Bekijk snel wie er voor de deur staat met de Hikvision IP deurintercom. Met verlichte toetsen, de mogelijkheid om veel gebruikers toe te voegen en een helder beeld, is deze deurintercom uitermate geschikt voor appartementencomplexen of bij bedrijfsverzamelgebouwen.

Hikvision, de wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging

Hikvision, de wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging
De onbetwiste marktleider ontwerpt camera’s die live video en audio via het internet leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of waar dan ook ter wereld. Hikvision staat vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen. RoSecure heeft diverse deurintercoms van goede kwaliteit in ons assortiment.

Een deurintercom voor elke situatie

Of het nu voor twee, vier, dertien, zestien huisnummers of voor een appartementencomplex is, wij hebben deurintercoms die passen bij elke situatie. Onze monteur Stanley heeft een paar dagen geleden een deurintercom geïnstalleerd voor een VvE. Vervolgens heeft hij het getest en gekoppeld aan de Hikvision app. De bewoners kunnen op hun smartphone kijken wie er voor de deur staat.

Waarom een Hikvision IP intercom voor uw appartementencomplex?

  • Goede software en de Hikvision App met veel mogelijkheden en updates
  • Ontgrendelen van een deur op afstand vanaf monitor of smartphone
  • Eenvoudig uitbreiden met meerdere deurbelpanelen, binnen monitoren en een Mifare kaartlezer
  • Goede beelden en een eenvoudige gebruikersinterface

Geschikt voor bedrijven

Niet alleen voor de VvE is een deurintercom geschikt, maar ook voor bedrijven. Het is een belangrijk onderdeel van uw toegangscontrole. Er zijn meerdere mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld mensen privileges toekennen om in bepaalde afgesloten ruimtes te komen. Verder kun je deze functionaliteit inzetten om aanwezigheid van uw personeel te registreren en kun je ervoor zorgen dat bepaalde delen of het gehele pand alleen op gezette tijden te betreden zijn.

Een deurintercom of andere beveiligingsoplossingen laten installeren?

Onze monteur Stanley en natuurlijk onze andere monteurs, staan voor u klaar. Neem contact op via 088 333 4499 of mail naar [email protected].