Alarmsystemen kunt u uitbreiden met meerdere oplossingen, zoals een mistgenerator. De mistmachine kan een ruime in enkele seconden met een dikke mist vullen. De indringer ziet letterlijk ‘geen hand voor ogen meer’. Ideaal maar er zijn meerdere redenen om voor een mistgenerator te gaan. Hieronder kunt u 5 redenen vinden waarom een mistgenerator niet mag ontbreken.

1. Onzichtbare beveiliging

Een mistgenerator kunt u in allerlei soorten en maten aanschaffen. Het is mogelijk om een mistgenerator onzichtbaar te plaatsen, in tegenstelling tot rolluiken. Of u kunt het weg laten werken. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een mistgenerator in een hoek te plaatsen, of in wanden en aan het plafond. Ook kunt u kleine mistgeneratoren aanschaffen, die makkelijk voor een soundbar door kunnen gaan. Onzichtbare beveiliging dus.

2. Pakkans criminelen verhoogd

Door een beveiligingssysteem aan te schaffen, maakt u de inbreker het moeilijk om buit te maken. Jammer genoeg duurt het even voordat de politie er is. Hierdoor hebben criminelen meer dan genoeg tijd om hun slag te slaan. Gelukkig kan een mistmachine ervoor zorgen dat de crimineel vertraagd wordt, zodat ze nog maar een mogelijkheid hebben: zo snel mogelijk en zonder buit te vluchten. Bij activatie van een mistgenerator wordt er dikke mist uitgespoten. Criminelen zien letterlijk geen hand voor ogen meer. Niet alleen uw kostbaarheden verdwijnen uit het zicht, ook uw in- en uitgangen zijn niet meer te vinden. Ze worden zodanig vertraagd, dat de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

3. Rolluiken

Rolluiken verdienen bepaald geen schoonheidsprijs. Daarnaast heeft het nog een groot nadeel. Als inbrekers het op uw pand hebben voorzien, zullen ze door de rolluiken moeten. Dit wordt vaak gedaan door met een auto naar binnen te rijden of met grof geweld rolluiken kapot te maken. Dan zijn uw rolluiken kapot en heeft u schade aan de rest van uw pand. Daar wordt u bepaald niet vrolijk van. Met een mistgenerator heeft u dit probleem niet. U hoeft alleen uw pand goed te luchten na de activatie van de mist. De mist verdwijnt vanzelf en niemand zal nog zien dat er een mist activatie is geweest.

4. Verhuis eenvoudig uw mistgenerator

Mistgeneratoren kunt u heel eenvoudig aansluiten op het bestaande systeem. Het is daarom geen enkel probleem om het systeem ergens anders aan te sluiten. Uw mistbeveiliging verhuist gewoon met u mee. Gaat u verhuizen naar een ander pand? Dan hoeft u alleen uw mistgenerator mee te nemen. Vervolgens laat u het door professionele installateurs het opnieuw installeren.

5. Mistgenerator voor elke interieur

Heeft u al een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems? Dan weet u dat alle producten van Ajax Systems in uw interieur past. Hetzelfde geldt voor mistgeneratoren. Onze mistmachines maken het mogelijk om uw beveiliging op uw interieur aan te passen. U kunt bijvoorbeeld bij een grijs interieur voor een grijs frontje kiezen. Ideaal toch?

Advies over aanschaf mistgenerator?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected].