Waarschijnlijk is uw fysieke beveiliging van uw bedrijfspand in orde. Wellicht heeft u alarmsysteem met koppeling naar de meldkamer, camerabewaking of toegangscontrole. Hierdoor wordt het moeilijker voor crimineel om fysiek in te breken en binnen uw bedrijfspand binnen te komen. Maar hoe zit het digitaal?

Nederland digitaliseert. ICT wordt grootschalig toegepast in alle aspecten van de samenleving. Deze ontwikkeling biedt veel voordelen, maar er ontstaan ook nieuwe gevaren. Dagelijks komen er berichten voorbij over DDoS aanvallen, phishing berichten en meer. Daarom is het belangrijk om na te denken over digitale inbraken via uw netwerk of beveiligingsapparatuur.

Uw bedrijf kan enorme risico’s oplopen zoals het stelen van data, back-ups onklaar maken, hacken van bedrijfssystemen of het saboteren van processen. De digitale dreiging in Nederland neemt toe door onze afhankelijkheid van het internet. Naast fysieke beveiligingsoplossingen, gaat RoSecure dan ook cybersecurity, oftewel internetbescherming, aanbieden.

PC en internetbescherming

Met de bekroonde internetbeveiliging van Kasperksy Lab wordt uw PC goed beschermd tegen malware, ransomware of andere schadelijke software. Kasperksy is een toonaangevende leverancier van antivirusprogramma’s en internetbeveiliging. Al ruim 20 jaar zijn ze bezig met de strijd tegen malware en cybercriminaliteit. Grote bedrijven, overheidsinstellingen en kleinere bedrijven kiezen Kasperksy voor het beschermen van hun bedrijfssystemen, -data en -processen.

We bieden twee pakketten aan

Anti-virus
– Anti-vius
– Anti-malware
– E-mail

Total Security
– Anti-virus
– Anti-malware
– E-mail
– Website blokkades
– Apparaat blokkades

Heeft u meer informatie nodig?

Neem contact met ons op via 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17.30 uur. Op vrijdag kunt u van 09:00 uur tot 16.30 uur contact met ons opnemen.