Ajax LeaksProtect is een draadloze overstromingsdetector die de eerste tekenen van een lek in millisecondes detecteert. Hij wordt geïnstalleerd zonder gereedschap.

Hoe werkt het?

LeaksProtect van Ajax Systems detecteert de eerste tekenen van overstroming zodra het water in contact komt met een van de vier contactduo’s. Vervolgens slaat het direct alarm. De detector registreert wanneer de zone opdroogt en schakelt het alarm uit. Het toestel wordt op de grond geplaatst in zones waar mogelijk water binnen kan.

Beschermd tegen stof en vocht

De detector heeft een UP65-veiligheidsklasse voor de behuizing. Dit betekent dat het beschermd is tegen stof en vocht. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en wit.

Koppel het aan uw Ajax Security System app

U kunt het systeem eenvoudig instellen met de app. Zodra er een waterlekkage wordt gedetecteerd, krijgt u meteen pushmeldingen of sms-berichten op uw mobiel.

De voordelen van LeaksProtect

  • Snel alarm bij lekkages
  • De batterij heeft een levensduur van max. 5 jaar
  • Slijtvaste behuizing
  • Bereik van max. 1.300 vanaf Ajax Hub
  • Eenvoudige koppeling aan de app met QR-code

Bescherm uzelf tegen onnodige waterschade

RoSecure levert Ajax LeaksProtect waterdetectors. Daarnaast kunt u een compleet Ajax alarmsysteem vormen, door onder andere een Ajax DoorProtect en Ajax GlassProtect op de Ajax Hub aan te sluiten. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 088 333 4499 of mail [email protected].