Eenvoudig voor iedereen te installeren. En ondertussen ook nog eens betrouwbaar. Dat is Ajax Systems, een draadloos alarmsysteem met een groot bereik. Met een handige applicatie. Snel en eenvoudig te bedienen.

De ultieme bescherming

Ajax Systems is slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Het reageert op echte gevaren, niet op een vals alarm. Zodra er iets gebeurt, zal Ajax u onmiddellijk op de hoogte brengen. Voorkom vervelende incidenten en krijg een veilig gevoel. Of u nu naar een afspraak rijdt of op uw kantoor werkt. Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd.

Draadloos is de toekomst

En dat is overal te merken. Steeds meer alarmsystemen schakelen over naar draadloze technologie. Draadloze systemen zijn veelzijdiger, hebben veel uitbreidmogelijkheden en zijn makkelijk mee te nemen bij een eventuele verhuizing. Het draadloos systeem van Ajax Systems is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa. De draadloze technologie van Ajax is net zo betrouwbaar als een bekabelde verbinding.

Apple uitstraling

Het ontwerp van de componenten is subliem, het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Ajax Systems wordt door veel mensen vergeleken met een Apple uitstraling. Alle componenten zijn verkrijgbaar in hoogglans wit of zwart. Het is een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Naast het ontwerp van de componenten, zijn de app en software ook subliem vormgegeven.

Ajax Systems in het kort

Snel en makkelijk te installeren. Bediening via de app. Draadloos, maar zwaarbeveiligde verbindingen, tussen de componenten en het systeem. Een prachtig design. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Dat is Ajax Systems, het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie.

Meer weten over Ajax Systems?

Neem contact op. Onze specialisten staan u graag te woord. Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 17.30 uur en vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur.