U wilt uw bedrijfspand beveiligen, anders was u niet op onze website gekomen. Maar waar begint u? En wat heeft u eigenlijk nodig? Op internet is het aanbod enorm waardoor het lastig is om een goede keuze te maken. Er komt veel bij kijken en het is tijdrovend om het juiste systeem te vinden.

Laat ons u daarom helpen!

De fysieke beveiliging regelt u niet binnen een paar seconden. Neem daarom contact met ons om een afspraak te plannen. Eén van onze Technici Beveiligingsinstallaties komt dan zo snel mogelijk langs voor een inventarisatie en het opstellen van een programma met eisen. Hierbij worden alle inhoudelijke wensen en eisen aan het resultaat opgeschreven. Daarna volgt een offerte. Bij akkoord komt een monteur langs voor de daadwerkelijke digitalisatie en installatie.

Onze beveiligingsoplossingen

Inbraakbeveiliging
U wilt natuurlijk uw eigendommen beschermen en bewaken, maar tegelijkertijd moet de beveiliging van uw bedrijfspand voldoen aan wettelijke verplichte normen. RoSecure biedt een totaaloplossing aan. Er wordt eerst bepaald waar de zwakke plekken zijn en adviseren over maatregelen, zoals installatie van extra sloten of het plaatsen van betere hekken. Uiteraard hebben we ook de hardware in huis, zoals bewegingssensoren, magneetcontacten en detectiecamera’s.

Camerabeveiliging
Indringers, diefstal, vandalisme. Allemaal zaken waar u liever niet aan wil denken. Met de geavanceerde camerasystemen van HikVision heeft u altijd zicht op uw trein en het heeft een preventieve werking. Deze systemen worden door onze gecertificeerde installateurs geplaatst. Bekijk de beelden overal en altijd met de app. Eenvoudig en snel.

Brandbeveiliging
De gevolgen van een brand zijn enorm, u kunt alles kwijt zijn, zowel materiële bezittingen als eigendommen met emotionele waarde. Bied een veilige omgeving door het aanschaffen van een goede branddetectie en een ontruimingsinstallatie. Elk gebouw is anders en eigen ruimte vraagt om een vorm van brandbeveiliging. Samen met u kiezen we de beste oplossing.

Toegangscontrole
Een organisatie kan niet zonder toegangscontrole. De behoefte aan veiligheid en gebruiksgemak in gebouwen neemt toe. U heeft te maken met inchecken personeel, bezoekers, schoonmaken personeel. Het verlenen van toegang is iets wat dagelijks speelt. Er zijn verschillende manieren om toegangscontrole vorm te geven. Bijvoorbeeld door tags of een pinpad.

Naast de bovenstaande beveiligingsoplossingen, bieden we ook meldkamer, surveillance en alarmopvolging aan.

Laat u door ons verder helpen

Bel naar 088 333 4499 of mail naar [email protected]. Onze specialisten staan voor u klaar. We zijn aanwezig op maandag tot donderdag om 09:00 uur tot 17:30 uur en vrijdag van 09:00 uur tot 16:30 uur.