Gewapend met een heerlijke taart en een mandje vol met fruit ging afgelopen maandag Nabil Laghmiri, technicus Beveiligingsinstallaties, samen met een deel van zijn team op bezoek bij Mohamed Lehmadi, oftewel de bekende Bredanaar Mo Bicep.

Zijn bedrijf, Bicep Papa, handelt in voedingssupplementen. Fatburners, eiwit-shakes, weight gainers en pre workout, eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een fit lichaam. Wat begon als een grapje, is nu uitgegroeid tot een ware fitness imperium. De mannen van RoSecure hebben camera’s geplaatst en geïnstalleerd bij dé motivator op het gebied van fitness en gezond eten.

Compleet het roer om

In 2012 besloot Mo Bicep zijn leven compleet om te gooien. Hij zat niet lekker in zijn vel, zijn broeken pasten niet meer en hij woog 107 kilo. Sporten, dát is wat hij ging doen. En met succes!. Zijn sportieve instelling en transformatie heeft hij gedeeld op diverse social media. Hij zette een filmpje online en binnen no-time had hij duizenden views met dat ene filmpje. Anno 2020 is Mohamed Lehmadi een succesvolle ondernemer, scoort hij miljoenen views en heeft hij duizenden volgers op Instagram en
Youtube.

De ontmoeting

Maandag kon de oplevering dan eindelijk plaatsvinden. Eenmaal aangekomen werden de taart en fruitmand zeer gewaardeerd door Mo Bicep. Met een grote lach poseerde hij voor de camera en vertelde
ondertussen over zijn liefde voor fitness. Technicus Dimitri was er maandag ook bij: “Een superleuke klus zo op de maandagmiddag, en leuk om deze social media-ster eens van dichtbij aan het werk te zien. We hebben natuurlijk ook wat leuke foto’s gemaakt van deze bijzondere klus.”

Deze leuke ontmoeting kwam helaas tot zijn einde. We hebben veel tips gehad over gezonde voeding en fitness, wat erg gewaardeerd werd. De spullen werden ingepakt, zeiden gedag en we gingen door naar de volgende afspraak.