Als wij het hebben over het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa, dan hebben we het over Ajax Systems. Het is niet alleen ontwikkeld voor particulieren maar ook gebruikers binnen de zakelijke markt.

Ajax alarmsysteem is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruikersgemak en design tot in de perfectie heeft gecombineerd. Dit beveiligingssysteem biedt complete Smart beveiligingsapparaten die uw bedrijf beschermen. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50131-1 Grade 2.

Veel gebruikers lopen weg met het design van het systeem. Het design past perfect in de stijlvolle interieurs van nu en kan op elke gewenste plaats geïnstalleerd worden. De beveiligingstechnici van RoSecure kunnen dit systeem (in zwarte of witte uitvoering) bij u thuis of in uw bedrijf professioneel monteren en gebruiksklaar opleveren.

Naast het moderne en stijlvolle design (het motto dan ook niets voor niets: “When Security is art), heeft Ajax Systems ook unieke diervriendelijke bewegingsdetectoren. Nadat deze bewegingsdetectoren zijn geïnstalleerd, weet u zeker dat de detectoren snel en nauwkeurig een persoon detecteren, en dat het huisdieren negeert. Zo weet u zeker dat als het beveiligingssysteem afslaat, er een echte dreiging is en u (of een surveillant) onmiddellijk moet reageren.

Meteen op de hoogte met de app van Ajax Systems. In geval van een inbraak, brand of overstroming wordt u onmiddellijk gewaarschuwd. Zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden, thuis en onderweg. Alle instellingen van de componenten zijn eenvoudig te configureren met uw smartphone, tablet, pc of Mac (webapplicatie). Daarnaast is het mogelijk om binnen enkele klikken nieuwe detectors toe te voegen. Hiervoor hoeft u alleen de QR-code in te scannen.

Meer weten over Ajax Systems?

Aarzel niet en neem contact op! Bel 088 333 4499 of mail [email protected]. Onze beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.