Ongewenste indringers, diefstal of vandalisme. Allemaal zaken waar u liever niet aan wil denken. Met de geavanceerde camerasystemen van Hikvision heeft u altijd zicht op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af.

Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabeveiliging. Het bedrijf is leverancier van video surveillance producten en oplossingen. Hikvision is gespecialiseerd in videobewaking technologie en het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV en videobewaking producten. Dit bedrijf is een van de bekendste merken vanwege haar hoge kwaliteit software en beeldtechnologie. Met dit merk bent u verzekerd van een goede beveiligingsoplossing voor uw bedrijf.

Hik-Connect app

De camera’s van Hikvision zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser of smartphone. Lokaal of wereldwijd, bekijk de beelden overal waar u bent en wanneer het u uitkomt. Dit is mogelijk voor Apple IOS en Android toestellen. Gezichtsherkenning en bewegingsdetectie behoren ook tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een pushnotificatie ontvangen wanneer een onbekend gezicht of beweging wordt gedetecteerd. De applicatie is makkelijk in gebruik en is overzichtelijk.

U vindt bij ons een zeer uitgebreid Hikvision assortiment

Voor elke ruime en situatie is een geschikte camera te vinden in ons ruime aanbod van camera’s. Daardoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Welke camera’s passen bij het bedrijf en wat voor camera’s zijn er zoal? Er is een antwoord op al uw vragen. Neem contact op met onze medewerkers, wij laten u graag zien wat voor verschillende camera’s er zijn uit het Hikvision assortiment. Zo kunt u een gerichte keuze maken voor uw videobewaking!

Antwoord op elk beveiligingsvraagstuk

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken? RoSecure doet meer dan enkel en alleen camerabeveiliging. We leveren onder andere alarmsystemen, brandbeveiliging en surveillance met alarmopvolging. Meer weten? Neem contact op. Bel 088 333 4499 of mail [email protected]