaal nietwaar?

2. Criminelen worden vaker gepakt

Een beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de inbreker meer moeite moet doen om buit te maken. Deze systemen werken goed, alleen duurt het lang voordat de politie er is. Hierdoor hebben de criminelen meer dan genoeg tijd om hun slag te slaan. Een mistgenerator vertraagt dit proces! Het zorgt ervoor dat ze nog maar een mogelijkheid hebben: zo snel mogelijk en zonder buit te vluchten. Als de mistgenerator wordt geactiveerd, dan wordt er een dikke mist uitgespoten. Criminelen kunnen dan geen hand voor ogen meer zien. Alles verdwijnt uit zicht, zoals uw kostbaarheden en uw in- en uitgangen. De criminelen worden zodanig vertraagd, dat ze vaker worden gepakt.

3. Beperk schade aan uw pand

Rolluiken is een manier om uw pand te beschermen, maar ze zullen het exterieur van uw pand niet goed doen. Niet aan dat, maar rolluiken kunnen potentieel schade brengen. Als inbrekers het voorzien hebben op uw pand, dan zullen ze door rolluiken moeten. Dit wordt vaak gedaan door met een auto naar binnen te rijden of met grof geweld rolluiken kapot te maken. Het resultaat? Uw rolluiken zijn vernield en de rest van uw pand. Heel veel schade dus. Maar met een mistgenerator heeft u dit probleem niet. Het enige wat u moet doen na de activatie van de mist, is het pand goed luchten. De mist verdwijnt vanzelf en niemand zal nog zien dat er een mist activatie is geweest.

4. Eenvoudig uw mistgenerator verhuizen

Mistgeneratoren zijn heel eenvoudig aan te sluiten op het bestaande alarmsysteem. Wilt u het systeem ergens anders aansluiten? Dat is mogelijk, uw mistbeveiliging verhuist gewoon met u mee. Of verhuist u naar een ander pand? Het enige wat u hoeft te doen is uw mistgenerator mee te nemen naar het nieuwe pand. Vervolgens laat u het opnieuw installeren door professionele installateurs. Zo weet u zeker dat alles goed werkt en blijft werken.

5. Mistgenerator in alle soorten smaken

Zoals hierboven is beschreven, zijn mistgeneratoren leverbaar in allerlei varianten. U kunt dus voor een mistgenerator passen dat bij uw interieur past. Of u laat het wegwerken. Hoe dan ook, onze mistgeneratoren maken het mogelijk om uw beveiliging op uw interieur aan te passen. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een grijs frontje. Ideaal bij een grijs interieur.

Advies over aanschaf mistgenerator?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected].