Onze dienstverlening stopt niet op het moment dat uw beveiligingssysteem is geïnstalleerd. Denk hierbij aan het onderhouden van uw beveiligingsoplossingen. Goed onderhoud voorkomt namelijk ongewenste meldingen en storingen. Met de Service en Onderhoud van RoSecure weet u zeker dat uw beveiligingsoplossingen in goede handen is.

Service en onderhoud

Wij willen dat u jaren na aankoop nog steeds tevreden bent met de afgenomen producten en diensten. Door preventief uw installaties te controleren, verkleint u de kans op problemen en dure reparaties. Wij controleren één keer per jaar het systeem op locatie. Hierin wordt uw beveiligingsinstallatie op alle kritische punten nagelopen en controleren wij of alle melders nog correct werken. Uw installaties blijven technisch en kwalitatief op peil.

Wet- en regelgeving

De monteurs van RoSecure kunnen aantonen dat zij voldoende basiskennis bezitten over hoe ze op een veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ze zijn in het bezit van het certificaat VCA-VOL, wat staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Daarnaast schrijft de Nederlandse wet voor dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd .Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen. De monteurs van RoSecure zijn allemaal in het bezit van een NEN 3140 vakbekwaam persoon certificaat.

Service en onderhoud

Wij onderhouden jaarlijks uw beveiligingsoplossingen voor maar € 19,95 per maand. Uiteraard doen wij dit altijd volgens de voorschriften, zodat u altijd verzekerd bent van een werkende installatie. Wilt u Service en Onderhoud van RoSecure afnemen? Bel dan 088 333 4499 of mail naar [email protected].