De Texecom Connect-app is een smartphone-app die beschikbaar is voor iOS-apparaten. Het vormt een omgeving waarin u actief controle kunt uitoefenen over uw woning en/of bedrijfspand. Er is een tijdlijn waar u alle gebeurtenissen kunt bekijken, directe controle over automatiseringsapparaten voor woningen en u kunt direct de camera bedienen. Ontdek in dit artikel de mogelijkheden van de Texecom Connect-app.

Bekijk alle gebeurtenissen op de tijdlijn

De tijdlijn vormt het centrale onderdeel van de Texecom Connect-app. Zowel gebeurtenissen uit het verleden als geprogrammeerde gebeurtenissen worden duidelijk weergegeven. Zo kunt u direct gebeurtenissen bekijken die zich hebben voorgedaan. De overzichtelijke tijdlijn stelt u in staat om de verbonden beveiligingssysteem te beheren zoals u dat wilt. Het is mogelijk om uitzonderingen in te stellen. Dit betekent dat u alleen meldingen ontvangt en actie kan ondernemen wanneer er sprake is van veranderingen of gebeurtenissen die niet aan uw verwachtingen voldoen. Ook is het een mogelijkheid om uw object actief te beheren en regelmatig het alarm en de automatiseringsfuncties te wijzigen.

Beheer uw apparaten

De apparaten die op het systeem zijn aangesloten, kunnen worden gebruikt om woningautomatisering effecten te maken. De apparaten kunnen deel uitmaken van het beveiligingssysteem of automatiseringsproducten zijn. U kunt, zonder dat dit de integriteit van het alarmsysteem aanpast, apparaten van alarmsystemen gebruiken om een woning te automatiseren. Hierbij kunt u denken aan apparaten zoals een draadloze stekker en een camera.

Bewaar het overzicht met uw kalender

De kalender biedt een gedetailleerd dagoverzicht van gebeurtenissen in de afgelopen twee weken. Er zijn ook video-opnames voor de afgelopen week zichtbaar. Verder kunt u via de kalender activiteiten bekijken, zoals ingeschakelde apparaten en wijzigingen in het systeem modus. Ook is het mogelijk om rechtstreeks opgenomen camerabeelden te bekijken en u kunt tevens live beelden bekijken.

Alle apparaten kunnen in ruimten worden ingedeeld

Apparaten worden in de Texecom Connect-app onderverdeeld in ruimte. Wanneer de app voor de eerste keer wordt gebruik, zal de monteur de beveiligingsapparaten in ruimten worden ingedeeld. Ruimten bieden de gemakkelijkste manier om de Texecom Connect-app te gebruiken omdat de gebruiker apparaten gewoon rechtstreeks kan in- en uitschakelen via het menu. Dankzij de indeling in ruimten kan elk apparaat in het systeem in maximaal vier gevaren vanaf het startscherm worden benaderd. Zo kunt u snel en gemakkelijk alle apparaten bedienen.

Voeg een recept toe

Een recept toevoegen. Daarmee bedoelen we eigenlijk om de programmeer acties te beschrijven die voor de automatisering worden gebruikt. De app wordt geprogrammeerd op basis van oorzaak en gevolg. Voorbeelden van recepten zijn: ‘Stuur een melding naar mijn telefoon als er een persoon bij de voordeur wordt gedetecteerd’ en ‘Als het alarm uitgeschakeld en er wordt beweging waargenomen, dan moet de lamp op de verdieping worden ingeschakeld. Er kunnen meerdere recepten worden toegevoegd.

Texecom en RoSecure

Texecom is Europa’s grootste onafhankelijke beveiligingsspecialist die op maat gemaakte alarmsystemen levert die mensen en eigendommen over de hele wereld beschermen. Het bedrijf biedt een volledig assortiment bewegingsdetectoren, bedieningspanelen, perimeter beveiligingsapparatuur, branddetectoren en externe signaalgevers. RoSecure kent en levert de producten van Texecom. Hierdoor zijn we goed in staat om u van passend advies te voorzien.

Meer weten? Bel 088 333 4499 of mail [email protected].