Inbraakbeveiliging kan op allerlei manieren worden toegepast, afhankelijk van uw wensen en budget. Een inbraak is snel te voorkomen als u deze beveiliging juist in orde heeft. Hieronder vindt u een klein overzicht met de mogelijkheden die we bieden.

Alarmsysteem

Ongewenste bezoekers buiten de deur houden of afschrikken lukt uitstekend met een alarmsysteem. RoSecure kan bedraad maar ook draadloze alarmsystemen leveren en installeren, afhankelijk van uw wensen en de eisen vanuit een verzekeraar. Onze monteurs hebben ervaring met diverse alarmsystemen van Texecom, Honeywell en Ajax Systems.

Detectoren

Van rookmelders, bewegingsdetectoren tot draadloze glasbreuk detectoren, we hebben het allemaal in huis. De detectoren worden op strategische plaatsen en op een discrete manier geplaatst in uw bedrijfspand. Wanneer iemand ongewenst uw bedrijfspand binnen komt dringen, neemt de detector een verandering waar en activeert per direct een alarmsirene.

Camerabeveiliging

Een ander manier van inbraakbeveiliging is camerabewaking. Met de geavanceerde camerasystemen van HikVision heeft u altijd zicht op uw terrein én schrikt u ongewenste bezoekers af. Deze systemen worden door onze gecertificeerde installateurs geplaatst. Ook zijn de camerabeelden live te bekijken op uw smartphone via een gebruiksvriendelijke app.

Toegangscontrole

Beheer wie, waar en wanneer naar binnen met de toegangscontrole van RoSecure. We verzorgen toegangscontrolesystemen voor elke deur of toegang. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw toegangsdeuren en poorten te voorzien van lezers die met een bepaalde sleutel of tag moeten worden geactiveerd. Of een pinpad waar mensen een pincode moeten intoetsen.

Mistgenerator

Met mistbeveiliging wordt uw ruimte binnen enkele seconden volledig gevuld met een dikke laag mist. Hierdoor wordt het zicht van inbrekers door uitstoot van de mist volledig ontnomen. Inbrekers hebben geen schijn van kans meer tijdens een inbraak. RoSecure zorgt voor de professionele beveiliging van bedrijfspanden. Met mistbeveiliging wordt uw ruimte binnen enkele seconden volledig gevuld met een dikke laag mist. Hierdoor wordt het zicht van inbrekers door uitstoot van de mist volledig ontnomen. Inbrekers hebben geen schijn van kans meer tijdens een inbraak. RoSecure zorgt voor de professionele beveiliging van bedrijfspanden.

Mogelijkheden in inbraakbeveiliging

Een goede beveiliging begint bij de basis en daar helpen we u graag bij. Wilt u weten wat bij u mogelijk is en welke oplossing het beste bij uw situatie past? Neem contact met ons op via 088 – 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot donderdag van 09:00 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag zijn we bereikbaar van 09:00 uur tot 16.30 uur bereikbaar.