Ongewenste bezoekers of inbraken. Dat zijn zaken waaraan u liever niet wil denken. Met professionele camerabeveiliging heeft u altijd zicht op uw terrein én schrikt u indringers af.

Waarom camerabeveiliging aan te bevelen is

Bewakingscamera’s kunnen worden opgehangen als vorm van preventie. Het doel is om potentiële veroorzakers van overlast of ongewenste bezoekers af te schrikken.

Camerabeveiliging…

 • schrikt mogelijke daders af;
 • bewaakt en beveiligd;
 • geeft een gevoel van veiligheid;
 • vergroot de aantrekkelijkheid van een winkelgebied.

Incidenten kunnen tijdig worden gezien door rechtstreeks toezicht te houden. Zo kan men onmiddellijk ingrijpen. Camerabeveiliging kan worden ingezet bij:

 • Beheer van een open ruimte
 • Verkeerstoezicht
 • Evenementen
 • Crowd management en control
 • Handhaving
 • Aansturen van toezichthouders
 • Toegangscontrole
 • Hulpverlening
 • Noodhulp

Naast het bovenstaande, kunt u dit ook toepassen op je eigen bedrijf. Betrap een dief heterdaad als deze voor je huis staat. Verder kunnen de beelden die gemaakt zijn, ook achteraf worden gebruikt. Bijvoorbeeld als bewijslast. Stel dat er ingebroken is in uw bedrijfspand. Dan kunnen de opgenomen beelden gebruikt worden als bewijs tegen de inbreker. Alle beelden kunnen dus van te pas komen.

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

RoSecure installeert een compleet camerabeveiligingssysteem met alle hulpmiddelen die u nodig hebt. En het is nog eens volledig geïntegreerd met uw bedrijfssystemen. We zorgen ervoor dat de camera’s op de juiste plaatsen worden gehangen. Een goede plaatsing helpt preventief en bij het opsporen van criminelen. Daarnaast werken we de kabels goed weg. Het zou zonde zijn als de kabels in een paar seconden doorgesneden zouden worden. Naast camerabeveiliging zorgen we er ook voor dat uw bedrijfspand en medewerkers goed beveiligd zijn met een alarmsysteem en toegangscontrole.

Beveiligingscamera voor binnen

Een bewakingscamera die binnen hangt heeft minder te verduren. Deze beveiligingscamera’s hebben geen last van de weersomstandigheden. Verder hebben ze meestal ook minder last van vuil. Er is weinig onderhoud nodig voor de binnencamera’s. Hangt de binnencamera in een ruimte met veel vuil ontwikkeling? Dan is het wel verstandig om de camera op zijn tijd schoon te maken. Ook is het verstandig om zo en nu te checken of de camera nog op de juiste positie is afgesteld.

Bewakingscamera voor buiten

Wind, regen, sneeuw en zon. Dat zijn allemaal factoren waarmee een bewakingscamera voor buiten mee te maken krijgt. Deze factoren kunnen een grote invloed hebben op de werking van de camera. Daarom is het vooral belangrijk om de lens schoon te houden. Slecht zicht wordt veroorzaakt door pollen en zand in combinatie met wind of regen. De zich van de camera wordt verminderd doordat de pollen en het zand zich hechten aan de lens. Door de vervuilde lens kan bij een infraroodcamera het infraroodlicht worden teruggekaatst en kan de camera zichzelf verblinden.U kunt de lens schoonmaken met een licht vochtige doek of met speciale reinigingsdoekjes. Na het schoonmaken moet u de lens goed droog maken. Druppels die achterblijven op de lens kunnen vlekken veroorzaken. Het omhulsel van de beveiligingscamera kan ook met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Verschillende soorten en maten

Er is veel keuze als het gaat om beveiligingscamera’s. Gaat u voor een draadloze camerabeveiliging of juist voor een bedrade beveiligingscamera? Hoe zit het met de verzekering? Kunt u aan de opgestelde eisen voldoen? RoSecure kan u hierbij helpen. We geven graag advies afgestemd op uw situatie. Maak een afspraak met één van onze Technici Beveiligingsinstallaties. Zij komen langs voor een inventarisatie en een programma van eisen.

Bel 088 333 4499 of mail [email protected].