Er zijn weer nieuwe tutorial video’s beschikbaar waarin we toelichten hoe het Galaxy alarmsysteem werkt. Aan de hand van korte instructies kunt u uw Galaxy alarmsysteem eenvoudig in- of uitschakelen en kunt u het deels inschakelen.

De rest van de video’s kunt u op onze Youtube pagina bekijken.

Onze alarmsystemen

We bieden alarmsystemen van Honeywell en Texecom aan. De betrouwbare leveranciers zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal beveiligd is. Ook bieden we draadloze alarmsystemen aan, namelijk van Ajax Systems. Ajax alarmsysteem is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruikersgemak en design tot in de perfectie heeft gecombineerd. Het draadloze alarmsysteem wordt binnen enkele minuten geïnstalleerd door onze vakkundig en gecertificeerde monteurs. Alle componenten zijn volledig gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50131-1 Grade 2.

Meer weten over onze beveiligingsoplossingen?

Neem contact met ons op via 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u van 09:00 uur tot 16.30 uur contact met ons opnemen.