Afhankelijk van uw wensen en budget kan inbraakbeveiliging op allerlei manieren worden toegepast. Als u de beveiliging in orde heeft, dan is inbraak snel te voorkomen. Hieronder kunt u een overzicht vinden met de mogelijkheden die we aanbieden.

Draadloze alarmsystemen

Een alarmsysteem is een veiligheidsmiddel dat elk bedrijfspand moet hebben. Houd ongewenste bezoekers buiten de deur met een bedrade of draadloze alarmsystemen, afhankelijk van uw wensen en de eisen vanuit een verzekeraar. RoSecure levert kwalitatief goede alarmsystemen van Texecom, Honeywell en Ajax Systems.

Uitbreiden met detectoren

Van rookmelders en infrarood detectors tot glasbreukdetectoren, we hebben alles. De detectoren worden op strategische plaatsen en op een discrete manier geplaatst in uw bedrijfspand. U kunt deuren, ramen of zelfs luiken beschermen tegen indringers. Zodra er een verandering wordt waargenomen, wordt meteen een alarm geactiveerd.

Beveilig uw pand en terrein met camerabeveiliging

Een ander manier van inbraakbeveiliging is camerabewaking. We leveren geavanceerde camerasystemen van Hikvision. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van camerabeveiliging en is één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten. Als u een Ajax Hub heeft, is het mogelijk om de camera’s te integreren via de app. U kunt de camerabeelden live bekijken via uw smartphone via de Ajax app of de Hik-Connect app van Hikvision.

Beheer wie er naar binnen mag met toegangscontrole

Beheer wie, waar en wanneer naar binnen met de toegangscontrole van RoSecure. Voorzie uw toegangsdeuren en poorten van lezers die met een bepaalde sleutel of tag moet worden geactiveerd. Ook is het mogelijk om een pinpad door ons te laten installeren, waar mensen dan een pincode moeten intoetsen.

Ontneem het zicht van inbrekers door mist

Met mistbeveiliging wordt uw ruimte binnen enkele seconden volledig gevuld met een dikke laag mist. Inbrekers zien dan letterlijk niets meer! Ze hebben geen schijn van kans meer tijdens een inbraak. De mistgeneratoren zijn uitvoering getest en kunnen een grote ruimte binnen tien seconden volledig met mist vullen. Het vinden van de buit is onmogelijk en de inbreker wordt zodanig vertraagd dat de kans op arrestatie ook aanzienlijk stijgt.

Ontdek de mogelijkheden van inbraakbeveiliging

We helpen u graag om een goede basis van beveiliging te leggen. Wilt u weten wat bij u mogelijk is en welke oplossing het beste bij uw situatie past? Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar op maandag tot donderdag van 09.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.