Onze monteurs zijn elke dag op pad om klanten te helpen. Van Zwolle tot Wolvega of van Haarlem naar Maastricht, ze komen overal in Nederland. Of het nu gaat om een installatie van een gloednieuw alarmsysteem, inventarisatie en het opstellen van programma van eisen of een servicebezoek, onze monteurs staan altijd voor u klaar.

Machinale houtbewerking sinds 1910

Timmerfabriek K. Dieleman B.V. te Zaamslag is een zelfstandig en onafhankelijk productiebedrijf gespecialiseerd in de fabricage van houten kozijnen, ramen en deuren. Krijn Dieleman is de grondlegger van het bedrijf. Op 1 januari 1910 registreerde hij zich en sindsdien legde de basis voor een moderne fabriek gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Inmiddels is het bedrijf al vier generaties lang in de handen van de familie Dieleman. Het bedrijf beslaat inmiddels ca. 6500 m2 en is met een dynamisch team in staat alle mogelijke machinale timmerwerken van iedere omvang te realiseren.

Foto’s oude installatie

De oude installatie werd na de tweede wereldoorlog geïnstalleerd. Tijd voor een nieuwe dus. Onze monteurs Willem en Dimitri hebben samengewerkt om dit mega project voor elkaar te krijgen. De oude installatie moest verwijderd worden en dat is een grote klus

Nieuwe installatie

Het heeft vijf lange en vooral zware werkdagen geduurd. Maar eindelijk is het zover, een nieuwe installatie voor de timmerfabriek.