Op en top beveiliging met het meest bekroonde draadloze alarmsysteem in Europa. Bescherm uw bedrijfspand optimaal tegen inbraak, overstroming en brand met een hoogwaardig alarmsysteem. Ajax Systems heeft veel voordelen; het is draadloos, mogelijk om uit te breiden, staan in verbinding met uw smartphone én heeft een subliem design dat veel vergeleken wordt met het uiterlijk van Apple.

Passie gecombineerd met design

Ajax Systems heeft een zeer geavanceerd alarmsysteem ontwikkeld dat draadloos (geen Wi-Fi) communiceert in uw bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde hardware, volgens de Europese norm EN 50131-1 klasse 2. Alle componenten zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Met een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”.

Het hart van de beveiliging

Ajax Hub is het hart van de beveiliging en beheert elk onderdeel van het netwerk. Elk draadloze component in het netwerk wordt voortdurend gecontroleerd en alle gegevens worden verzameld dankzij Jeweller-technologie. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van geëncrypteerde communicatie en authenticatie die de Ajax Hub beschermen tegen jamming of sabotage. De Ajax Hub analyseert alle meldingen, filtert eventuele valse alarmen en verwittigt u in geval van echt gevaar.

Eenvoudig te installeren

Snel en eenvoudig voor iedereen te installeren. Het kan binnen enkele minuten geïnstalleerd zijn. Geen moeilijke software of kennis van programmeren nodig. Met uw smartphone kunt u het gehele systeem programmeren. Met de gratis Ajax app hoeft u alleen maar de componenten in te scannen met de QR-code op het component en het systeem programmeert alles. Daarna is het direct bereikbaar via het internet.

Een systeem waarvan we onder de indruk zijn geraakt

Ajax Systems werd in 2011 opgericht en sindsdien verkoopt het bedrijf haar producten aan meer dan 70 landen, waaronder Nederland. We hebben het systeem uitgebreid getest en we waren onder de indruk geraakt van de vele mogelijkheden. Met het geavanceerde alarmsysteem bent u goed beveiligd tegen ongewenste indringers. Ook is het eenvoudig te bedienen met de gratis applicatie, beschikbaar voor IOS en Android en voor de MAC en PC.

Maar het heeft ook beperkingen

Een draadloos alarmsysteem van Ajax Systems is waar u op kunt vertrouwen. Maar er zijn ook beperkingen helaas. Het is niet geschikt voor elk bedrijf. Met een draadloos alarmsysteem kunt u zich alleen beveiligen tot en met risicoklasse 2. Dit betekent dat in het geval van een hogere risicoklasse, zal een verzekeraar altijd een bedraad alarmsysteem eisen. Een bedraad alarmsysteem heeft een gesloten circuit terwijl een draadloos alarmsysteem een open verbinding heeft en hierdoor gevoeliger is voor sabotage. Raadpleeg daarom altijd uw verzekeraar bij het aanschaffen van een alarmsysteem.

Meer weten over de nieuwe generatie draadloze beveiligingssystemen?

Neem contact met ons op en onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 17.30 uur en vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur.