Van maandag 13 tot donderdag 16 januari 2020 vindt de 64e editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam. Horecava is al meer dan 60 jaar hét inspirerende en innovatieve platform voor professionals in de foodservice industrie.

Inspirerend en innovatief

Horecava is hét trendsettende event voor buitenshuis eten, drinken en slapen. Op de beurs vindt u een breed en compleet overzicht van alle services en trends uit de branche. Horecava is het trefpunt van horeca professionals. Alles wat er op het gebied van horeca en gastronomie vindt u hier. Inspiratie innovatie, beleving en bekenden. Daar draait het allemaal om bij Horecava

De laatste trends en ontwikkelingen

Vier dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Er zijn volop workshops, kennis- en inspiratiesessies te vinden op de beursvloer. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 112.000 m2 beursvloer van Horecava. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen uit de horecabranche en contact te onderhouden of te leggen met leveranciers.

Horecava 2020 l stand 01.638

Wanneer            : maandag 13 januari /m donderdag 16 januari 2020
Waar                   : RAI Amsterdam
Hoe laat             : dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur