Beveiliging is maatwerk. Iedere situatie vraagt dan ook om een andere aanpak. Dit geldt ook voor camera’s. Met alle kennis onder één dak, vinden we samen met u de juiste oplossing. We kunnen u voorzien van hoogwaardige kwaliteit camera’s. Hieronder staan een aantal camera’s op een rijtje.

Minidome

Met de Hikvision minidome heeft u een goed camera in handen. De fixed minidome maakt duidelijke 4MP beeldopmaes en heeft een infrarood nachtzicht tot 10 meter. De camera beschikt over slimme functies, zoals gezichtsdetectie en inbraakdetectie. Gezichten in camerabeelden kunnen opgemerkt worden en het ziet wanneer een persoon in een geselecteerd gebiedt ophoudt.

24/7 Kleuren Camera

Haarscherpe beelden in 4MP resolutie en nachtzicht met behulp van witte LED’s. De camera maakt het mogelijk om zowel dag als nachtsituatie beelden in kleur te bekijken. Dankzij de lichtgevoelige sensor en de witte LED-verlichting kan deze camera ook in het donker een helder kleurenbeeld produceren De witte LED’s worden automatisch geactiveerd tijdens de nachtelijke uren.

Bullet Camera

De Hikvision bullet camera is een hoogwaardig bewakingscamera voor buitengebruik. De camera beschikt over een uitstekende beeldresolutie van 8MP en een nachtzicht tot wel 50 meter. Dag en nacht, de beveiligingscamera levert altijd hoge beeldkwaliteit.  Het is een absolute uitblinker op cameragebied!

360 graden Fisheye Camera

Fisheye camera’s, ook wel 360 graden camera’s genoemd, zijn in staat om vanaf één punt een 360 graden beeld te geven van de omgeving. Een fisheye camera is in staat om ‘traditionele’ dome of bullet camera’s te vervangen. Door de nachtzicht functie werkt de camera ook in het donker, zo heeft u altijd een helder nachtzicht. Deze camera’s zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

Wereldwijde marktleider

Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Hikvision camera’s zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing. Overal ter wereld, waar dan ook, kunt u beelden van uw zaak bekijken. We hebben dievrse camera’s die kunnen draaien, zoomen of zelfs in de nacht heldere beelden kunnen opnemen.

Maak snel een afspraak

Dit waren slecht een aantal mogelijkheden. We hebben camera’s voor elke situatie. Maak snel een afspraak met één van onze technici. Zij komen langs en bekijken samen met u de mogelijkheden. Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected].