Tegenwoordig is het aanschaffen van een camerasysteem voor de beveiliging redelijk vanzelfsprekend. Wat minder vanzelfsprekend is, is de beveiliging van het camerasysteem zelf.

Het beveiligen van uw camerasysteem is zeer belangrijk geworden. Zeker sinds de invoering van de Algemene Verordening Persoonsgegevens. U kunt hoge boetes krijgen als beelden in verkeerde handen vallen. En denk maar eens aan uw imago. Voor het imago van de organisatie is het lekken van videobeelden niet bevorderlijk. De eindgebruiker is hiervoor verantwoordelijk, maar ook van de leverancier mag verwacht worden dat het helpt bij het dragen van die verantwoordelijkheid.

HikVision besteedt veel aandacht aan beveiliging van zijn camera’s

Camera’s zijn in feite computers, die dag en nacht aanstaan. Ze zijn behoorlijk krachtig en vaak hebben ze nauwelijks enige vorm van beveiliging. HikVision zorgt er altijd voor dat het up-to-date is. Soms geeft een hacker informatie over een lek die ze dan ontdekt hebben. HikVision zorgt zo snel mogelijk voor een update om de kwetsbaarheid ongedaan te maken. Maar de gebruiker moet dan wel de firmware blijven updaten. Er zijn verschillende onderzoeken geweest naar de beveiliging van camera’s en daar kwam HikVision altijd goed uit. Maar risico’s blijven bestaan, echter kunnen ze verminderd worden door de updates blijven te installeren.

Geavanceerde camerasystemen

HikVision is één van de technologische leiders op de wereldwijde beveiligingsmarkt. Wij leveren geavanceerde camerasystemen van HikVision en deze worden door onze gecertificeerde installateurs geplaatst. Dankzij het brede productenpakket kunnen vrijwel alle projecten, groot of klein, voorzien worden met de producten van HikVision. Ook is er de mogelijkheid om de camerasystemen te koppelen aan de app. U kunt overal en altijd bij de beelden. Zo kunt u uw zaak goed in de gaten houden en beelden terug bekijken.

Neem contact op

Bel 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u van 09:00 uur tot 16.30 uur contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.