Hikvision Colorvu legt heldere en scherpe kleurbeelden vol levendige de details, ook in het donker. ColorVu camera’s maken slim gebruik van wit licht. Ze zijn voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Hierdoor kan een camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven.

Duisternis biedt dekking voor diefstal en andere misdrijven. Wanneer u een conventionele camera met infraroodverlichting voor nachtbewaking gebruikt, dan zijn mensen, voertuigen en andere belangrijke objecten wazig en gaan ze op in de achtergrond. Hierdoor kunnen cruciale details verloren gaan. Met Hikvision ColorVu kunt u juist waardevolle informatie vastleggen in kleurrijke en levendige details, denk bijvoorbeeld aan kleding, autokenmerken en de omgeving.

Hoe werkt een ColorVu camera?

De diafragma vangt meer licht op voor heldere beelden, tot wel 4x meer dan conventionele camera’s. Dit betekent dat bij gering omgevingslicht al kleurenbeeld gegenereerd kan worden. Maar mocht het zo zijn dat er werkelijk te weinig omgevingslicht is, dan kan de camera gebruik maken van de twee witte LEDs. Dit witte licht zorgt tot 30 meter ervoor dat de camera ook in het donker in kleur kan opnemen.


ColorVu camera’s hebben een zichtbare witte licht waardoor de beveiliging zichtbaar is. Ongewenste bezoekers kunnen goed zien dat het terrein beveiligd is.

De voordelen

  • Geen reflectie van regen op regenachtige dagen
  • Het witte licht trekt geen insecten aan
  • Scherpe beelden, ook bij weinig licht in de nacht
  • De camera verbruikt minder stroom

Op zoek naar camerabeveiliging?

Dan bent u bij RoSecure aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan Hikvision camera’s die u helpen bij het beveiligen van uw bedrijfspand. Naast camera’s zoals Hikivision Colorvu, kunt u bij ons ook terecht voor draadloze beveiligingsoplossingen, meldkamer en Surveillance en Alarmopvolging.

Wilt u meer informatie over de Hikvision ColorVu camera’s? Of over een van onze andere producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We staan voor u klaar!