Beveiligingssystemen zijn er in allerlei soorten en maten, waaronder een mistgenerator. Een indringer breekt bij u in en de mistmachine reageert door de ruimte in enkele seconden met een dikke mist te vullen. Heel handig, maar er zijn meerdere redenen om voor een mistgenerator te gaan. Hieronder vindt u 5 redenen waarom een mistgenerator niet mag ontbreken.

1. Uw beveiliging is onzichtbaar

Een mistgenerator kunt u in allerlei soorten en maten aanschaffen. In tegenstelling tot rolluiken, kan een mistgenerator onzichtbaar geplaatst worden. En uw gevel blijft gewoon intact. U kunt de keuze maken om een mistgenerator zichtbaar in uw pand te plaatsen, of het weg laten werken. Zo kunt u bijvoorbeeld een mistgenerator in een hoek plaatsen, maar ook in wanden of aan het plafond. Ook zijn er kleine mistgeneratoren die makkelijk voor een soundbar door kunnen gaan. Makkelijk toch?

2. Pakkans criminelen wordt verhoogd

Een beveiligingssysteem is natuurlijk een must. Zo moet de inbreker moeite doen om buit te maken. Jammer genoeg is er een groot nadeel van veel beveiligingssystemen, namelijk dat het nog even duurt voordat de politie er is. Hierdoor hebben criminelen meer dan genoeg tijd om hun slag te slaan.Gelukkig ontneemt de mistgenerator de crimineel deze tijd en zorgt ervoor dat ze nog maar een mogelijkheid hebben: zo snel mogelijk en zonder buit vluchten. Bij het activeren van een mistgenerator, wordt er dikke mist uitgespoten. Criminelen kunnen dan geen hand voor ogen meer zien. Niet alleen uw kostbaarheden verdwijnen uit het zicht, ook uw in- en uitgangen zijn niet meer te vinden. Ze worden zodanig vertraagd, dat de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

3. Beperk schade aan uw pand

Rolluiken zien er niet mooi uit en en ze zullen het exterieur van uw pand geen goed doen. Daarnaast heeft het nog een groot nadeel. Als inbrekers het op uw pand hebben voorzien, zullen ze door de rolluiken moeten. Dit wordt vaak gedaan door met een auto naar binnen te rijden of met grof geweld rolluiken kapot te maken. Niet alleen de rolluiken worden vernield, maar ook de rest van uw pand. Het resultaat? Heel veel schade. Met een mistgenerator heeft u dit probleem niet. Het enige wat u moet doen na de activatie van de mist, is om uw pand goed te luchten. De mist verdwijnt vanzelf en niemand zal nog zien dat er een mist activatie is geweest.

4. Eenvoudig uw mistgenerator verhuizen

Mistgeneratoren kunt u heel eenvoudig aansluiten op het bestaande systeem. Wilt u het systeem ergens anders aansluiten? Dat is makkelijk te regelen, uw mistbeveiliging verhuist gewoon met u mee. Of verhuizen naar een ander pand? Het enige wat u hoeft te doen is uw mistgenerator mee te nemen naar het nieuwe pand. Vervolgens laat u het opnieuw installeren.

5. Mistgenerator in alle soorten en maten

Rolluiken zien er niet uit, maar ook uw alarmsystemen en beveiligingscamera’s kunnen erg lomp zijn. Behalve wanneer u een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems heeft. Alle componenten zijn in zwart of wit verkrijgbaar en passen in elk interieur. Maar goed, terug naar de mistgeneratoren. Onze mistmachines maken het mogelijk om uw beveiliging op uw interieur aan te passen. U kunt bijvoorbeeld bij een grijs interieur voor een grijs frontje kiezen. Ideaal toch?

Advies over aanschaf mistgenerator?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected].