RoSecure wil zich nu ook op brandbeveiliging richten. Op dit moment worden grote stappen gezet om de veeleisende certificering rond te krijgen.

Een brandmeldinstallatie waakt over de veiligheid van personen, goederen en het milieu. Dan is het ook fijn als ze extra bedrijfszeker en betrouwbaar zijn. Met een brandbeveiliging certificaat kunnen wij de kwaliteit van installaties aantonen en borgen. Ook geven we aan dat wij goed op de hoogte zijn van wet- en regelgeving omtrent brandbeveiliging.

ISO 9001, dé norm van kwaliteitsmanagement

ISO 9001 biedt de gebruiker een instrument bij het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van de doeltreffendheid van een kwaliteitsmanagementsysteem. Deze norm weergeeft de eisen om processen te borgen en te verbeteren die belangrijk zijn voor het verhogen van klanttevredenheid. Op dit moment zijn we bezig om dit certificaat te behalen.

Brandmeldinstallatie: Installeren

Een certificaat brandmeldinstallatie biedt opdrachtgevers zekerheid over de kwaliteit van levering door het branddetectie-, installatie- of onderhoudsbedrijf. In andere woorden heeft u de zekerheid van het installeren van een brandmeldinstallatie aan de strengste eisen voldoen om de kwaliteit te waarborgen.

Brandmeldinstallatie: Onderhoud

Eerst willen we ISO 9001 behalen en de volgende stap is om de certificaat Brandmeldinstallatie: onderhoud binnen te hengelen. Onderhoud aan een brandmeldinstallatie is specialistisch werk, waarbij de onderhoudsdeskundige (technicus) moet beschikken over de juiste papieren.

REOB Onderhoud Blusmiddelen

Blusmiddelen moeten ook onderhouden worden. Onderhoud wordt uitgevoerd door REOB gecertificeerde bedrijven. REOB staat voor Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen. Het certificatie betreft onderhoud aan kleine blusmiddelen zoals draagbare en verrijdbare blustoestellen, brandslanghaspels en droge blusleidingen.

We houden u op de hoogte

Op dit moment zijn we hard bezig om alle certificaten binnen te halen. Zodra we dit behaald hebben, melden we dit uiteraard!