Uiteraard is het niet de bedoeling dat het beveiligingssysteem het laat afweten. De beveiliging van uw eigendommen hangt ervan af, maar ook uw personeel. Het systeem moet efficiënt functioneren. De apparatuur moet betrouwbaar en volledig zijn. Er moet rekening worden gehouden met de specifieke kenmerken van de installatie en de opstelling ervan.

Draadloze beveiligingssystemen

RoSecure biedt draadloze beveiligingssystemen van Ajax Systems aan. Wellicht heeft u al een keer Ajax producten zien voorbij komen. Kabels zijn niet meer nodig en apparaten worden binnen enkele minuten aangesloten. Echter, brengt de installatie van een beveiligingssysteem een reeks verplichte stappen met zich mee. De locatie moet eerst bestudeerd worden en de radiosignalen moeten getest worden. Vervolgens moet er een plan worden opgesteld voor de plaatsing van de apparaten, de apparatuur moet geïnstalleerd en getest worden. Alleen een professionele installateur kan al deze werkzaamheden snel en correct uitvoeren. De monteurs van RoSecure helpen u graag verder.

De belangrijkste meerwaarde van een professionele installateur

De monteurs van RoSecure hebben de juiste expertise in huis om de zwakke plekken van de installatie nauwkeurig in kaart te brengen en begrijpen wat voor maatregelen er getroffen moeten worden.  Een professional vertrouwt op de vereisten van gespecialiseerde richtlijnen, regelgevingen en werkwijzen uit de industrie. Bovendien kennen onze monteurs alle beveiligingsapparatuur door en door. Niet alleen van draadloze beveiligingsoplossingen, maar ook van andere beveiligingsoplossingen zoals camerabeveiliging.

Onze installateurs houden met alles rekening

Beveiliging komt voor een groot deel neer op preventie. Daarom bepalen wij waar de zwakke plekken zijn en adviseren wij over de te nemen maatregelen. Denk hierbij aan de installatie van extra sloten en plaatsen van betere hekken. Bij de installatie van de draadloze beveiligingsoplossingen wordt ook met de volgende aspecten rekening gehouden:

Huisdieren

Ajax Systems heeft hardware en software om valse alarmen tegen te gaan. Deze systemen kunnen pas optimaal werken, als er bij het plaatsen van detectors rekening wordt gehouden met het huisdier en zijn gewoontes. Onze installateurs stellen vervolgens de detectoren correct in.

Muren en vloeren

Wat hebben muren en vloeren met een beveiligingssysteem te maken? Dat is heel simpel. Muren en vloeren kunnen radiosignalen verstoren of de kwaliteit aanzienlijk verminderen. De installateurs van RoSecure besteden speciale aandacht aan de keuze van de locatie van de Ajax Systems Hub en versterkt het radiobereik met signaalversterkers voor de radiosignalen.

Buitenbeveiliging

Het is ook mogelijk om detectoren buiten te plaatsen. Maar er moet eerst gezocht worden naar mogelijke storingsbronnen, zoals lage bomen en struiken, reflecterende oppervlakken en ventilatieopeningen.

Een optimale bescherming

Een inbraakbeveiliging is zoveel meer dan alarmsystemen en camerabeveiliging. U kunt bijvoorbeeld alarmknoppen of mistgeneratoren laten installeren. Daarnaast kunnen wij voor u een compleet toegangscontrolesysteem installeren. Zo houd u de controle over wie naar binnen mag. Het is mogelijk om medewerkers privileges toe te kennen om in bepaalde afgesloten ruimtes te komen. Of de functionaliteit inzetten om aanwezigheid van uw personeel te registreren. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected].