Een meester in communicatie tussen de Ajax-hubs. Zo wordt de Hub 2 Plus omschreven. De nieuwe hub ondersteunt Wi-Fi en drie mobiele communicatiestandaarden. Hub 2 Plus kan maar liefst 200 apparaten, 100 camera’s, 200 gebruikers en 64 scenario’s ondersteunen.

U bent altijd verbonden

Er zijn vier onafhankelijke kanalen, namelijk ethernet, Wi-Fi en twee simkaarten. Deze vier kanalen voorkomen verbindingsfouten op twee niveaus tegelijk: fysiek en serviceprovider. Onder fysiek wordt het volgende verstaan: een bekabelde verbinding dat de back-ups is van de draadloze verbinding en vice versa. De serviceprovider: elk kanaal heeft zijn eigen internetprovider. Bij verbindingsproblemen wordt automatisch en onmiddellijk tussen de kanalen geschakeld. Ideaal, want zo blijft u altijd verbonden met het internet.

Veiligheid staat op nummer 1

Ajax Systems heeft speciaal aandacht besteed aan de verbindingssnelheid van Hub 2 Plus. Zo kunnen de bewegingsdetectoren van MotionCam een aflevering van geanimeerde foto’s versturen naar de smartphones van gebruikers en meldkamers binnen een paar seconden. De foto’s van MotionCam worden via het gecodeerde Wings-radioprotocol naar Hub 2 Plus gestuurd en de snelst beschikbare internetverbinding wordt gebruikt voor de aflevering van de hub naar de ontvanger. Op verzoek kan MotionCam niet worden geactiveerd, de detector neemt alleen foto’s in het geval van een alarm. Ajax Systems vindt de privacy van de gebruikers erg belangrijk en er is geen plaats voor compromissen.

Hub 2 Plus vertrouwt voor haar beveiliging op de bewezen kenmerkende technologieën van Ajax Systems. De hub draait op een realtime besturingssysteem (OS Malevich) dat beveiligd is tegen storingen en cyberaanvallen. De Jeweller technologie, een gecodeerd radioprotocol voor communicatie in twee richtingen, wordt voor de communicatie van de systeemapparaten gebruikt. Jeweller zendt de alarmen in 0,15 seconden uit en schakelt bij een storing over op de back-upfrequentie. Hub 2 Plus kan dankzij de gecodeerde communicatie en het realtime besturingssysteem onmogelijk gehackt worden.

Tot wel 64 scenario’s

Met Hub 2 Plus kunnen gebruikers tot 64 scenario’s maken die de beveiliging automatiseren en de impact van menselijke fouten tot een minimum beperken. De scenario’s vormen een geavanceerde beveiligingslaag en zorgen ervoor dat uw beveiligingssysteem verder kan dan alleen het detecteren van bedreigingen. U kunt scenario’s gebruiken om bijvoorbeeld projectoren aan te zetten als buitenbewegingsdetectoren worden geactiveerd of de watertoevoer afsluiten in geval van een overstromen. Ook is het mogelijk om de potentiële oorzaak van de brand te weergeven. Hub 2 Plus kan het allemaal aan! Scenario’s kunnen worden gelanceerd door middel van een alarm, een schema of door op Button (een draadloze alarmknop) te drukken.

Stel uw eerste scenario op

Dit duurt slechts twee minuten! Gebruik de app om een scenario in te stellen. Volg de instructies hieronder.

  1. Open uw Ajax-app;
  2. Open de instellingen van een automatiseringsapparaat, een hub of een knop;
  3. Kies een type scenario en stel de uitvoeringsvoorwaarden in.

Ajax Systems Hub 2 Plus

Hub 2 Plus heeft 8 keer zoveel geheugen dan de Hub 2 en een processor die 4,5 zo krachtig is! De hub wordt aan het oppervlak bevestigd met behulp van de SmartBracket-montageplaat. Hierbij hoeft de centrale eenheid niet uit elkaar gehaald te worden. Wilt u de hub starten? Dan kunt u de hub aansluiten op een netwerk en voeg deze toe aan de app door een QR-code te scannen. Met de Ajax-app kunt u de beveiligingsmodi beheren, video’s van aangesloten camera’s bekijken en scenario’s maken. Hub 2 Plus staat voor onbeperkte beveiliging!

Maak snel een afspraak!

We komen het graag bij u installeren. Bel 088 333 4499 of mail [email protected].