Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Niets voor niets is het motto van Ajax Systems “When Security is Art”. Het ontwerp van de componenten, app en software is dan ook subliem. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit en zwart. In dit artikel leggen we u uit waarom het beveiligingssysteem van Ajax System de ultieme bescherming biedt.

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Ajax Systems in het kort

  • Detecteert inbrekers;
  • Voorkomt brand;
  • Detecteert overstromingen;
  • Streamt beveiligingscamera’s;
  • Beheert apparaten.

Jewellery Technology

Een draadloze technologie die net zo betrouwbaar is als een bekabelde verbinding. Ajax Systems heeft Jeweler-technologie ontwikkeld voor haar producten. Het lage beveiligingsniveau van het Wi-Fi-netwerk is het draadloze netwerk signaal nutteloos voor een draadloos alarmsysteem. Daarom heeft Aja xSystems een eigen protocol ontwikkeld: Jeweler-technologie. De protocol garandeert de maximale veiligheid voor de onderlinge verbinding tussen verschillende componenten.

Dankzij de Jeweler-technologie is het bereik tussen de detectoren en de concentrator maximaal 2000 meter in de open ruimte. Het draadloze signaal wordt gecodeerd en als het signaal wordt geschonden, wordt de frequentie meteen gewijzigd. Uiteraard krijgt u ook een melding, zelfs als het signaal volledig zou verdwijnen dan wordt u nog steeds gewaarschuwd door het algoritme “DeliverAnyway”.

Geen enkele indringer zal onopgemerkt blijven

De Ajax-detectoren identificeren inbraken en waarschuwen in minder dan één seconde. De detectoren zij uitgerust met digitale algoritmen en multifactormodellen voor de detectie van bedreigingen. Hierdoor is de mogelijkheid op een vals alarm uitgesloten. De energiezuinige componenten en software garanderen een levensduur van de batterijen tot 7 jaar.

Beveiliging binnenshuis

Bewegings-, openings- en inbraakdetectoren zorgen voor een betrouwbare beveiliging van de deuren en ramen die kunnen worden gebruikt om in te breken.

Beveiliging buitenshuis

Bewegingsdetectoren voor buiten bewaken het aangrenzende gebied rond een huis of kantoor en activeren onmiddellijk een alarm wanneer indringers naderen.

Eenvoudig beheren met de Ajax-app

Schakel Ajax in met een paar tikken. Zo kunt u uw apparaten voordat u thuiskomt inschakelen en krijgt u direct meldingen via SwiftAlerts. Blijf op de hoogte met het uitgebreide logboek in het overzicht, ontvangt direct waarschuwingen door middel van pushmeldingen, sms-berichten of een oproep via de telefoon. Daarnaast kunt u de prestaties van detectoren en andere apparaten in real time bewaken. Ontvang herinneringen voor het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten en beheer overal ter wereld de configuraties van uw apparaten.

Interesse?

Bel 088 333 4499 of mail [email protected].